inspiration

uyg
yti
gyi

MARY-KATE OLSEN

olsen-files

önskeoutfit

ghj

allt hittar du här.

godnatt

kom just ihåg att jag har prov i religion nu på måndag och jag har inte ens uppnat böckerna - nej, så här får det inte vara!
ska nog sätta mig ner och läsa en rad eller två innan john blund kommer. eller så tar jag tag i pluggandet imorgon istället. känns mer lockande det än att sitta och läsa nu liksom.. vi får se.

god natt!

x

kristin


en sak bara

min blogg är inte någon slags reklamblogg, så sluta upp med alla era erbjudande hit och dit. jag tycker det inte riktigt passar i min blogg (framför allt).

kände att jag måste förklara, för era komentarer kommer ändå raderas! så sluta upp med dessa onödigheter!

x

kristin


HEESTRAND

ryt
jbk
fjui

så här ser det ut om sommrarna i heestrand(västkusten) där jag är stora delar av sommaren.

vart håller ni till om sommaren, något sommarställe?

PHOTOS

j
ute på promenad

ghuj
det regnade
 kj
här badar jag om sommrarna

i brist av inspirtion och tid får ni tre minnen från 2008.

bild:kristin


well, maybe there's a god above

rdy

bild:kristin hedqvist

IWANTSUMMERNOW

gjh

allt hittar du på här & här!

tisdag

har inte så mycket att skriva egentligen, ingenting särskilt har direkt hänt.

men jag han med en runda på stan med kära  pappa,  för idag börjar ju bokrean. så jag och han var där - hittade endast en bok, men jag är inte direkt så nöjd så jag åker nog in en annan dag istället.
man kan säga att det är det ända intressanta som har hänt mig idag. och vad ska man säga, kanske inte särskilt intressant för alla men för mig är det det,böcker har jag alltid gillat och kommer alltid att göra!

imorgon ska jag sitta barnvakt också, 17.30-20.30 - men det blir bara kul. var ett tag sen jag träffade min lilla kusinbarn. eller liten och liten vet jag inte, hon fyller hela 6 år i år.
mer om det imorgon. istället ska jag läsa lite bloggar och försöka få ihop ett till inlägg (förhopningsvis).

medans jag är upptagen vill jag höra om det är något ni vill ha mer av/mindre av i bloggen. uppskattar eran ärlighet. för det är ju ändå er jag bloggar för(självklart för mig själv också)♥

x

kristin

MONDAY

första dagen på lovet och gissa vad jag har gjort - absolut ingenting! snacka om skönt ska jag säga. inga tidiga morgonar eller tidiga kvällar för den delen heller. vad har ni andra gjort idag, kanske skola?

som sagt så har det inte hänt något särskilt och det är jag rätt nöjd över ändå. för det är inte ofta bara jag är hemma, alldeles för mig själv. kan faktiskt tycka att det är skönt, utan att behöva vara social. för jag behöver lite "egen tid". så den här måndagen har varit hur bra som helst. fast ändå så flög tiden iväg. här sitter jag med familj runt om mig, och en gitarr i bakrunden (än så länge har jag inte blivit galen, men det kommer nog, haha, nej då)

x

kristin

önskeoutfit

ghu

klänning : halston
skor: halston
solglasögon: linda farrow vintage

en rad eller två

känner för att skriva något riktigt fint. men min hjärna hänger inte riktigt med, utan mer försvinner i tankar.
fast imorgon börjar mitt lov, fast jag kan inte riktigt slappna av för sen ska man ju tillbaka till skolan och allt som hör till. och dit vill jag inte alls just nu. kommer säkert vara svårt att komma upp på morgonen nästa måndag. men vi får se!

annas så har jag inte gjort särskilt mycket idag. det har mest blivit häng framför tv och skidvm - sverige tog silver! det var ju en riktigt nagelbitare i slutet.inget guld dock, självklart var det den där jäkla northug (stavning?) från norge (vart annars???). haha ja, jag tycker om att titta på just det. och slalom och ja allt det där.

det får bli allt för ikväll.  för halv elva blir det skins!!

ses imorgon istället

x

kristin

some memory of 2008

y
tu
yr

bild:kristin hedqvist

JUDIT.L

uuuuuuu
ht
behöver jag ens skriva något?


juditlatragedia 

ur&fin (istället för pen(:))) - va påhittig jag är...

5r7yu

nej men seriöst, har ni kollat in cocoos nya klockor, helt enkelt underbart fint.

så kolla gärna in sidan själv och hitta eran favorit!

hej igen

tror jag mest bara var trött. för nu mår jag rätt bra faktiskt!

var väll mest för att jag inte har sovit särskilt mycket de senaste dagarna. men tog igen det och sov en stund.
allafall. den här dagen har varit helt okej. har kanske varit lite slö och inte riktigt orkat med. men tillsist gick det väll ändå. skönt nog har jag ju lov nu nästa vecka. så då ska jag iaf hinna med att sova..

nej, det här börjar ju rent utsagt bli tråkigt att läsa. inte har jag något vettigt att skriva heller, det har inte hänt något direkt.

aja.

typsikt

nej det här funkar inte, jag är allmänt trött och mår piss.

vi ses imorgon istället

x

kristin

A.W

yui
 
titta och njut.

source

konditori

om tre dagar (räknat med idag) har jag sportlov(?) - fysatan va skönt det ska bli. behöver verkligen lite ledighet, då jag verkligen bara vilar och tar det lungt. vem säger nej till det liksom? inga läxor under lovet, det är en sak som är säker!

om en halvtimme börjar min lektion, ska ha konditori. kanske ska jag köpa med mig några wienderbörd hem? annars kan man alltid äta lite ben&jerry... allafall så har den här dagen vari rätt okej, har fåt lättat på mitt hjärta lite - det behövdes♥

nu måste jag gå, vi ses sen istället!


beautifuldressforyoureyes

hgui

source

yeah I liiiiike it.


hbk
skärp och armband från felder felder.


lite jak&jil bara.

xfch
gh

måndag

då var den här dagen över kan man väll säga, allafall skoldag. kan inte säga så mycket om den utan att jag klarade av mitt prov som jag inte hade pluggat till (skrev i förra inlägget om det), för jag tror nästan allt gick som det ska. hoppas på ett fint godkänt. annars så har jag haft svenska och datakunskap. rätt slapp dag så att säga. men det säger man inte nej till.

så ikväll ska jag inte plugga något över huvudtaget, bara slappa och äta lite ben&jerrys. det behöver jag tycker jag! inte för jag vet riktigt varför men gott är det ju allafall.. vilken är eran favoritsmak (ben&jerry)?

som sagt nu ska jag gå och ta mig en skopa elr två.

vi får se om det blir något mer bloggande. får väll se om tiden räcker till helt enkelt♥

dessa datorer

ibland blir jag så otroligt arg på allt som har att göra med datorer, speciellt min datorn (elr rättare sagt familjens). jag orkar inte med att den är så där otroligt seg att man skulle kunna slänga den i väggen när som helst. aaaaaah! för just nu är de speciellt seg. kanske finns det någon snäll själ där ute som skulle kunna ge mig en sprillans ny dator - någon? haha, ja men drömma för man väll ändå.

annars så har den här helgen varit okej. min mormor och äntligen kommit hem så vi har varit hos henne och käkat middag. därför har jag inte riktigt hunnit bloggat något, i alla fall igår. idag däremot har tiden helt enkelt inte räckt till. har läxförhör imorgon som jag inte kan alls. så jag känner mig lite smått stressad nu, men jag känner att bloggen är ivägen för mitt pluggande. hör på mig, att en blogg kan ha en sån stor påverkan, det skulle man inte tro på för några år sen.

vad har ni själv gjort i helgen, förresten hur firade ni alla hjärtansdag?

TGIF

bloggkoll strular, samtidigt som jag kom på att jag har en blogg att sköta (kanske inte men nästan så känns det ju) men jag vet inte om jag får ihop några vettigare inlägg än detta nu när det är fredag och allt. tänkte sätta mig framför tv och en film, med lite popcorn. måste få slappna av efter min vecka. mer om det sen♥

avslutar bloggandet med en bild på moí! (eller rättare sagt mina ögon då)

yu

busy

kan ni tänka er jag har inte slutat skolan för dagen(kvällen?) än - om man går hotell och restaurang är det inget ovanligt. långa dagar och mycket stress.

nej nu hinner jag inte mer, måste återgå till arbetet!

ses imorgon istället.

önskeoutfit

dry

lagarconne & brownsfashion

karameller

som jag har skrivit förut är det väldigt farligt att gå konditori, just nu sitter jag faktiskt och äter karamell som jag har gjort själv! mycket socker ska tilläggas och onyttigt förstårs. annars vart jag rätt nöjd över mitt verk, röda och söta. fast snälla ni, prova inte det här hemma - risk för brand! haha, fast det var inte jag med om men en ur konditoriklassen lyckdes!♥

nej nu ska jag återgå till lektionen, snart allafall!

ses när jag kommer hem istället

olsensisters

dft


bild:olsen-files

I LOOK FOR THE PERFECT T-SHIRT

ghj

jag letar efter den perfekta t-shiten/linnet - och om jag ska vara ärlig så har jag inte riktigt hittat ett än.
om jag ändå vore rik skulle de här fem (ovan) få flytta hem till mig på direkt. särskilt vargen!

lagarconne.com

schooltime

ännu en dag i skolan och dens datasal, för jag börjar inte förens om en timme - därför sitter jag här (för alla ovetande).
allafall idag har jag hunnit med att ha konditori, denna gång vart det praliner jag gjorde.

efter lunchen har jag religion och sen slutar jag. så förmodligen är jag hemma tidigt idag. kanske får till några fler inlägg då! men det visar sig, som vanligt!

hej så länge!

nöjd

jag är mer än nöjd efter att mina två fynd ska jag säga er - för hem kom jag med ett par skor för 149 kr och en t-shirt för 99 kr. bilderna kommer efteråt, dom brukar ju göra det..

allafall, som sagt den här dagen har varit kul, jag menar inte ofta man hittar fina (vinter)skor under 200 - för de är verkligen snygga!. skolan klarade jag av galant och att ha datakunskap vart faktiskt rätt intressant i slutet av lektionen.
sen tog jag en sväng på stan och in i den gallerian som lilla falun har med alla nya affärer som har att erbjuda. fast egentligen är det inga affärer har hurra över. fast clas ohlson är väll aldrig fel♥

har inte tid för så mycket mer, trött som jag är och tidbristen som nu gäller kan jag inget mer än detta inlägg. kanske får till några till inlägg imorgon. men det får tiden utvisa.

men vi ses

xoxo

alla älskar vi måndagar ??

jag är nog inte en utav dom kan jag säga - måndagar är lika med tillbaka till skolan!! ingen stanns jag helst vill vara just nu. men jag tar dagarna som de kommer och är i skolan ändå. har haft lite dålig motivation nu på sistone så det kan ha att göra med det. se där, det har jag faktiskt aldrig sagt något till er om. men efter den tid som har gått tycker jag det är dags att säga något. kanske inte något allvarligt eller så men för mig är det något allafall! kankse berättar mer sen. men det får tiden utvisa! det är ju rätt privat så att säga.

alltså så är det i skolan jag sitter i just nu, inte hemma - för då skulle jag nog fortfarande ligga och snozzzzzza. brukar ju vara så. så tro inte att jag har fått något ryck och är uppe i ottan (jag sover helst till tolv om jag kan).

nej nu har jag inte så mycket mer jag vill säga. tar allt när jag kommer hem istället - när nu det är. datan är oftast upptagen nu förtiden, när jag kommer hem.

xoxo

I AM A SUMMER GIRL

hgi
fyfan vad jag saknar sommaren när jag tittar på den här bilden...
fyi
...och smögen när jag tittar på den här bilden
tu
och havet.

ännu en söndag - javisst

det känns som jag har tusen saker att ta tag i, men vad jag kan komma på finns det två saker, den första : hitta en apu plats (måste börja med det!) och börja med min PA rapport - har för mig att den ska vara klar imorgon (hoppas jag har fel nu, för jag har inte ens börjat med den!!!!!!!!!!!!!!!!)

nej usch jag orkar inte tänka på det. håll tummarna på att jag har fel nu!

den här söndagen har inte varit speciell på något sätt och vis bara massa tråkigheter. vad gör man egentligen på söndagar, eller vad gör ni på söndagar?

det här vart ju inte direkt något inlägg att hurra över, vet inte heller vad jag ska skriva. men det kommer väll.. HOPPAS JAG!

puss

fact

th
tfy

en notis : jag älskar att fota, en hobby jag har!

titta där har ni liiiiite fakta om mig - det brukar inte hända så ofta, men jag kände för att berätta något♥

the saturday girl

efter att ha läst michaelas fornis inlägg om favoritdagar, fick jag också lov att skriva en snutt om ämnet

jag har nog alltid varit ett fan av lördag - det är faktiskt den dag som jag längtar mest efter. för att familjen oftast äter något lite extra gott, idag till exempel blir det piroger (hemmagjorda såklart), ni anar inte hur gott det är!

nej det där lät lite fel, jag gillar inte lördagar för den goda maten (en liten del bara) utan mest för att det är en dag man kan ta det lungt och jag har som regel att inte göra några läxor då (det är därför söndagar finns) utan mer för att göra något roligt mysa framför tv, umgås med vänner och familj eller gå på någon rolig fest.

nu vart jag lite nyfiken på vilken dag ni gillar alldra mest, skriv gärna någon mening eller två också! 

SMINK

de här bilderna tog jag för ett tag sen, men jag har helt enkelt inte hunnit lägga in dom på bloggen. allafall, här har ni några favoriter som jag just nu använder mycket flitigt!

dfg
gi
fgju
tfu

vilka är era favoriter just nu?

JAK&JIL OF COURSE

hjl

THINGSILIKE

tfy
mytheresa, net-a-porter

MYFAVORITEDESIGNER

ftu

gissa!

ledtråd: mytheresa!

HEY YOU

ville bara säga hej! för nu ska jag gå och käka något och hoppas att min rygg blir bättre tills imorgon. men mer om det imorgon då. skönt att det är en fredag imorgon för efter det kommer det... HELG! alltid lika skönt med helg.

nej nu så..

puss


loveisintheair

yt
gfu
ftu

brownsfashion.com

lagarconnepunktcom

fgu
såndant här vackert sätter jag gärna på mig för tillfället. jovisst är det färglöst men hör och häpna ; idag köpte jag mig en röd jacka. TRO DET ELLER EJ, kan knappt tro det själv. ett riktigt kap faktiskt, jag kom undan med endast 300 rikstaler  - ett kap eller hur? bild kommer sen!

tid

nu på sistone har min tid flygit iväg och jag har inte riktigt hunnit med, inte min blogg heller. men jag måste lova att snart kommer det något bättre - inte för att ni har klagat, mest att jag klagar på mig själv. förra veckan och denna vecka har rent ut sagt varit usel (i blogg väg alltså). för det här ska ju vara en modeblogg och då ska det inte finnas massa inlägg om allt utom mode. så nu (det som finns kvar av veckan) ska jag sätta mig ner vid datorn och skriva något mycket vettigt och mode(igt).

vad tror ni om det?

ANONYM - NEJ!

allt som oftast kan jag sitta och tänka över människors beteende. hur enormt korkade vissa är och hur kul vissa tycker det är att skriva elaka komentarer på varandras bloggar. något som jag på sistone har blivit jäkligt arg över. hur orkar ni, får ni inget bättre ut av era liv än dessa elaka komentarer. ni måste bära runt på mycket hat, som lägger ner sin tid på sådan idioti.

att sen att ni är anonyma är ju bara ren feghet enligt mig och troligtvis skulle ni inte säga samma sak till bloggens ägare ansikte mot ansikte - har jag inte rätt där?

härmed utmanar jag alla att inte vara anonyma - så får vi se hur mycket ni vill vräka ut er då!
(om ni inte har någon blogg, skriv med din mejl utifall du vill prata)

NÅGON SOM VET?

är det bara jag som inte kan skicka iväg komentarer -  jääääääääääääääkligt irreterande faktiskt?!

vilkensöndagdå-nää

jag lovar nog för mycket. alltså herregud varför kan jag inte bara skriva ett vettigare inlägg än alla dessa tjafs inlägg! hade ju tänkt få ihop ett inlägg, kollage ja något roligare. men tiden räcker helt enkelt inte tid.

för snart hade jag tänkt gå ner och hyra film och så är det ju en dag imorgon också. måste ju få den så kallade skönhetssömnen.  och så känns det mest som jag stressar mig igenom helgerna - hur tänker jag där egentligen, borde det inte vara tvärtom?

nää den är dagen har inte varit så positiv som jag skulle vilja ha den!

ny vecka imorgon, får hoppas på ett litet underverk då istället! alltså hoppas på en  mer effektivare blogg vecka!

puss

RSS 2.0