önskeoutfit

ghn

jag skulle inte direkt säga nej till det här + ett par solisar så skulle den här outfiten bli perfekt på fest!

toppen och kjolen hittar du på forever21 och skon wedins !

lördag

jaha, då sitter jag här och gör ingenting, sen har jag inte så mycket att säga heller. men jag måste bevisa för er (eller mest för mig själv) att jag är en riktigt bloggare, som älskar det här. kanske inte är bäst på att updatera och så, jag kanske skriver de mest meningslösa inlägg ni har läst på evigheter.  

men jag skriver ändå, det kan ni inte ta ifrån mig, aldrig någonsin! ni får helt enkelt stå ut med kristin ellinor hedqvist.

nu kanske ni tänker varför ska jag bevisa för er att jag är en bloggare, ja varför behöver jag det egentligen? det är väll upp till mig hur seriös jag vill vara i min blogg, där har ni ingen talan faktiskt. men iaf, jag vill ju att mina läsare ska stanna kvar antar jag!



hejsan

vart inge jordgubbar för mig, han inte - kan man väll säga, fick lov att springa till bussen med mitt skavsår. ingen höjdare direkt, ont gör det också. men jag köpte med mig lite annat smått, så min kväll kommer det vara mycket mys på schemat.



gh

och här har ni emmanuelle chriquii en mycket vacker klänning.

en hit eller miss enligt dig?

fredag

nu längtar jag verkligen till sommarlovet ska börja, fast det här ju faktiskt mitt sista sommarlov någonsin .. att tiden ska gå så jävla fort! fast än är det ett helt år kvar innan jag tar studenten, fast dit längtar jag faktiskt till.

nej men nu ska jagj väll hitta på något vettigt att göra, svänga ner på stan en stund kanske? köpa hem lite jordgubbar maybe?


jag älskar dessa materiela ting!

, m

att något så färglöst kan vara så snyggt, jag älskar nog färgen svart lite mer än andra färger. har skrivit det förut, jag skriver det igen - svart passar nog till allt! 

klänning Marchesa t-shirt Melissa Odabash klänníng Alexander wang sko Jimmy Choo

ring

gf

visst är den helt underbar, denna vackra ring. de är precis en sån här som skulle kunna bli mitt framtida köp, faktiskt!

Turquoise and crystal ring - £90.00 - du hittar den på
www.brownsfashion.com

onsdag

jadu, kan inte säga att jag har gjort så mycket idag, slutade tidigt gjorde jag också. hade det där engelska provet, efter dt fick vi ju självklart sluta så man tog sig väll ner på stan en stund. tänkte köpa hem lite mer jordgubbar, men så vart inte fallet då min plånbok inte riktigt tillåte det. jag är nog lite fattig den här månaden. eller jag kommer vara det några månader framöver också. får se till att skaffa mig ett jobb kanske?? :)

nej, men min dag har det inte hänt så mycket alls. får se hur helgen blir, än är inget inplanerat - men vi får se!

lauren conrad

hj

den där lauren conrad vet verkligen vad hon gör. kolla bara in de här två oufitsen!

svart kan verkligen vara snyggt, och kan enkelt piffa upp en svart outfit hur enkelt som helst, tex med ett lila lack eller några snygga hals/armband!

en rätt lätt slutsats, lauren vet verkligen vad hon gör!

tisdag

snacka om vilken fin dag det har varit idag, massa sol - en okej dag helt enklet. har ätit årets första jordgubbar också, gott som tusan! så nu klarar jag nog av restan av veckan lätt! för jag har allitd en sån jävla otur, och har inte världens bästa dagar direkt! men nu är jag glad, och pepp, för snart är ju sommarlovet här och allt :) jag älskar verkligen sommarlov, all denna ledighet och glada ansikten, kan faktiskt tänka mig att alla blir så mycket mer gladare om sommrarna.

sofis mode

hg

ni vet i förra sofis mode (nr 17) där den här vackra kvinna fotades i monkis kavaj ? vill att ni bara ska veta hur mycket jag älskade den här outfiten (+de andra oufitsen) ibland får dom verkligen till det lilla extra i sofis mode!

det måste ni hålla med om!

bild: http://www.aftonbladet.se/sofismode

mitt halsband

fxg

kolla bara in mitt snygga guld halsband som jag fick av min mormor när jag fyllde 18 (fyller år den 24 mars, om ni undrar) år.

kom ju på att jag inte hade visat hur halsbandet såg ut, så när jag hade en bild  på det så tycker jag ni ska få se min dyrgrip! :)

kristin gillar!

5yt

kolla bara in Kate Bosworths Chloé cardigan - det ser så mysigt ut, och passr till dessa tre outfits perfekt! jag tycker att kate fixade det här gallant!

gfh

och Nicky Hiltons gladiator sandaler är ruskigt snygga, hennes outfits är det inte heller något fel på!

vissa människor kan sätta på sig vad som helst och se så där äckligt snygga ut, hur fixar dom den där stilen som inte går att slita blicken ifrån, vavvavavavav ?

plugg?

jag kanske borde ha näsan i engelska böckerna nu istället, men när jag har lust att blogga så går faktiskt bloggen före. kanske beror på att jag inte är någon som pluggar frivilligt, eller ja, gillar att plugga!  och så kan jag tänka att jag har ju faktiskt två dagar på mig (på onsdag är provet) att plugga. så det blir lätt att jag struntar i pluggandet och sätter min ända här. för det är verkligen kul att skriva. jag kanske inte skriver om det mesta intressanta, men det blir alltid några rader om allt som far igenom min skalle. det kan bli lite allt möjligt, ibland har jag ju saker jag vill framföra. men ibland vill jag bara att ni ska veta att jag lever.

som ni säkert har förstått av den här texten så är jag lite tankspridd av mig, jag gillar inte att plugga och älskar min blogg.
men det är något jag gärna delar med er.

ha det så bra
vi ses!

ashley olsen

nkmj

jag gillar det jag ser, det är enkelt och och snyggt. framför allt älskar jag den blåa färgen på första bilden.
och när allt gå i svart (andra bilden) passar fin fint på henne! kan väll säga att jag inte har emot någon av dessa outfits alls, det är ju snyggt på Ashley!

söndag

vad ska man egentligen göra på en söndag för att få dagen att gå?? för mina söndagar, är inte så händelserika, inte alls. har du något knep, gör du något speciellt, eller ni kanske bara slappar och inte gör något alls? det kan vara skönt det. men om man vill hitta på något då? ska man ut och gå, ringa en kompis, läsa, se en film eller två?
jag tycker det alltid har varit svårt att göra något på en söndag. egentligen borde man ta sig tid och bara vila upp sig inför skolan, men det kan jag alltid göra på måndag (ledig varje måndag fram till sommarlovet). men, söndagar är speciella i säg, det är ju en sån dag man ska ta det lugnt, vila och så.

nej, det får bli som alla andra söndagar, jag gör inget särskilt och är nöjd med det!

nu vill jag få igång en konservation, prata med varandra, prata med mig!! jag vill ju veta vilka ni är som läser min blogg!

otur, jag kallar det otur!

sånt här händer alltid mig, istället för fest, ska jag ta mig ner på macken och hyra film och kanske något gott. när jag deppar så gör jag det ordentligt! tycker faktiskt jag förkänar det! har iaf varit ute och gått idag, känner mig bra på det sättet, men hela jag mår inte så bra.

nej, nu vill ju jag höra - vad gör ni ikväll?

balenciaga

 mn

det är ju bara så vackert att kolla på det här

hej

kan lugnt säga att det faktiskt var skönt att strosa runt i stan (solen var framme) köpte faktiskt mig en glass, muma! sen så vart det inte så mycket mer. gick mest runt och kolla runt på all stånd som fanns. inte för att det fanns mycket man kunde köpa, visst fanns det galna priser. men sparsam som jag var, vart det inga sånna köp, mer än en glass då!

imon händer det ju saker också, kanske lite mer falukalas, eller vad blir det för skoj? hmm, nordman ska spela och så.. skulle vara kul att lyssna på dem tycker jag nog.

men hur har eran dag varit då?

michelle trachtenberg

gcfygt

kolla bara in den där väskan michelle bär runt på, hennes skor är inte fy skam heller!

jag låter bilden tala för sig själv

tfyht

bild: http://www.mary-kateandashleyimages.com 

fredag

kära fredag, du är alltid välkommen, ledig som jag är - ska jag nog ta mig en tripp ner på stan och strosa runt. har för mig att det är någon slags marknad också idag. kanske tar mig en titt, pillar på något plagg, och har det så där trevligt, skrattar lite och tar dagen som den kommer. ikväll ska jag se på ocean eleven. jag ska sätta på mig mina finaste myskläder, krypa ner under täcket, och titta på tv hela långa kvällen. 

sådär, där har ni min fredag. - men hur kommer din fredag att bli? 

outfit

tyh

dock inte dagens outfit, hade på mig det för någon dag sen. har något liknade på mig idag, så det blir ingen outfit bild idag, än den här då.

acne jeans

rt

det är vackert, det är konst - det är underbart vackert helt enkelt!

svart är nog snyggaste färgen just nu också

:'(

jag kan inte sluta tänka på det jag har just sett, jag kan inte sluta gråta, att människor kan vara grymma det vet jag, men sådant här borde inte finnas (varning för kännsliga tittare) http://youtube.com/user/convincedsilence. det värsta som finns är djurplågeri. 

jag vet faktiskt inte varför jag gråter, men när jag såg de där bilderna, så brast något. det är helt sjukt, hemst, grymt, jag skulle kunna sitta här hela natten och börja gråta. men det är en dag imorgon också.

ville bara få ut mig det här.
jag vill att ni ska veta att det här är värsta jag vet, varför jag reagerar som jag gör. och varför jag är så känslig för sådant. om någon sätter på sig en "äkta päls", tänk på det här när du går runt i din jävla päls!

hej

jaa, har ju rätt mycket tid för att skriva något vettigt - jag har ju tid över och så. men ibland känner jag mig inte på humör, som just nu. jag kan väll sitta här och tänka, sudda bort det jag just har skrivit och börja om på nytt. till sist blir jag irreterad. jag ska försöka att inte bli det nu. allt är inte så lätt heller nu förtiden, iaf inte på siståne, inget jag vill sitta och prata om direkt. iaf inte över bloggen så här.

ääh, ville väll bara få sagt att jag gärna kommer, du frågade iaf. inte för att jag tror att du läser det här nu och fattar att det är just dig jag skriver om just nu. jag tror faktiskt det skulle bli kul, det blir ju inte så ofta. hade iaf kul förra gången.

nej nu får jag skärpa mig, jag är väll bara feg som inte vågar fråga, jag är väll bara sån. inget jag riktigt kan göra något åt.
hoppas du förstår. fast jag vet att du inte kommer läsa det här, liten chans. du kanske inte vill att jag ska komma heller, ibland tror jag nästan inte det? hmm, ni ser, jag bara babblar på, om ungefär ingenting!

jag kan inte säga det rakt ut heller, jag är inte modig, jag är väll något mitt i mellan kan jag tänka mig. såå, jhag får hoppas att du läser det här, förstår att det är just dig jag babblar om. eller nja - det här vart ju jävligt pinsamt och desperat. (skulle du nog tycka, jag med. men jag vill, ha.det.kul!)
 
kolla här hörrni! en kristin som babblar på om ingenting!

nää

snacka om jag inte vill vara i skolan just nu, det känns som den här dagen kommer vara väldigt lång och tråkig. ibland känner mig jag mig bara så jävla trött på skolan!

fast imon har jag bara en lektion, sen är jag ledig på fredag och på fredag kommer rix fm till falun. även kallat falukalaset.
e.m.d, velvet, alcazar mfl kommer dit! funderar att åka in och kolla med någon kompis. på lördag får jag se vad som händer, har kanske något inplanerat, men jag vet inte hur det blev med det??? 

något kommer iaf hända i helgen, typ. eller jag hoppas det. fast jag är rätt bra på att inte göra någoting också, det vet ju ni vid det är tillfället. tråkig som jag är :)

hej så länge


julie sandlau

hft

kolla vad jag hittade!

nej nu måste jag verkligen slå mig ner vid engelskan ett slag!

vi ses!

bleeding love

by leona lewis - det kan inte bli bättre!
lyssna bara på det här
http://www.youtube.com/watch?v=sF84pIhP5UM&NR=1

sovmorgon idag, började halv ett. så man var väll uppe vid tio snåret, tog det lugnt, satt på lite fondation och sprang till bussen. det är verkligen skönt med sovmorrnar jag ska säga er, älskar dom - då får jag verkligen sova ut och så!

min dag har inte riktigt varit någontig alls, den har mest varit tråkig. kom hem vid halv fem någon gång. egentligen borde man börja tidigt och sluta tidigt och inte tvärt om. ja ni fattar!

nä får se om det blir någe mer inlägg. har lite engelska att läsa på!!!
hej så länge

lauren conrad

fgh

kolla bara in de där skorna på lauren conrad - hon verkar iaf tycka om dom, samma här, kolla bara på dem!

jodu

ty

marc jacobs vet verkligen vad har gör - svart och vitt är verkligen en klassiker, passar perfekt ihop de där färgerna. och tycker ni inte att den har lite gossip girl över sig, klännigen alltså ?

anonyma fegisar - det är precis vad ni är!

är det så svårt att att skriva dit sin bloggadress, namn duger lika bra det.

det måste vara väldigt svårt för vissa att stå för vad dom säger helt enkelt. för ibland blir jag verkliegen irreterade på dessa anonyma fegisar. stå för det ni skriver, är det så svårt ??

ursäkta mig, ibland blir jag bara så trött på er!

insperation

jhy

i sommar vill jag gå klädd så här - det ger iaf mig insperation! fast ännu har jag inge liknade i min garderob, men snart droppar dom nog in.

du hittar det här på www.asos.com

3.1 phillip lim

srfgd

checka in den här godingen, tänk dig den tillsammans med gladiatorsandaler a k a högklackat. vad skulle du ta på dig??

söndag

nää, jag är ingen bra bloggerksa. det kan jag inte påstå. jag har iaf inte kännt mig som det under dagen. eller när jag tänker på det nu, så känner jag mig inte bra alls (på att blogga). men nu är det så här att jag inte har någon egen dator och har en syster som älskar att sitta vid dator, då går det inte så bra att blogga alls. fast det beror nog mest på att jag har skrivit en mini-lecture till engelskan, som tog sin tid. och när engelskan inte är det starkaste ämnet så går det sisodär. påstår inte att det gick bra över huvudtaget.

men nu har jag tid över för lite bloggandet, la ner mitt försök att skriva klart arbetet, och bloggande istället, ledig som man är imorgon (tänkte göra det färdigt imon, sen träna, träna, träna). fast jag vet inte om det finns så mkt att blogga om egentligen, får se om det poppar upp något vettigt, intressant! 

pcd

sitter faktiskt och tittar på pussy cat dolls just nu, har ingeting särskilt för mig. hde tänkt ut och gå men jag vet inte. det är inte alls särskilt bra väder ute - det snöar till och med!!! det är ju för fan maj. och så känns det som jag börjar bli förskyld. så jag stannar nog inomhus hela dagen istället för att springa runt i snöovädret. det snörar verkligen också !

ääh, bäst att jag slutar här det här vart ju bara massvis med svammel

hej så länge

hej

vart stan för mig iaf, fick lov att köpa mig en foundation (säkert fel stavat, jag vet) hittade ett märke omja inte har kört på tidigare. så det ska faktiskt bli kul att testa, och se hur det ser ut. för jag är rätt noga över mitt köp av foundation.

hur som haver märet heter rimmel london, renew&lift - och jag tog färgen 200 soft beige.
är det en bra foundation, skriv och tyck till, snälla ni!?

annars har det inte hänt något att skriva om, eller det finns en sak, men det har jag faktiskt ingen ork att skriva om. lite för privat att prata om. kanske ändrar mig och skriver hur det är, men inte nu, det är för tidigt.

versace

bn

här har ni nya favorit klänningen från versace.

allt stämmer, formen och framför allt färgen. jag älskar verkligen blått och just den här blåa färgen är just perfekt!
fast dyr som den är, blir du nog aldrig min...

du hittar klänningen på www.brownsfashion.com

stella mccartney

hhj

dom är helt enkelt undernara dessa under. titta bara på dem liksom ! det kostar inte så mkt heller, bara £150 för överdelen och trosan kostar endast £50. det är överkomliga priser de !  

fredag

så var det fredag igen, ledig är man också. kasst väder ute, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag. hade tänkt att åka in på stan en stund. men jag vet inte - gillar inte när det är sånt här väder alls!

man kan ju alltid sitta vid datorn och blogga lite, det funkar väll alltid. men hela dagen, det tror ja jag inte vill - det kan bli tråkigt i längden..

egentligen har jag inte mycket att säga, ja mer än att jag ska in på stan (kanske) idag. annars tror jag inte det blir så mycket mer. i helgen ska jag nog hinna med lite plugg, sen har jag faktiskt inte så mycket att hitta på. gillar inte alls att bo i en by, här finns det inte mycket ska jag säga er. sen när jag tar studenten, då flyttar jag hemifrån, och helst ifrån lilla grycksbo.

min nya älskling

dfgdf

där har ni dom, godingarna - 349 kr på din sko

dom kommer sitta fast på mina fötter i sommar. - som fan 

shoppat

chbgv

där har ni allt (utom mina skor och solisar) fick iaf med mig en tunika, skjorta, byxa, bh och trosa, bikini överdel allt  kommer från gina tricot och det vita linnet (längst upp till höger) hittade jag inne på h&m.

så nu har jag nästan allt jag behöver inför sommaren. kanske köper mig något mer senare, fast pank som man  kommer bli så vet jag inte riktigt om det blir så mkt mer shoppande :( jaja, inge hänga läpp här heller. man behöver ju inte shoppa var eviga dag (fast det är mkt frästande ska jag säga er)

dagens outfit

gh

skjorta, byxa gina tricot linne h&m skor(som knappt syns) din sko

där har ni min nya frisyr också, vad tycks?

jo jag vet

kan inte riktigt påstå att jag är någon bra bloggerska för tillfället, hade ingen som helst tid igår. var ju en sväng på stan och yrat runt med n och shoppade för några hundralappar. hittade verkligen lite smått, har t o m tagit kort på allt. så snart dyker bilderna nog upp på bloggen. har fotat dagens outfit också, så det får ni ju iaf se.

hur som haver, vad gör du en dag som denna? själv har jag inte gjort något särskilt, ledig som man har varit har jag mest strosat runt hemma, inomhus. inte för att det har varit något vackert väder eller så. brukar vara hemma när jag är ledig, det brukar bli så bara.

nää, få höra nu. hur var din dag ??

hej :)

hinner bara skriva någa rader då ugly betty snart börjar. det måste ju ses - tycker iaf jag.

egentligen skulle jag lägga in lite bilder, ja ni vt ungefär vad.
men imon eller på torsdag eller ja kanske på helgen kan jag nog ta mig tid. lång ledig, fredag, lördag, söndag och måndag

nej nu måste jag rusa!
vi ses väll!


cocoo.se

vh mv

jag älskar verkligen cocoo's smycken, framför allt armbanden - kolla bara in dom här två, att man ens kommer på idén att göra sånna här armband. dyrt är det inte heller, 145 sek för den till vänster och 145 sek för den till höger. jag gillar iaf de priserna!

monki

ugy

en enkel t-shirt och ett par svarta skjorts, tycker jag faktiskt man ska ha i sin garerob. och just det här skulle jag gärna vilja ha!

som ni kanske har förstått så gillar jag när det är enkelt, inga massa tjafs här heller! då passar ju monki's kläder perfekt, visst då?

asos.com

gfbg

kolla bara in de där skjortsen - kolla på godingarna! vad tycker ni, ska jag slå till? 

för ärligt talat så äger jag inga så där "fin skjorts", själv har jag bara sånna där vita bomull skjorts. som kanske inte är dom snyggaste. men mycket användbara, passar ju perfekt varma sommardagar ute i det det blå - som en dag på stranden. 

inspererande

inspererande
bild: www.mytheresa.com

hej

helvete vad matten inte gick bra idag. ääh, hoppas jag får något rätt iaf.
nej det här är ingen bra dag direkt.  slutar sent också!! men imon blir nog dagen bättre.

nej måste jag gå


new Yorkers For Children Celebrates ...

..."New Year's in April: A Fool's Fête

image246

zac posen

image245

den här skulle passa perfekt till fest - lila är så vackert, fast kontigt nog har jag inget lila plagg, hur kommer det sig ? höglackat måste givetvis hänga på, ingen fest utom sånna på fossingarna.

får se om jag slänger in något mer inlägg annars ; hej så länge, ha en bra dag!

hallu

haha, från och med nästa vecka går jag bara tre dagar, tisdag onsdag torsdag - snacka om skönt va ?! :) det tycker då jag.

de där sista veckorna kommer bara gå fortare, vips så är det skolavslutning. sommarlov. västkusten. sol. bad och massa skratt. det kan jag lova att jag ska göra! men nu vill jag höra vad du ska göra under sommaren?

btw, har shoppat lite idag. visar upp allt sen - fick iaf med mig ett par skor, solglasögon och lite annat behövligt. fast än är det inte över, på onsdag blir det faktiskt lite mer shopping med bästa kompisen N.

hej så länge

hejsvej

alltså, jag är verkligen en sån där person som priotrar helt fel. som nu, ska jag väll egenlitgen plugga inför ett prov jag har imorgon, samt NP i matte på tisdag. vilken start på veckan va?? men tur nog blir ju allt bättre på onsdag, då jag (verkligen) ska shoppa inför sommaren. tycker att jag ska unna mig det, då det int blir så mycket shoppande för mig annars. ett plus i kanten är väll att jag kan lägga pengar på annat i sommar istället.

fast först måste jag till banken och så, vilka är öppet tiderna egenltigen? håller inte koll på tiderna helt enkelt.

nej, nu ska jag väll ta mig tid och plugga, tycker inte ni det??


Balenciaga

image244

jag får inte nog, kolla bara in den är snyggingen. Balenciaga vet vad dom gör!

pastell färger tycker jag om !

image243
bilder: J. Mendel och Emanuel Ungaro

jag gillar vad jag ser, jag tycker verkligen det är vackert med pastell. fast jag gillar rätt många färger - men just pastell färger är aldrig fel!

Leighton Meester

image242

alltid lika snygg under inspelningen av gossip girl, eller vad tycker nI?

hej alla!

nej det här går ju inte, jag har ont i handleden, i fotleden och så har jag fått en blåsa på tån min. sånt händer när man är och jobbar, eller ja - det var ju rätt stressigt mest hela tiden, han inte riktigt tänka på det då.
tur nog gick det bättre än jag trode, allt flöt på bra - inga misstag här heller! hehe, kanske tappa nått bestick, men inget mer! fast om man tänker så hade jag det kul under hela kvällen, kanske inget jag komme syssla med i framtiden, men iaf jag hade det ju kul!

och man kan säga att folk var inte direkt nyktra, men det var bara kul bara, jag fick iaf inga fulla - men man märkte runt om kring säg att dom, ja, var fulla!

man kan lungt säga att när jag kom hem var jag rent utsagt död, riktigt döds trött.


2008 Met Costume Institute Gala

image241

kanske inte alldra bästa bilden på mary-kate - vacker klänningen hade hon dock lika så ashley, eller jag vet inte, d där två "hålen" vad gör dom där?? annars så tycker jag som fixade det galant!

den bilden får avsluta dagen, tror det inte blir så mycket mer bloggnande då jag snart ska iväg och jobba och kommer hem runt midnatt "

hej så länge

nämen..

image240
titta vad jag hittade här då, ett till fynd från topshop! visst är den snygg?? men, ja - det får bli en dröm den och jag bara. för innerst inne vet jag att den aldrig blir min, tar mig aldrig tid. fast jag vet att dom skeppar till sverige och allt. kostar väll rätt mycket med porto och allt sådant antar jag ? därför är jag rätt tveksam

vad tycker ni jag ska göra ??

topshop fynd

image239
härlig jacka, I know. jag gillar passformen, och själva jackan i säg - nu tänker jag på blommor som pryder jackan, det är verkligen vackert för ögat. fast jag tror du inte blir min, känner mig inte riktigt hundra, då ska jag inte heller köpa den. kommer baraångrami tillsist. istället blir det annat köp inför sommaren.

yes, jag har skaffat mig lite hum om hur jag ska fixa lite pengar. jag ska ju att jag kan! eller det måste gå nu när jag har låvat en kompis att gå på stan med henne, fast det är inte förens på onsdag.. så det löser sig.

jag får väll göra vad jag vill med mina pengar, det är ju mina pengar trots allt! ska väll inte riktigt säga vad jag får mina pengar ifrån, för som ni vet är jag egentligen pank. men jag resonerade så som att jag köper allt jag behöver inför sommaren nu så låter jag bli resten av pengar till senare - till sånt som kostar lite mer än annat, ja tex körkort och så. kanske låter konstigt det här för er, men det är äll upp till mig hur jag vill spendera mina pengar.

haha, oj - där avslöjade jag väll mig ?! hihih, skitisamma

 

titta vad jag hittade

image238

en klänningen från Philosophy Di Alberta Ferretti - om du ändå kunde bli min...

kunde inte låta bli

jag är som jag är, måste titta in och kolla om det funkar..image237
.. och det gör det, woho! nu blev jag mkt gladare ska jag säga er!

tillsaken, här har ni fyra par under från stella mccartney. dom är så där äckligt snygga, om jag ändå hade råd. ni skulle bli mina på direkten. för ärligt talat, jag har en pinsam uppsattning av BH:ar. dom är inte många kan jag säga. fast gina tricot har faktiskt en snygg bh jag vill ha, som är snäll mot min plånbok.

ja, äntligen har gina tricot öppnat i lilla falun - det var på tiden. snacka om dom hade massa snyggt där. många plagg till ett jätte bra pris också. fast penga lös som jag är, så vet jag inte riktigt hur ni ska bli mina. 
men snart poppar väll en idé upp, det gör det alltid.

fan vad lycklig jag blev helt plötsligt!! 

du hittar BH:arna på www.net-a-porter.com

alltså snart blir jag galen

det vill inte inte funka nu heller, är det bara jag som har problemet ? det verkar fan så! skärp er nu blogg.se!!!!
känner mig lite smått handikappad när jag inte kan lägga upp några bilder, hade tänkt lägga upp före och efter bilder och allt.

om jag inte bloggar något mer över dagen så beror det nog mest på att jag är ute i solen eller jobbar - kommer nog hem någon gång efter tolv (på natten) kan jag tänka mig.

nu förväntar jag mig att allt ska funka som det ska när jag kommer hem, är det uppfattat blogg.se??

hej så länge

jävla blogg.se

nejnej, det vill inte funka nu heller, är det bara jag som inte kan lägga in bilder - för jag vet att det finns andra där ute som har haft samma problem men nu kan lägga in bilder. varför ska allt sånt här hända mig?!!!!!

jag som har saker att visa och allt, det är så jävla typiskt.. kanske inte är hel världen direkt, men irreterande -visst är det?? men det finns väll inget jag kan göra åt saken mer än vänta, ja det där som jag är så bra på.


har nog glömt bort att berätta att jag ska jobba imon, 96 kr i timmen, på ejendahlsarena i leksand. jag ska servera - nervös har jag inte hunnit bli, men det kommer, det gör det alltid.
blir iaf lite mer pengar i sommar, jag tänker på det, för jag har tyvärr en egenskap att banga (strunta i det) när jag blir för nervös.
haha, jag får tänka på pengarna istället.

GOD NATT BLOGGEN

nähe

inga bilder här heller, något fel. varför förvånar det inte mig? jag som skulle värsta undrerna från stella mccartney (BH:ar). 

alltid ska det vara något, alltid. allt detta krångel, någon gång borde man få nog. men så rar som jag är, så väntar jag, och väntar. inget klagandet här heller.

nej nu blir det för mycket, måste nog ha förndrast lite sen frisörern. den här sidan har ni nog aldrig sett i den här bloggen, någosin...

halllå

har varit i stan hela dagen, inomhus dock, hos frisören och klippte och färgade håret. hela kalaset gick på 1295 (dyrt jag vet) men snacka om jag vart nöjd med resultatet. kommer bild inom kort. fast jag har svårt att få ett bra kort som visar den snygga färgen. men det kommer, det lovar jag er.

hahaha, måste jag gå ut med att jag är lebb eller nått för att få er at reagera. här är det ju dött

har ni inget att säga kanske, det verkar ju så, lite ledsamt faktiskt...

nya tag, nya andetag, nytt liv (?) oj, mena bloggkonsept eller något, vad behövs för att jag ska få ur er något egentligen. kanske ni är blyga? - nää tror nog inte det va?! så anonymt det är och allt, så vågar väll alla kläcka ut sig något, dåligt som bra


torsdag

haha ja, vilken dag det egentligen varit, kanske inte den roligaste av dom alla. tog det helt enkelt lugnt hela dagen. har bara tre lektioner på torsadagar också, så där extra lugnt och skönt - ni vet ! på idrotten hade vi brännboll, mitt lag vann, hihi! det där lilla extra gjorde verligen min dag.

efter skolans slut tog jag bussen till stan, köpte mig en glass och bara storsade. sånna dagar behövs det mer av, tur nog kommer det nog hålla i sig hela långa helgen, skönt!

man kan säga att det där var min dag, inget speciellt hända, det gjorde det ju inte, men det var en helt okej dag ändå - känns så iaf.


kanske det här är något ni inte vill läsa om - säg isåfall till. kanske inte lyssnar, vill bara få ur er någon reaktion. så jag vet att ni lever och det är en person som sitter och läser min blogg.

jag vill ju höra något av er ju!

yours truly
kristin

(önske)outfit

image236

ja varför inte? - det här skulle få sättas på min kropp när som helst. en sån där perfekt sommar outfit är det ju också, svårt att låta bli? haha ja..

ni hittar allt på www.brownsfashion.com

min dag

idag hade jag nationellt prov i matte, gick bättre än jag trodde, fast lite osäker är jag alltid - och kommer fortsätta vara. jag är alltid sån, men det är väll något ni får stå ut med. för det går väll bara inte att ändra så där.

sen gick jag faktiskt hem, då jag inte riktigt orkade mer skola. så jag stack ner på stan, strosa runt lite, drack en cola zero och läste metro. sen tog jag bussen hem. så det här har varit en lugn dag, det har väll hela veckan varit. som i måndags var jag i skolan i hela 20 minuter, surt som fan.

men imon ni, har jag bara tre lektioner, vilket är skönt. fast ett utvecklingssamtal är inplanerat. så jag vet inte alls när jag kommer hem imorgon. fast det gör ju inget, ledig som man är på fredag :) då ska jag ju klippa och färga håret. så som jag har väntat.  som jag har lovat, före och efter bild kommer nog i helgen.

där har ni min dag

yours truly
kristin


det här ni

image235

snyggaste armbandet och ring hittilst - eller hur?

du hittar dom på www.brownsfashion.com

(önske)outfit

image234

det är så vackert, jag kan helt enkelt inte låta bli att visa er, ni måste ju få veta att dessa snyggingar finns ute i världen. du hittar allt på www.net-a-porter.com

i skolan

har nyss slutat skolan, setandes i en datasal och kalkyrerat, ni kan tänka er att man blir slut i huvudet efter en dag med bara siffror, snälla säg att ni förstår.

btw på fredag ska jag klippa och färga håret, tänkte färga håret ljusar - ja nu inför sommaren hade jag tänkt mig. kan ju alltid visa er en bild på hur mitt hår ser ut före och efter, när jag har tid, så får ni säga vad ni tycker. vill faktiskt veta vad mina läsare tycker. det hoppas jag ni förstår.

igår var jag faktiskt ute och tog lite (mer) kort inför ett framtida kollage jag hade tänkt visa upp. så ni vet någorlunda hur jag bor, och runt om kring i lilla byn grycksbo. ja, jag bor i en by - det kanske ni inte visste föresten??

nej nu måste jag skynda till bussen
vi hörs!

vilken jacka kör du på?

image233

öh, ja det där skulle föreställa fjärillar, men jag vetinte - är det bara fult, och ser ni över huvudtaget att det är fjärillar?

tillsaken nu då ; vad sätter du på dig för jacka nu till sommaren - kavaj, jeansjacka. nej låt mig höra nu!

 jacka #1. Couture Couture #2 topshop #3 Vivienne Westwood Anglomania

lite onödigt faktiskt

åkte till skolan för ett möte, som höll på i 20 minuter - så idag var jag i skolan i hela 20 minuter! och jag om bor en bit utanför stan tyckte väll inte det var särskilt roligt. nej nu ska vi inte klaga. jag tycker jag gör det för mycket.

vad ska man hitta på resten av dagen då? något intressant kanske, eller ska jag plugga matte. vad tycker ni? vill bara veta att ni lever där ute..

ingen dagens outfit idag heller, hade faktiskt börjat med det, men tyvärr - jag går runt i mjukisar och känner mig allmänt ful.

later dudes

vill ni bli mina?

image232


de där plaggen hittar du på net-a-porter.com och skorna hittas på topshop

jag vet att det är mycket tjat om sommaren och så, men jag kan inte rå för det. när jag äntligen är igång går det inte att stoppa mig. men innerst inne tror jag inte ni bryr er, bara ni får er dos av sommarens alla fynd.

en dag på stranden kanske?

image231

det här skulle inte sitta helt fel en varm sommardag på stranden.

snälla rara, ge mig lite sommar då!!

du hittar allt på www.net-a-porter.com

mary-kate får avsluta dagen

image230
bild: http://www.mary-kateandashleyimages.com/photos

vackert.

kanske dags att gå och lägga sig

jag vet en sak som inte ni vet. rätt så stor hemlis, för man har ju sina "kontakter" och så...
mer kommer jag inte säga... mer än att ni säkert har läst om det i tidningen ;)

tänk STORT nu


tillbaka

idag ska jag på kalas, om två timmar faktiskt. har ingen aning vad jag ska sätta på mig - har ingen större lust att tänka ut något heller. ääh jag slängerväll på mig något innan jag går.

vissa dagar, det är en sån dag idag, har jag ingen som helst insperation, ja blir rätt irreterad över saker. som när  jag inte kommer på vad jag ska skriva om eller när allt inte funkar som det ska. AAAAAAAAAAAAAAAAAH

imorgon kommer familjen hem, ska väll bli kul det antar jag.. men en sak är självklar, jag skulle kunna vara utom dom en vecka till - eller iaf en dag till, ja. men det ska bli skönt att dom kommer hem. det kommer det självklart att bli.

nej nu så!

ville bara..

jag ville bara updatera er och säga att jag är hemma, eller hem kom jag väll för någon timme sen. har spenderat min dag med bästa farmor och farfar - först på rättviksmarknad, sen hemma hos dem, käkade godaste våfflorna.

hem kom jag med 12 filmer 400 kr totalt, för dem, godis och en tröja som blev en födelsedagspresent.
vart inte mer än så

vet ni, jag tror faktiskt rättviksmarknad är rätt stort, kom folk från tex stockholm och jag vet inte vad. är inte det rätt stort, nått sånt skulle jag nog aldrig göra. alltså, ta mig dit, bara för att gå på en marknad. tur nog bor jag inte så långt ifrån, tur det. var skulle jag annars kunna köpa alla filmer, billigare t o m

nej nu ska jag faktiskt se en film jag köpte. det blir nog I always know what you did last summer.
ny sommar. ny hemlighet. ny slakt.


fredag

jaha, så nu är det fredag. känns verkligen inte som det just nu! tidigt uppe är jag (för att vara mig) ska nämligen på en marknad, rättviksmarknad. får se vad som inhandlas, kanske t o m visar upp allt här! man vet ju aldrig med mig. troligtvis massa filmer :)

ville bara säga vad jag gör under dagen, så ni kanske inte tror att jag har blivit kidnappad eller, ja, här skenar min fantasin i väg. jag menar, det kanske inte blir så mkt bloggande. vet inte alls hur dagen kommer bli.

det får bli allt för tillfället

later dudes

(önske)outfit

image229

kanske inte bästa outfiten en dag som denna, men i sommar - eller nu, om solen ville titta fram. skulle just det här åka på

du hittar allt på www.forever21.com

RSS 2.0