onsdag

det känns faktiskt inte som det är just onsdag idag. kanske kan bero på att jag har varit ledig idag, gått runt på stan, käkat lunch och haft det allmänt trevligt. och ikväll har jag inga särskild planer, jag menar det är ju valborg och allt. men jag stannar hemma jag. istället blir det en riktig tv tittar kväll, med lite gottigot. jag kommer iaf ha det kul.

känns faktiskt lite konstigt att vara ensam hemma, utan någon som säger till mig vad jag ska göra, hur, när och varför. jag har ingen att prata med. men, jag får se det på ett bra sätt, le och vara glad istället. det är inte varje dag man är ensam hemma. det som jag gillar så mycket.

(önske)outfit

image228
du hittar allting på www.mytheresa.com

net-a-porter

image227

det är faktiskt lite små farligt att titta in på net-a-porter, för det finns så galet mycket fint där. har har ni en bråkdel, om ändå min plånbok var stor, fylld med pengar - då skulle ni bli mina bums!

titta gärna i dit. men jag varnar, det kanske inte blir så lätt att lämna sidan så där hux flux.

du hittar allt ovan på www.net-a-porter.com! jag gillar iaf det jag ser.

tisdag

nationella provet i engelska avklarat, fast snacka om det gick dåligt - det känns fan som det. inte bra det här alls, och på onsdag har jag nationellt prov i matte, suck, jag gillar inte där här alls.

fast jag får tännka på att det inte är så långt till sommarlovet, 5 veckor. undra hur det här sommarlovet kommer bli...

kan alltid hopps på massa sol och skratt. för i i sommar, ska jag sola och åter sola. något ska man väll se till att göra, blir kanske inte så där brun, som andra blir. utan halvröd brun, haha det där kanske låter lite väl konstigt. men ja - ungefär så blir jag om sommrarna, ingen vacker syn direkt. men fan vad jag ska sola ändå :)


(önske)outfit

image226

klänning Temperley London, sko Alexander McQueen, väska Antik Batik, solglasögon RayBan

dig kommer jag drömma om länge...

image225

nu är du hittad, vacker, vackrast, vackrare. den där skulle jag sätta på mig om det vakandes bal fast först måste jag bli rik då skönheten går på hela ? 6318, tyvärr kommer jag aldrig bli så rik, och bal har jag inte förens ett år.. 

men nu  måste ju hålla med om den är vacker för ögat. verkligen vacker!

klänningen kommer från : Marchesa


(önske)outfit

image224

kort och gått, det här skulle jag vilja ha på mig just nu - eller om solen bara kunde titta fram lite.

du hittar allt på topshop

hejsan

två prov avklarade, ett nationellt prov kvar - sen är jag ledig onsdag, torsdag fredag !! det kallar jag en skön vecka.

på fredag blir det nog rättviksmarknad, kanske till och med visar upp mina köp. kan tänka mig att det blir några filmer(eller rättaresagt tusen miljoner filmer), och godis. brukar bli det jajg köper.
kanske inte så konstigt
att jajg köper många filmer då man kan få 5 st för 200 hundra! galna priser here I come

nej nu måste jag sticka till bussen, först handla lite mat - sen hemåt!!!:)
nu är jag glad hörrni

sandaler

image223

en flickas dröm - det är just vad det här är. sex helt olika, men ack så snygga. kanske ska ta och köpa mig ett par, jag ska iaf köpa ett par. fast jag vet inte riktigt vilket par.

de två första paren hittar du på topshop, dom andra hittar du på wedins

säg mig, vilket par tycker ni jag ska köpa?

vera wang

image222

kolla. vad vackert !  ? 1 212 är väll lite för mycket för min pånbok, student som jag är, utan något jobb för tillfället - men i sommar kanske? fast det skulle bli lite för dyrt ändå, har ju andra utgifer. blir lite mer under sommaren också. man kan alltid drömma sig bort, i förd klänningen, barfota - spingandes på en äng en sen midsommar natt.
drömma kan man alltid.

du hittar den på www.net-a-porter.com

lördag

tror det inte blir så mkt  till bloggande idag, då jag är i bjursås hela dagen på gympatävling - syster är den som ska tävla, själv ska jag bara titta och heja :)

kommer nog hem runt 9, eller jag vetinte. efter tävlingen är slut, ska vi hjälpta till att städa - suck! sen ska vi äta något, blrr nog till att köpa lite skräpmat aka hamburgare, pizza eller kebab. haha, ja nåot måste vi ju få i oss..  efter en lång dag i bjursås.

egentligen har jag väll tid nu att knåpa ihop något, men jag orkar helt enkelt inte!


vad föredrar du?

image221
du hittar allt på www.monkigirl.com

shorts eller kjol?


STYLE HUNTER: KLIMT

image219

bilder ; christian lacroix, gustav klimt's dancer 1916 - 1918, lanvin

vackert. genialt. otroligt.

(www.style.com)


(önske)outfit

image218

ibland känner jag bara för att sätta på mig något mer elligant - ni fattar, något man vanligt vis kanske går runt i. en sak man nog borde tänka på är att det inte får se för tantigt ut, själv tycker jag att man ska köra på pastell färger. då känner iaf jag mig lite mer sommrig. och smycken det ska endast beså av guld just nu -  det är vackert det !!


tröja Dear Cashmere. byxa True Religion. väska Fendi. sko Fendi. örhängen Julie Sandlau.

du hittar outfiten på www.mytheresa.com

torsdag

nej, det här får bli det sista inlägget för idag - fast egentligen kan jag ju sitta uppe och blogga hela natten om jag vill. är faktiskt ledig imon :) ioförsig är jag ju det varje fredag fram till sommarlovet. bara fyra dagar i skolan, klarar jag av skit lätt...

min dag har inte varit särskilt intressant. skulle ut och ta lite kort, (vill visa er mina kära läsare, hur jag uppfattar våren + för att jag vill visa er hur jag bor på ett ungefär). men batteriet tog slut, så det får bli en annan dag. kanske imorgon om vädret tillåter?? 

nejnu ska jag ta mig något att äta tror jag, då jag är vrålhungrig - ja jag vet, kanske inte just det smartaste man kan göra, får väll skylla mig själv. 

vilken ??

image216
det är bara till att komentera, outfit 1 eller outfit 2 - vilken föredrar du?

allt hittar du på www.net-a-porter.com

topshop sko

image215

att något så enkelt kan vara så snyggt !

själv behöver jag verkligen ett par nya (sommar)skor då jag jag känner att jag inte riktigt har något att sätta på mina fötter i år.

du hittar skon på topshop

dagens outfit

image214

linne h&m byxa vera moda

sen hade jag på mig min svarta jacka och och skor har nämligen varit på stan och bestämt klipp och färningen. den 9 maj smäller det! me nu är det så att jag vet inte riktigt vilken färg, och vilka slingor det ska bli. någratips någon? vad skulle jag passa i??

ellos.se

image213

åååh, jag älskar helt enkelt den här tunikan - och så kan man ha den som klänning självklart! den finns i blått, vitt, lila och gult och den kostar endast 199 ; - 

rena drömklänningen - enligt mig! vad tycker du??

shopaholic

image212

rosorange t-shirt h&m grått linne vera moda gult linne födelsedagspresent (vet tyvärr inte vad jad har fått den)
beaig (hur stavs det nu, hoppas ni fattar vilket plagg) vera moda grå hood och (party)topp också från vera moda  och tightsen h&m


 

kanske inte syns jätte bra vad det är, men nu har jag tagit mig tid och fotat lite grejer jag har fått köpt de sista två månaderna - väldigt lite, i know. men ni får tänka så hår, jag är inte särskilt rik av mig. så det blir shoping lite då och då. för er som vill veta så blir det nog inte så mkt shopping nästa månad heller, då jag framför allt ska ska klippa och färga håret + shoppa lite annat som inte bestås av kläder, ska nämligen på rättviksmarkad, en rätt så stor marknad. så om ni har tid över, ta er en weekend i rättvik första helgen i maj. det är något över förväntant kan jag tänka mig. finns verkligen allt där. - kan lika gärna erkänna, jag är ett galet film freak. jag älskar verkligen filmer, därför kan det bli uppåt 8-10 filmer (när jag är på rättviksmarknad, som är två ggr er år) när jag är som mest uppe shoppandet. kanske lite smått totalt onödigt för vissa, men jag kan inte låta bli!

oj, det här vart ett lånt inlägg om helt fel sak - ville ju baravisa upp lite av jag har fått/köpt de två senaste månaderna (fast det finns mer att visa upp, vänta och se nu bara)

T-Shirt Corset Dress...

image211

...in the style of Kate Bosworth - det här är snyggt, om jag inte vore så pank som jag är skulle jag klicka hem den här snyggingen på direken.

btw kate är en stor favorit bland annat, som faller mig i smaken, med sin übercoola stil.

du hittar den på asos.com

(önske)outfit

image210

skulle inte säga nej att trippa runt i kjol, inga tights här heller. för ute skiner solen, fast vem vet hur länge det håller. att nästan allt är svart gör mig inget svart är det bästa som finns - iaf på kläder och så. fast, jag kände att det behövdes lite färg, så röda solisar passade ju perfekt.

annars så tycker jag att den här outfiten, är så där feminim, maskulin aktig - som verkligen är så snyggt!

du hittar allt på forever21

söndag

att dagarna går fort, det vet jag, dom gör till och med för fort - tycker inte riktigt jag hinner slappna av innan jag ska tillbaka till skolan. och det värsta, imorgon ska vi städa. ja det är det ända vi ska göra imon.
jag har iaf, varit lite duktig i helgen, har läst ut en bok till svenskan. jag känner mig iaf stålt. fast inte jätte stålt över den bedriften - har inte pluggat så mycket som jag borde. har ett rätt stort serveringsprov imorgon. alla som inte vet, så går jag hotell och restaurang programet - därför ska jag städa, om ni nu undraade när ni läste ; städa..

vad ska ni göra ikväll då? själv ska jag se på den där filmen i trean, kommer inte ihåg namnet just nu


(önske)outfit

image209

jag blir så himmlarns glad bara av att tänka på att sommaren kommer här näst. åååh, det är helt enkelt något speciellt med sommaren - all sol, bad och brunbrända ben, all skratt och så mycket glass man kan äta..

så jag tyckte det passade bra med lite oranget och ett armband (med blomma såklart) som passade till kjolen.  och en t-shirt medtryck är inte helt fel det heller och skona ska vi inte ens behöva tala om, den är bara så vacker, bara man tittar på den vill man ha den lite mer..

du hittar allt på topshop

titta vad jag hittade :

image208
dessa ultimata gladitorsandaler !!

tre par också, dom skulle gärna få flytta hem till mig för den delen - gladiatorsandalen i mitten är väll iaf den snyggaste (tycker iaf jag) den är annorlunda än vad jag har sett förut, snygg också ju..

du hittar alla skor på asos.com 

fredag äntligen är du här

fast jag har varit ledig och allt idag, känns det skönt att det är fredag. på fredagar börjar helgen, ingen skola - bara massa slapp. brukar få bli så hos mig, vetinte vad ni gör om helgerna. kanske gör något vettigare, än jag?

ikväll ska jag iaf ta mig tid att titta på talang, dom är ju i falun och allt! kanske ska berätta att jag går i skola inne i falun, men bor några km utanför staden. ska bli kul att kolla och så, man kanske känner igen någon. har faktiskt längtat lite smått till dom skulle komma till falun. nu när dom är här och allt ska jag ta mig tid. brukar inte bli så mkt talang för mig annars.

nu vet ni hur min kväll spenderas - nu vill jag veta vad just du gör om kvällarna, skriv och berätta - jag läser gärna!:)

det var ett tag sen..

image207

men här har ni iaf något som faller mig perfekt i smaken - som tusan. mest på den sista bilden (Fall 2008 Ready-to-Wear Gucci - Backstage) vilket hår, tänk om man hade turan att ha detta hår (hon den där med det röda håret menar jag nu). vilken dröm alltså !

första och andra bilden : (style.com) Spring 2006 Ready-to-Wear Chloé - Details och Spring 2006 Ready-to-Wear Chloé - Details

mytheresa.com

image206

jag kan helt enkelt inte låta bli, jag måste ju ju få visa upp dessa läckerbitar för er - om dom ändå vore mina. jag skullke nog skutta av glädje om dom fick landa i min garderob, jag skulle danska hela långa natten också. kanske tar i lite grann där, men snyggt som tusan är det.

väst: balmain skor: Sigerson Morrison

mischa barton

image205

när jag ändå är på G, måste jag ju visa dena söta bilden på mischa, och hennes outfit är inte fel den heller - riktig snygg faktiskt!

lindsay lohan

image204

hon kanske har en kariär som inte är den lyckligaste - men kvinnan kan verkligen klä sig!! och just här ser hon väldigt vuxen, mogen ut !

bild: www.mary-kateandashleystyle.com

flower power

image203

kan ni tänka er att just blommorna har blivit så stor som den blev, att det titt som tett hittas allt från plagg till accessoarer. ärligt talat, det trodde jag aldrig riktigt skulle slå igenom - men nu är dom är här, så älskar jag det mer än någonsin. och just dom här härliga klänningarna från topshop är något extra, så där perfekt sommriga, som passar perfekt nu till sommaren. så ta fram allt blommigt och ge er ut i världen !

onsdag

dagarna känns som dom blir allt kortare - jag skulle behöva lite mer tid, han inte ens pusta ut igår när jag kom hem, för er som vill veta så var jag hemkommen vid sex. ingen tid över för att blggande, inte sätta mig ner och blinda någon sekund heller. jag hade ett rätt viktigt massage prov att plugga in. fast plugga var väll att ta i, jag har försökt läst igenom allt, fösökt få in det i skallen. det är faktiskt rätt svårt, försök själv att plugga i muskler över hela kroppen. och all denna latin, usch usch! tur att allt är över (fast det gick nog inte såbra, nu när jag tänker efter, fast man kan ju hoppas på ett G) så jag fick en glad överraskningen, när jag tittade in på blogg.se - äntligen har jag fått en MYCKET vacker blogg design. nu vill jag höra vad ni tycker!!!? - jag tycker om den som tusan :)

har inte så mycket tid över mer än det här inlägget, har annat jag vill göra - som jag inte riktigt hann med igår.
så vi ses

imon vill jag se mmmmmmmmmmmånga komentarer om bloggdesingen - vill ju höra vd ni tycker och så

later dudes

mer från cocoo.se

image200
cocoo.se bara växer och växer och jag blir bara mer och mer glad - om man letar efter något, då ska man ta sig en titt på cocoo's smycken, klockor mm. och just de här två paren, är verkligen så jag! och förtjänar att få visar upp!

hallå

så är det söndag igen då, lika tråkig som förra söndagen - borde verkliigen plugga och så, läsa för den delen också. men just nu har jag ingen större lust. tänker för mycket, på vad jag borde göra och vad som kanske händer på måndag. som i natt då, tänte alldeles för mycket och somnade inte förens tre på natten. jag sa ju det ! fast orkade väll inte direkt att blogga så där mitt i natten, så jag zappade runt på alla 6 kanaler vi har (ska nog skaffa mer). stänge väll av tv rätt fot och somnade om rätt fort.

undra när jag kommer smna i ikväll då, för den här helgen har jag sovit tok för mycket. för jag är en sån där person som inte kan somna tidigt om jag har sovit till, låt oss säga 12.00, då ligger jag bara uppe och INTE KAN SOVA. klockan brukar bli allt mer och mer, och tillsist somnar jag vid tre någon gång. och inte särskilt utvilad när jag ska bege mig till skolan vid halv åtta tiden..

jag är nog rätt konstig, när man tänker efter - ni får väll veta mer imon, hur det gick och så menar jag.

puss

lördag

lördag. jag har haft tråkigt hela dagen, och börjar bli rätt så irretrad. vet inte varför men jag känner mig bara så, lite deppig också - beror nog mest på att jag är så skoltrött och vet att skolan börjar snart igen. kommer bli stressigt på måndag, verkligen. hoppas vi klarar av det nu. får inte stanna hemma, måste till skolan och hjälpa. kändes nästan som jag svek ( tyckte det liiite ) i fredags. kände mig inte särskilt uppåt då.

nej nu ska jag sluta, så jag inte avslöjar för mycket. eller det finns väll inte mycket att avslöja, inget jätte stort iaf...
jag hade faktiskt tänkt, eller ja jag kom på det nu, jag skule ju ha lagt upp lite bilder som jag har tagit, lägga upp någon outfitbild. och annat som jag inte ha visat er (som jag har lovat)

men vi hörs väll imon då - eller i natt - sov en hel del idag, ända till elva (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) kändes inte bra.. sitter väll upe halva natten för det, suck.


acne jeans

image199

någon gång måste jag ju slå till, köpa mig ett acne plagg - men än så länge har inte pånboken tillåtet det, tyvärr. men snart så !

fint från cocoo.se

image198

skulle inte sitta helt fel att klicka hem dessa söthögar a k a örhängen från cocoo.se . hur tycker ni jag ska göra?

ashley olsen

image197
foto: marykateandashleystyle.com

så fel man kan ha, man har visst fotat miss olsen shoppandes i LA - samma dag!! tajt shema eller vad tror ni?

mary-kate, ashley

image196
bild: marykateandashleystyle.com
 
bilden är visst tagen igår, så jag antar att do fortfarande är kvar i hong kong - där som skulle "promota" Elizabeth + James. måste ju självklart påpeka hur snygt klädde dom, inte för att det hör till konstigheterna, mn jag måste ju få påpeka

min nya favorit blogg

jag har gått och skaffat mig en ny favorit blogg, http://bloggkommentatorerna.blogg.se/ heter den! jag tycker verkligen ni ska ta er en titt och skriva en komentar eller två, det är en så där blogg man hatar eller älskar, eller har en sån där hatkärlek till.

hoppas deras blogg växer, för det tycker jag dom är värd - det känns så nytt (för mig), dom skriver om vad dom tycker, hur dom upplever saker.

ville bara ha det sagt.
later dudes


Chloé Mare

image195

alla leter fömodligen efter något att ha på sig sommaren 08. samma här, skulle sitta fin fint med en baddräkt - har inte riktit vågat bara. men när jag hittade denna skönheten (www.mytherea.com), kanske jag slå till på en baddräkt iaf?

forever21

image194
jag har nog någon slags förkärlek till färgen svart, och just på kläder - jag tycker det passar till det mesta, man kan få till en sån där perfekt outfit med ett svart plagg (eller flera), urenkelt och så så s n y g g t.

forever21 har ju galet snygga kläder också. kanske ska ta mig tid och klicka hem något, nu när jag är på humör och allt. eller så väntar jag till sommaren, då jag kan springa runt i klänninar (framförallt) var och varannan dag.

torsdag

känns som den här dagen har varit lite så där speciell. för det första började jag kvart i ett, ändå lektionen också, matte för er som vill veta. sen så vart jag intervjuad av två personer om matte, om hur jag tyckte det har gått (sen femman) med matte, satt och prata  nästan en timme - har nog inte riktigt pratat om matte så länge i hela mitt liv..

kanske inte den mest speciella dag direkt, men lite speciell var den tycker jag alltså! speciell dag helt enkelt.
har varit värsta nyttig också, ingen socker för min del! tränade alldeles nyss också - grattis till mig!

sk väll försöka plugga lite idag, vart inget av igår - så idag måste jag, har lite och läsa, kom inte så långt igår - sov istället :)

ja, men vi ses
puss

ashley olsen

image193

vissa har det, andra inte...

vackert

image192

The Cover Of 'Modern Weekly Lifestyle' (March 2008)

det ser så vackert ut, självklart måste jag ju visa upp det för er - det är ju det jag är till för, kan man väll säga ??
visa upp allt snyggt som finns runt om i världen helt enkelt..

onsdag

har lektion för tillfället, men vi är klara så då kan man ju alltid sätta sig och skriva sig några rader här :) man vill ju alltid updatera sig om något nytt eller så är det bara så att jag inte har något mer intressant att skriva.. nejnej, det är intressant att hänga på blogg.se och ha det allmänt kul.

jag bara har en lektion imon, inte direkt det jag ville berätta, funderade först på att inte gå till skolan alls, men behöver verkligen gå på matten - nationella snart ju. sen så ska jag faktiskt bli intervjuad - ja det var det jag vill säga. JAG ska bli intervjuad och allt, haha fast kanske inte om det roligaste ; matte !! det är just det jag är sämst på.

får se om det blir nått mer skrivet idag, antaglingen, först ska jag till banken med mamma efter skolan. så vi får se efter det.


sommaroutfit

image191
allting hittas på topshop

nej nu tycker jag det kan gå och bli sommar, så man kan gå runt barbent utan att frysa, sätta på sig ett par solglasögon utan att känna att det inte passar in (det är ju ändå vår ännu) annars skulle jag lugnt sätta på mig ett par. runda får dom gärna vara - det är vackert det! 
ltite färg skulle inte sitta helt fel heller, helst blått då det är min favoritfärg. kolla bara in SKORNA! 

tisdag

kan inte direkt påstå att min dag var okej alls igår. satt väll och pluggade i sissodär två timmar, sen upp och plocka i mitt rum, dammsuga, plugga lite till. han med och träna också, körde på som en galning. så idag är jag väll extra trött. har iaf fått sovit lite extra - något som verkligen behövdes.

idag fortsätter väll mitt pluggande, känner på mig att den hä veckan inte kommer vara särskilt rolig, bara massa plugg. jag är egentligen igen som pluggar frivilligt. måse börja läsa en bok som ska vara urläst om några veckor. har inte alls lust. får se när jag har tid och lust med det.

måndag

ja är nog ingen vidare bloggerska, då det ibland int blir någit inlägg på en hel dag, när jag har tid också. vad kan det bero på? kanske för att jag inte har något att säga er, för vissa dagar har ja faktiskt inte det.

kanske ska berätta hur lördagen var ; fixade i ordning mig, tog det lugnt (ensam hemma och allt) sen bar det v ner till bussen. men självklrt kom det ingen buss, så istället fick jag skjuss av min pappa, som tur nog kunde skjussa in mig. mötte upp några, förfestade hos en kompis kompis och hade det vädigt kul. sen bar det av till krogen (etage) där dansade, vi sjöng och hade det allmänt roligt. vid två tiden stack jag hem, då sista bussen gick hemåt. krogen stängde vid två också så, annars jag skulle jag ha stannat hemma.

så igår var inte den bästa dagen ska jag säga, med blå märken bla
jaja, där har ni min lördag, hur var eran helg??

btw, äntligen har jag bytt rum - fast än är det lite kaos där inne.. får se hur det blir i veckan med städningen och så - allt är inte på sin plats direkt.

nyheter från dom stora

image190
klännig stella mccartney, tröja alexander mcqueen, sko marni, sista skon Burberry Prorsum

skon från marni
skulle väll vara något va?? skulle gärn vilja ha på mig dom idag, men så blir nog inte fallet. trisst!

skulle gärna vilja ha det andra också, tror nog tröjan från alexander mcqueen skulle passa mig perfekt, den är enkel och inte för vågad. tänk dig den tillsammans med ett par jeans och 10 cenimters högklackade. låter något för mig, och många andra kan jag tro..

kate moss

image189

vad mer behöver jag säga, kate moss är kate moss! hon passar nog i allting - kolla bara in henne i den här outfiten!

lördag

vad ska alla göra idag mån tro? själv ska jag bara ta det lugnt, fixa oh trixa inför ikväll - ska nämligen ut med några kompisar från klassen, det kan bli kul det! egentligen skulle det väll vara en hemlighet vad vi skulle göra (ja har fyllt år, därför en hemls) men jag tror nog jag har listat ut allt.. kommer säkert bli kul, får se hur jag kommer må imon bara :) elr nej, nu ska jag inte säga för mycket - kanse är något helt annat som ska hända??

ensam hemma är jag för tillfället också, eller hela dagen då. syser min, pappa och mamma har åkt till avesta på gympatävling (syster tävlar). hoppas det går bra för dom!! håller tummarna, ni med va?


FALL 2008 READY-TO-WEAR

image188

Bally

hittade den är snyggingen på style.com - min favorit hittils tror jag. dt är helt enkelt allt en sko ska ha!

vad tycker du?

vardagschick

image187
tröja Yves Saint Laurent, byxa Roberto Cavalli och skorna marc jacobs

jag tror faktiskt att det här skulle bli så snyggt på en vardag, det är så där slappt - som om man bara har slängt på sig det man hade närmast, fast ändå genomtänkt - allt blir mycket snyggare om man sätter på sig ett par högklackade skor också - blir lite lyxigare ni vet!
 

hurra!

äntligen funkar bloggen som det ska för mig, äntligen!!

skoldags idag igen då, dagen var rätt så okej. fast egentligen längtar jag till helgen, något kommer hända d - grejen är bara att jag inte vet vad!! mer info på söndag ?   fast först ska jag på sex års kalas (på fredag), sötaste kusinen blir bara äldre och äldre! ska bli kul, hoppas hon blir glad av det hon får av mig, får ju hoppas på det!

nej. nu får jag så där ont i min tumme. för er som orkar läsa, har lite problem i både mina tummar. och det blir inte bättre. vad tycker ni jag ska göra????

hej så länge 

från topshop

dfhd



tror nästan topshop ska få en egen kategori - för ni har nog märkt vid det här laget att jag hittar rätt mycket snyggt där, eller så får det vara.. ni vet iaf att jag tycker om topshop's kläder väääldigt mycket.

btw, har en del att visa upp för er inom kort, ska bara fota allt (när jag har tid och ork vill säga) har ju varit på ikea, sen så shoppade jag lite grejer igår för mitt presentkort på vera moda. snygga grejer vart det!

tisdag

fan, igår funkade inte blogg.se inte i förrgår heller.. så det har helt enkelt inte blivit så mkt, har inte saknat att blogga heller faktiskt. det är något som jag gör bara.

iaf, sitter i skolan för tillfället - har rast, så självklart sätter man sig vid datorn, så ni får se att jag lever! :) någon där ute borde ju bry sig kan man tycka...

aja

hejdå så länge

RSS 2.0