i can do it to

som ni ser, längst upp i vänstra hören sen ni en länk till cocoo.se ! jag tycker ni ska ta en sväng in på sidan, för där gömmer sig vackra smycken, klockor osv - ta dig en titt, jag tror du skulle bli fårvånad av hur mycket vackert det finns där.


vittvittvitt

image107
klänning från milly, tröja(i mitten längst upp) topshop, top från (längst upp, längst ut) donna karen, top (längst ner) marni

jag.
ja tycker det är så vackert med vitt, det får mig att tänka på vintern, tänk alla dessa soliga vinter dagar - utomhus. hittade fyra st som jag föll för, bokstavligt talet, dom är ju så underbara att se på. vackert för ögat kan man säga..

whyred f/w 08

image106
måste väll också säga något om mode veckan, whyred lyckade verkligen och det med måtta, andra bloggerskor verkar tycka samma som jag, för ja det är vackert - visst då?

tröja från h&m

image105
här har ni den andra tröjan jag fick av mamma, visst är den vacker - snygg färg framför allt.
98 kr bara för den delen, från h&m

dagens outfit

image104
top från h&m, byxor från vera moda


kass bild.
jo, jag vet. ville bara visa upp dagens outfit, för en gångs skull, vill också upp mina nya topp som jag fick av mamma idag, vacker är den också, fast det inte syns så bra. btw, fick en till top också, som ni får se snart!

hejhej

det är verkligen inget på tv just nu. inget som intreserar mig iaf - och om jag hade lust skulle jag kunna plugga matte nu, men så är inte läget, så jag satte mig här istället. 
egentligen vill jag inte till skolan alls imon, känner att jag vill ha lite till ledighet och bara få slappa. får stå ut (som vanligt) och gå till skolan, får helt enkelt inte ha någe mer frånvaro på svenskan och framför allt inget på idrotten eller matten som jag har på torsdag. haha, ja jag är kass att gå på matten och idrotten. vill helst ha ett g, så jag slipper ha någe matte mera. 

btw, ni måste väll ha sett gosipp girl ikväll? det gjorde iaf jag - och det var verkligen som jag hade förväntat mig - jävligt bra, ursäkta mitt ordval men så är fallet. längtar redan till nästa vecka. 

jaha vad ska ni göra i helgen då? själv drar man till lager 157, ska faktiskt bli kul, tror jag. hoppas jag!
hm, nu har jag inte så mkt mer att skriva

yours truly
kristin

jimmy backius

image103
http://www.jimmybackius.com/


det är verkligen vackert det han gör - kolla bara så fattar du vad jag menar!

svart och grått - finns i min garderob

image102
allt kommer från topshop


LEDIG. jag var visst ledig idag, fick reda på det igår - ibland är skolan verkligen kass på tala om saker.. och det bästa med den här veckan är att det är studie dag på fredag. så denna vecka går jag bara i skolan i tre dagar. rätt skönt det va?

här har ni iaf några till nyheter från topshop, min favvo affär hitilst tätt följt av minimarket bland annat.
som ni ser så går allt i grått, svart. två snygga färger som finns överallt i min garderob.

btw, om ni har vägarna förbi dalarna, sågmyra ska ni titta in på en affär med namn "lager 157". det är verkligen en brabrabra affär ska jag säga er, massa kläder, en del skor, accessoarer att hitta till ett billigre pris, än vad ni hittar i andra affärer. verkligen ett populärt ställe som jag varmt rekomenderar.

än en gång får dessa skönher pryda min blogg

image101
CAMILLA NORRBACK. jag älskar verkligen hennes kläder, det är något specillt över dom och tusen vad snygga dom är!

du hittar hennes kollektion på www.camillanorrback.com

dagens (önske)outfit

image100
top och jeans topshop, sko och handväska wedins


KOM IGEN.
ja vad ska man säga om den här outfiten då? vet knappt själv så... ni får äran att tycka till - kom igen nu!!

"star's airport style"

image99
och snygga fergie är verkligen snygg i den här outfiten, svart med en en ända färklick till - s n y g g t!

christinas jeans

image98
bild asos.com


både dessa outfit tycker jag verkligen om.

allafall, asos har inspererats (höger) av christina aguileras jeans. både jeansen är snygga och passar perfekt i min garerob - lugnt.
det tycker jag är bra med asos, dom gör snarliknade kläder som kändisar har gått runt i, till en billigare peng också för den delen.

hej hej

jag har som vanligt inget att göra om kvällarna, så då passar det bra att hänga är på bloggen. låter inte särskilt socialt, men vad ska man göra?

bestämde igår att jag skulle verkligen så där stooooor städa- vart inte direkt så mkt städat, kanske lite då men inte mkt. ska fortsätta imorron. känner för att göra om mitt rum lite, ta bort massa saker som gör mitt rum barnsligt? jaap, just nu gillar jag det inte alls. massa massa grjer över allt.

ge mig tips på hur jag kan "förändra" mitt rum, please??

later.

skorskorskor

image97
dom tre första topshop, dom tre sista asos.com


jag är nog en av dom som verkligen älskar skor, och här har ni några som jag verkligen gillar - kolla bara på dom!

asos.com

image96
kolla bara in dessa par skapelser, dom är verkligen vackra för mina ögon - "dom" har allt ett par skor ska ha helt enkelt.

dagens (önske)outfit

image95
jag skulle vilja festa i det hära, passar mig i smaken på pricken helt enkelt. och du hillar allt på topshop

hej där ute

nu tittar jag fram, eller ja jag tar mig tid att skriva något inlägg och så.. tänker faktiskt på att ut och gå en sväng, eller ska jag vara lat och skita i det? ööööööööh, har ingen aning alls.

hm, kommer inte på något att skriva..
later dudes

houseofdagmar.com

image94
det är vackert.

(önske)outfit

image93
du hittar allt på topshop


skulle inte den här outfiten passa perfekt till sommaren
tycker verkligen jag fick ihop det den här gången, eller vad tycker du?

hejsan

då sitter man här igen då, hemma dock. hade ingen lust att gå till skolan idag då vi skulle simma på idrotten. jag är inget stort fan av det direkt fast egentligen skulle jag väll gått på matten, haha lat som jag är (ibland) så sket jag i det med. korkat jo jag är med veten om det.
imon drar jag iaf till skolan, men just nu ska jag ta mig en bit mat. innan det bär av på farliga äventyr (eller inte) på en liten promenad - torsdagar är lika med promenad dags! 

jag håller verkline mitt nyårs löfte, det är jag stolt över bara för att jag inte höll mitt förra. nya tag, nytt mod.. 

jamen, nu ska ta mig något att äta. fast jag känner ingen större matlust åt just lite jordnötter och just därfär känner jag ingen matlust. vad är det för fel på mig, kan man undra..

later dudes 

topshop - i mitt hjärta

image92
jag tycker den här var snygg - snygg färg också, vanligtvis skulle jag väll inte ha valt just den färgen men nu när jag kollar på den så vetefan den passar nog mig !

det här får bli det ända inlägget, har annat för mig så
hejdå

en glad lindsay

image91
nu längtar jag verkligen till sommaren, framför allt till värmen - för snacka om att det var kallt idag. höll nästan på att frysa ihjäl : hatar helt enkelt kyla för det mesta.

iaf, höll med om att lindsay verkligen ser glad och framför allt vacker på den här bilden?

nyheter från topshop

image90
tog mig en titt inne på topshops hemsida, och visst dom har fått in lite nytt igen. självklart var jag framme och hittade dessa godbitar. nu längtar jag verkligen till våren kommer och sommaren så jag kan gå runt i detta bland annat.

det här känns så jag. vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig - snyggt är det iaf. den nya jag kan man ju också säga att detta är.

dagens outfit

image89
allt kommer från vera moda


här har ni beviset jag är inte lat - inte för att någon har påstott det men ändå, erkänn att ni tänkte tanken? vavava

hej

sitter i datasalen i skolan för tillfället, ska ha svenska snart. så självklart passar jag på att skriva här lite. en självklarhet.

fast egentligen har jag inte mkt att säga, finns inte mkt helt enkelt.
så jag skiter i detta
later dudes

ränder i alla dess former

image88
längst till vänster marc by marc jacobs tröjan i mitten tory burch och tröjan till höger james perse
ränder, jag tycker det är snyggt och skulle nog passa just mig perfekt.
vad tycker ni själv om ränder, är det något du sätter på dig?

hej på er, era skönheter

image86
nämen titta vad jag hittade nyss, dessa par ballerinor. det är vacker och passar mig perfekt, tror jag?

hej och hå

nu är jag här igen, känner mig inte alls pigg och ingen outfit lägger jag ut idag heller - beror på att jag icke har något snyggt på mig för tillfället iaf inget som passar på en blogg. men imon blir det andra bullar, jag ska ta fram kameran och fotafotafota. fast egentligen ska jag inte lova något, jag är nämligen sämst på att hålla saker iaf så som att lägga upp en dagens.

men iaf, nu när jag har kommit till saken, vill bara få de sagt. jag håller saker för det mesta, sådana där viktiga grejer håller jag för jämnan. näää, det här börjar bli tråkigt. ska väll lägga upp nått kollage eller liknade.

later dudes

hejsvej

jaha, då kan man säga att söndagen också är över. jag har gjort nästan allt jag skulle göra idag.. så vad ska jag göra nu? längtar inte direkt till skolan imon, ska typ ha nå studiebesök en en timme eller så, kommer säkert vara rejält stressad, för jag ska baka bröd som ska vara klart till elva någon gång. detta känns inte alls bra! får väll förska sticka till skolan så tidigt som möjligt eller nått, fast för tidigt kan jag inte heller komma. du får jag väll gå upp i gryningen.

fan nu måste det vara slut snackat med allt som har att göra med skolan, erkänn det är inte roligt att läsa om, vavavavaa ?
fast ibland står det helt enkelt stilla i min arma skalle, ge den en chans. ibland måste den vila, precis som den gör nu typ. därför brist på inlägg. skulle egentligen lägga upp en dagens outfit. orkar helt enkelt inte + att jag går runt i värsta sunk kläderna. ingen vacker syn.
får bli en dagens outfit imon eller på tisdag, får se hur mkt tid jag har över för nöjen.

later dudes

minimarket + mig = med sant

image84
jag älskar det helt enkelt, gör inte du det?

hej alla där ute

känner för att skriva en snutt, när jag ändå sitter vid datan..
så vad har jag gjort idag då? - jo, jag har nästan inte gjort något alls, om ut och gå räknas som något, annars har det inte blivit mkt. brukar inte heller bli så mkt om helgerna. fast egetnligen har jag plugg att ta igen och som måste göras nu under helgen. du jag verkligen har
måste gå nu iaf, ha en skön lördag så ses vi nog imon!
yours truly
kristin

blåttblåttblått

image83
jag gillar den, den är blå, framför allt vacker att se på och den kommer från topshop! kan det bli bättre - tror fan inte det.
för er som gillar rött, finns det en i den färgen med!

blake lively - hit eller miss?

image82
jag fortsätter ge er bilder på söta blake, från gossip girl's. längtar som en toka tills serien börjar, en vecka kvar eller vad blir det?

lindsay goes dark

image81
och jag gillar det, svart passar denna donna + att jag gillar färger svart en hel del ja..

svart och enkelt - det är snyggt!

image79
topshop


jag tycker om allt som är enkelt, svart och snyggt. visst jag tycker om färgstarka plagg också, men svart passar till det mesta och är en snygg färg helt enkelt. någon mer som håller med om det?

sex and the city - here I come!

image78
är det någon som har längtat efter att sex and the city filmen ska komma ut på bio? isåfall är ni inte ensamma. jag längtar som en galning- ja ni hörde rätt, som en galning. ser verkligen fram emot och sitta där i biosalgonen käka popcorn och dricka läsk.

jag fortsätter att drömma - för nu ska jag ta mig lite mat innan jag tar en efterlängtad promenad. 

blake lively - hit eller miss?

image77
ni vet blake från den mycket populära serien gossip girl's där hon spelar Serena van der Woodsen? än har jag faktiskt inte sett den omtalade serien, men snart är det dags. då kanal 5 snart ska börja sända serien. snacka om att jag har väntat.
allafall, vad tycker ni om blakes outfit? en hit eller miss?

kär och galen

image76
topshop


man kan alltid ta sig en titt inne på topshops hemsida. jag tycker jag alltid hittar något som jag själv skulle vilja bära.
för om jag ska vara så där riktigt äckligt ärlig så skulle jag nog inte ens tittat eller ens ge dessa plagg en tanke för sisodär ett halv år sen. men det är nästan som jag har förändrast lite. fått upp ögen för alla dessa vackra plagg. hade inte ens kunnat tänka tanken att bli "kär" i ett plagg, eller galen i ett plagg.
så har det nog varit för mig på sistone, konstigt va?

style.se

image75

style.se har listat, de stora trenderna 2008 - och här har ni lite bilder ifrån allt. själv tycker jag om det, det är så vackert. och jag äälskar blommorna. tänk dig att trippa runt i en klänningen med små blommor på, högklackade skor. det låter vackert i mina ögon,öron.. ibland drömmar man sig bara bort. just det har jag gjort idag!

hej alla där ute

så sitter jag här, jag har ingen idé om vad jag ska skriva egentligen.
jag vill göra något nytt, något spännade på den här bloggen. försökte med det igår. jag vill försöka få er att reagera. kan inte säga det gick något vidare eller ja, jag fick en komentar om saken.
jovisst jag kan förstå vad du menar - jag vill helt enkelt bara förnya, göra något annorlunda för en gångs skull. inte hammla i samma gammla vana. som alla säger nu förtiden - 2008, nya möjlighet. det var nog framför allt därför jag flyttade min blogg hit. där man kan få så jävla rättframma svar. ge mig mer, så jag kan fortsätta kämpa! och försöka göra något, för en gångs skull!

hejhej

egentligen har jag ingen tid alls att sitta här, har samhäll att skriva rent och skicka till lärarn.  det kommer nog sysselsätta mig ett tag ska jag säga er. kommer kanske bli några sidor, för det har skrivits mkt. har väll tid på mig imon också, är faktiskt ledig mot all förmodan. då ska jag vvvvvvverkligen sovasovasova, äta lite, plugga, äta lite till - mest ta det lugnt helt enkelt. 

vet ni vad jag har kommit på då? att alla som har något elakt att säga på en blogg är anonyma. varför är det så kan man tänka sig? står ni inte för vad ni skriver. ge mig ett ärligt svar, så jag får se hur många sm är anonyma, och alla andra som står för vad dom tycker. fega inte nu, säg vad ni vill. JAV VILL HA NÅGON SLAGS REAKTION AV DETTA INLÄGG: KOOOOOOOOM IGEN NU FÖRFAN!

hejdå


vilken skönhet jag har hittat

image74
jag tyckte att den här toppen verklgen är speciell, annorlunda och nytänkande - det fallar mig precis i smakan, jag tycker om att titta på den, den är så söt

sitter i skolan och bloggar

image72image73
det funkar det här med, sitter i skolan om ni vill veta. och då hittade jag detta.
hinner inte skriva mer, men erkänn. du vill också ha dessa väskor????

kate bosworth för calvin klein

image71
det är snyggt, jag gillar det - andra bloggar gillar det.
resten får tala för sig själv.

love it or hate it?

image70
sikta in blicken på victoria, japp - det verkar som hon har gått och skaffat sig en ny stil "okej?". snart hänger man väll helt enkelt inte med längre. allafall, vad tycker ni om hennes nya stil, outfit?

våren har kommit

image69
snyft, våren har kommit till topshop, och självklart längtar jag som en galning dit, alltså tills våren kommer på riktigt, ja ni fattar kaloppen. sommaren, den har väll också kommit till topshop, massa snyggt och jag vill typ ha allt. bllläch, all längtan gör mig galen!!!!!

herregud eller gudrun, fan detta är inte bra

man kan säga att det är nått fel med den här datan, iaf min användare. men nu, lugnt nog - har jag överbemannat mamma användare, yyyyes. ibland är jag så smart :) eller inte. allafall, så nu kan jag börja blogga. men det är en sak som jag har märkt. inga besökare. hur kan detta komma sig. jo det är så här kan kan tänka mig "du har helt enkelt för dåliga inlägg,  du är kass, jag är en amatör bloggare som inte vet ett skit" allvarligt, tycker ni så? isåfall tycker jag ni ska säga till. tro det eller ej, jag TÅL KRITIK! bra som dålig, något ska jag väll lära mig här.
inga mejl har jag fått som vill hjälpa till mig heller, herregud bloggare. GE MIG EN CHANS, elr nått

HEJDÅ

hej alla där ute

datan har fått damp eller nått, så jag kan knappt skriva något - bara så ni vet!

ellos.se

image68
jodå, där hittar ni också små godsakar - självklart är det deras klänningar jag talar om, (och väskan fick vara med på ett hörn, bara för att den är såå snygg), allafall jag tycker ni ska ta er en titt och snoka i genom allt. det finns säkert någoting där som fallar dig i smaken ska jag lova dig.

jag vill ha hjälp, tack!

här är jag igen, nu med ideer i tankarna och så behöver jag hjälp. känner att min sida är rätt så tråkig och inte så välkommnande, så därför, om ni har lust - kanske någon där ute skulle fixa till min sida, piffa upp den ja ni vet? göra en sån där layout (vete fan hur det stavas) osv. om du vill åta dig uppdraget. skicka mig ett mejl([email protected]), med dina ideer!
hoppas ni vill göra om min sida. skulle vara så tacksam!

hej alla där ute

då sitter man i skolan igen då.. fast egentligen är det är rätt så slapp dag, har varit i skolan cafeterian fram tills nu, fram till klockan två. sen efter det slutar jag så ja, man kan säga att jag har haft en rätt så lugn dag. det gillar jag! så man kommer hem någolunda iaf. som imon då, kommer jag väll hem runt fem halv sex. låååånga dagar nu framöver! ända dagen jag slutar tidigt är på torsdg.. haha jaja.
det är väll inte direkt roligt att sitta och läsa detta så därför slutar jag här och nu
hejdå

va med och tävla du med

För att göra det enkelt så kopiera bara denna text (du måste ha en egen blogg):
 
"Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."

Klistra in texten i din blogg (låt länkarna vara kvar), och publicera!  Skriv sedan här bland kommentarerna till detta inlägg att du är med och tävlar (glöm inte din bloggadress). Enkelt va? Detta MÅSTE göras, annars är man inte med och tävlar.

Tävlingen pågår till onsdag den 16/1 kl. 16.00. Då kommer jag att dra två vinnare på måfå. När jag drar vinnarna så kollar jag självklart att dom har skrivit om tävlingen i sina egna bloggar. Har dom inte gjort det så väljer jag andra vinnare som HAR följt tävlingsreglerna!

Som in såg där i texten så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med rabattkoden KENZA. Så även om ni inte vinner (och till er som inte kan tävla för att ni inte har egen blogg) så får ni iallafall lite tröstrabatt!

Lycka till!! =)

black partent dress

image67
den här skulle mer än gärna få hänga i mina garerob, i din också kanske? du hittar plagget och annat snyggt på www.shopaholic.se

kristin gillar

image66
svart klänningen (längst till vänster) derek lam, färgglad klänning see by chloé, svart klänning längst ner giambattista  valli, sko chloé, kjol topshop och t-shirt chloé


ja. så var jag här igen med "kristin gillar", kan helt enkelt inte rå för det. när man hittar alla dessa skönheter. för det gör jag för jämnan.
svart, färger över huvud taget, ja det mesta faller mig i smaken. bara att se dessa plagg och skor får ni blick för vad jag tycker är snyggast. som ni säker ser så ska det vara rätt enkelt och användbart - det är mitt måtto, kan man säga.

jag gillar denna kvinna

image65
hon är speciell på något vis, och förkänar att visar upp här och på andra sidor också. hon är vacker, vet vad hon gör - om man ändå vore som henne, det skulle vara något.
vill att ni ska veta vilka kändisar modeller jag gillar, så ni vet varför jag lägger upp massa bilder på kändisar och så.

nicole richie och joel madden har blivit föräldrar

image63
äntligen har nicole richie fött sitt barn och det blev en flicka, men nament Harlow Winter Kate Madden 

kristin gillar!

image62
blommig klänningen och byxor topshop, sko jimmy choo, tröja phillip lim och väskan kommer från bottega veneta


jag gillar att leta kläder,skor väskor på internet. man brukar för det mesta hitta det man gillar. och just det här gillar jag för tillfället. är rätt nöjd över det jag har hittat - det är inget fel på detta och skulle passa min garderob perfekt.

dagens outfit

image61
jag är duktig, visst är jag. här har ni en tredje outfit från mig.
jag vet att den är rätt tråkig, men passar en sån är lördag där det snöar,regnar om varnadrat. och jag som ska ut och gå och allt.

victoria beckham för marc jacobs s/s 2008





image60
Så har då en av kampanjbilderna för Marc Jacobs vårkampanj 2008 släppts. det är victoria beckham som frontar och det blev verkligen lyckat, lite små ironiskt också - titta bara på bilden! jag vill ha mer, gggggggggge mig mer!

tips!

om man vill hålla reda på min blogg, eller någon annans blogg. kan du alltid blir medlem i www.bloggkoll.com - där jag finns framför allt, och alla andra bloggare. så gör som jag (ta er iaf en titt) och bli medlem!

jag låter bilden tala för sig själv

image59
www.permanentvacation.se

lindsay lohan

image58
ni börjar väll bli trötta på all tjat om lindsay som har dykt upp på bloggen. men jag kan rå för det, jag gillar helt enkelt hennes stil - därför hammlar hon på min blogg framför allt. till frågan då, gillar ni hennes blonda hår? eller vill ni se henne i någon annan hårfärg?

hayden panettieres väska!

image57
jag fortsätter visa er bilder på kändisar - som har de snyggaste väskorna, enligt mig. just det har hayden gjort. jag vill helt enkelt ha hennes väska, klart som korvspad. någon mer som vill ha den där skönheten (väskan)?

lack och läder, och allt annat som kommer i min väg...

image56
...hammlar självklart i en kassa samt några hundra lappar fattigare.

jag älskar helt enkelt när dom är svarta, blanka hög som låg klack - jag har härmed erkänt min kärlek till skor. och jag antar jag jag inte är ensam där ute...

lauren conrad

image55
skulle inte sitta helt fel att ha denna vackra skapelse hemma, nu syftar jag på väskan såklart. den har allt en väska ska ha helt enkelt.

lindsay lohan

image54
lindsay outfit känns så bekväm så snygg ut - precis det jag gillar mest!

chloe vs. amanda

image53
vilken bär upp Narciso Rodriguez klännigen bäst?

vår nyheter från net-a.porter!

image52
sko sergio rossi, blå top alexander wang, rosa kappa chloé, gul väska michael kors, kjol chloé

färgglatt, det har verkligen slått i genom, förra året också. det verkar bli lika hett nu i år. och just det här drogs jag till, enkelt och snyggt. det är min melodi!

fintfintfint

image51

topshop


kan tänka mig att gå runt i detta (med strumpbyxor till) i vår. vad säger ni?

dagens outfit

image50
verkar som det blev en del diskutuion i gårdagens "dagens outfit". så med nöje kommer jag med en till "dagens outfit" - tänkte aldrig att jag skulle lägga ut outfits så ofta. men här är jag! större bild blev det också!


här har ni den!

image48
här har ni väskan, nu större bild! ni kan också köpa väskan, du hittar den på wedins

jag tycker ni borde veta

image46image47
japp, jag är också ett fan av systrarna olsen. dom har helt enkelt det lilla extra. och jag gillar det mesta dom går runt i, gör inte ni det också? erkänn nu !:)

Matthew Williamson

image45
jag tycker den här bikinin var härlig, inte min smak riktigt, men ändå snygg på nått sätt!
anledningen till det här inlägget är såklart sommaren, jag skulle vilja spirnga runt i den hära, sola bada och vara med kompisar. sommaren är den bästa tiden någonsin - tycker jag!

dagens outfit

   
här har ni den alldra första outfiten som jag lägger upp någosin (så snälla klaga inte, och jag vet att det är kassa bildder) iaf, på tredje bilden ser ni mitt nya nagellack som jag köpte igår. det vart väldigt vackert ska jag säga er.


hej!

känner för att skriva av mig lite, har lite tid över. sitter i skolan för tillfället och väntar på att lektionen ska börja. vet inte säkert om vi har någon, vår lärare var sjuk igår så... åker hit iaf, och ser.
jag läste en komentar att "du" ville se mina outfits, visst kan jag lägga upp sånna. brukar inte lägga upp det, men får väll se vad som kommer.

men nu måste jag kila, hejdå.

jag inspereras...

image40
... av dessa vackra ting

bild: hittas på www.thefashionspot.com

gör som sienna miller

image39
gör som sienna millar och sätt färg på läpparna - verkligen snyggt på henne också!

skulle du?

image38
skulle du vilja bära denna trend? (orange)

topshop - i mitt hjärta

image37
topshop

jag hakar på alla andra mode bloggare och och skriver en snutt om blommor. javisst, jag gillar också blommor och jag föll för den här första skapelsen, den andra med.

låt fantasin flöda och du kan få fram två olika outfit av dessa två plagg och stövel. en höjdare nu i vår, och i sommar säkert. så passa på alla blomfantaster innan "blommorna" är förbi! man kan aldrig veta när den här trenden är förbi.

fynda det kan jag, ibland så..

  
(ursäkta för de dåliga bilderna) var en kortis på stan idag efter skolan, då fick man med sig PROFFS super finishinh SHINE SPRAY  och ett nagellack från h&m. äntligen har jag ett rött nagellack, i rätt färg också. rätt billigt kom jag undan också, 80 kr gick hela kalaset på bara!


hit eller miss?

image33
är det någon mer än jag som håller med om att vanessa hudgens verkligen lyckas med sina outfits. kolla bara in den här vackra skapelse - nu menar jag klänningen, så vacker...

reese witherspoon's jacka

image31 
EFTERLYSER! saken är den att jag har blivit lite små förälskad i denna underbara jacka. den skulle passa mig perfekt. och här kommer frågan ; är det någon som vet vad man kan få tag i den här jackan? eller en liknade, tacksam för svar.

en av mina stilikoner är självklart ashlee simpson!

image30
ashlee gillar verkligen sin väska - jag med! och framför allt gillar jag hennes stil. allt som hon går runt i (för det mesta) skulle jag med gå runt i.

min vanliga otur

image28image29

vitt, ja ni fattar, det är snyggt det passar till det mesta och just den här skulle vara så användbar. fast det finns en annan vit t-shirt/tunika som faller mig i smaken. självklart finns den inte att hitta. den får väll duga tills jag hittar den perfekta.

jag har länge letet efter en snygg blommig klänning-liknade sak. än har jag inte hittat den perfekta - men den här får jag nöja mig med då den nästan är perfekt. och om jag ska vara ärlig, är att, just den här vanligtvis inte skulle intresera mig alls. 2008 är här, nya möjligheter, ny stil? vem vet.


topshop,diane von furstenberg

till alla där ute

det är faktiskt inte alltid lätt att skriva inlägg som alla gillar, och ni tycker jag är en amatör bloggare, fast egentligen tycker inte jag det alls, jag har haft en annan blogg på en annan sida ett bra tag. - så döm mig inte på ett ändå inlägg. 

jag vill bara få det sagt så här i början. självklart tycker jag att ni ska vara ärliga - det är jätte bra! det är därför jag skriver det här inlägget - att ni inte behöver vara så dömmande. 

gladiator sandalen

image27
hoppas bara att den här underbara sko, blir lika populär som den var 2007. för 2007 var verkligen gladiator sandalens år. en av mina favoriter 2007 till och med.
hoppas nu bara 2008 också blir lika lyckad som 2007 var.


topshop

tre frisyrer på EN DAG!

en sak är säker, jag gillar lindsay lohan. hennes stil framför allt! och har ni sett filmen "i know who killed me"? den borde ni se. den är bra! jag fortsätter med tre bilder med själva lindsay, här med tre frisyrer på EN DAG!



image26

lindsay lohan vs lily allen

image25
vem bär upp denna chanel klänningen bäst, lindsay elr lily?

precis det här gillar jag!

image24



alexander wang - spring 2008 ready-to-wear

en av mina favoriter

     
camilla norrback - denna kvinna, vet verkligen vad hon gör!

kristin gillar!

   
min alldeles egna väska, den är svart, stor och i lack! - jag bara älskar den, lika så mina gråa, vackra skor.
wedins, monki

kimora dress

image9
jag måste bara få dela med mig av den här bilden. den är bara så vacker att kolla på, helt enkelt...
Stylein (shopaholic.se)

vackra ting

   

former, konst, färger - lägger man ihop allt det så får man dessa vackra ting.
diane von furstenberg, marni.

i love it

     

jag älskar helt enkelt skor, dom ska vara svarta och speciella. det är snyggt!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0