hej igen

jag hatar sånna där dagar när tiden går för fort, och att jag inte hinner göra någoting vettig. för det finns det just nu, jag skulle egentligen behöva plugga nu. både naturkunskap och svenska. mitt rum behöver städas och så vill jag gärna se den där wallander filmen som går i fyran klockan nio. eller så kanske jag ska ta mig en tripp ner på OKQ8 och hyra mig en film..


ääh, nej nu måste jag skriva klart ett svenska arbete, springa ner till macken och ja göra massa annat.

vi ses imon istället.
puss

dagen efter...

och jag överlevde. inga bilder, tråkigt nog och herregud vad vi hade det kul.

nej jag hinner inte riktigt blogga.

puss  


önskeoutfit

rydry
gott och blandat från lagarconne, asos och brownsfashion (om jag inte minns fel)

vad sätter du helst på dig?

some models

tu

källa: jak&jil

TGIF

jag överlevde! men fyfan vad ont min kropp gör just nu, det är nog inte särskilt sunt för min kropp att arbete hela dagen (840-2230) och gå upp som vanligt nästa dag. eller vad tycker ni om det?

annars så har den här dagen ändå varit tråkig, mest för att jag inte har fått så mycket sömn och för att mitt humör inte har varit på topp. men nu så, blir det film. slå den ni!

puss

torsdag

jaha då stannar man till skolan till tio ikväll. det här slutade ju inte så bra direkt. och just nu behöver jag inte det hära, jag vill bara vara hemma och ta det lungt. istället får man sitta i gareroben (i Ecole, skolan restaurang).

vad gör ni andra ikväll då, kanske något roligare än jag - hoppas jag?

kollage

tfju

vad inspirerar dig?

onsdag

idag är det onsdag igen och jag har ingen som helt lust med en liknade onsdag igen. så vi kan väll säga att det här inte har varit den bästa dagen direkt va. men det är en ny dag imorgon, tur nog. får se vad som händer då istället!

och i helgen blire party och vafan ska man ha på sig, några förslag någon?

puss

picture

rdy

källa : the selby

tisdag.

sitter i skolans datasal igen, början inte förens om 50 minuter. ska ha prov i naturkunskap, tror ni att jag kommer fixa det? jag hoppas det allafall. annars så sluter jag tidigt idag, efter jag har gjort klart provet antar jag. och nu på förmiddagen har jag haft konditori, gjorde wienerbröd - MUMSIGT!

vad har ni andra haft för er idag då? berätta gärna !

yoyomissolsenisindabloggtoday

bvj

källa:olsen-files.com

Mday

alltid lika tråkigt är det att vakna upp på måndagar, men upp kom jag och just nu sitter jag i datasalen i skolan med ett svenska arbete, men jag tänkte unna mig lite bloggande - det tycker jag att jag är värd. det är ändå lunchrast, så det ska jag väll få. annars har jag bara en lektion till, datakunskap! haa, det är inte mitt ämne riktigt, för det är riktigt tråkigt. fast jag får tiden att gå på något konstigt vis :)

korta och lugna dagar i skolan, det gillar man!

nej, åter till pluggandet!
puss

sunday

igår var en lyckad kväll med god mat och skratt. GRATTIS I EFTERSKOTT MORMOR PÅ 78 ÅRS DAGEN!
av familjen fick hon två par muggar och ett rött te. fast det var en till grej tror jag, fast den har jag plötsligt glömt bort. men allafall, maten - godgodgod, vad mer behöver jag säga liksom. ska väll säga vad vi fick, eller vad jag och pappa hjälptes åt att laga; kyckling, risotto och parmaskinka ( i ugnen i en timme) och en sallad. prova på, det är verkligen gott!

men idag har det inte hänt så mycket, vet faktiskt inte vad dagen har gått åt till, jag tittade på tv och sen så var dagen över nästan. hmm, jag är nog expert på att inte göra ett dugg och se till att tiden går ändå.. fast det kan vara skönt också, jag menar när man inte behöver göra någonting särskilt.

och jag avslutar det här inlägget med ett tack till alla komentarer jag har fått ! det gör verkligen min dag!

puss


lördag

som förra lördagen, alla älskar vi lördagar, right?

fast min lördag kanske i andra öron låter tråkigt, eller vad vet jag egentligen.
allafall så ska jag till min mormor och käka födelsedagsmiddag, japp, min mormor fyller år! därför kommer jag nog inte hinna blogga så mycket mer idag, mer än det här inlägget då. men lika glad är jag för det.

fast en sak, min rygg, den mår nog inte så bra att vara ute och springa. men vad gör det om hundra år liksom?

puss

threefavouritsrightknow

bvj
skoochväskaasos.com+koftalagarconne.com

glitter, I now you want it.



hbvfh
mytheresa.com+mrsh.se

let´s party

jg
net-a-porter.com

tisdag

ibland kan det faktiskt vara roligt att spela alfapet ska ni veta. mest för att man får tänka efter lite mer än vanligt, hjärnan får sig en liten tänkare och nu vill jag veta är det någon mer där ute bland alla bloggare/läsare som spelar alfapet?
om inte, prova på!


usch nej det här går ju inte, måste rusa och plugga eller ja, göra något annat intressant kanske också, eller samtidigt.
puss


sho(e)hej

tyu
tfu
källa:jak&jil

önskeoutfit

cxg
lagarconnepunktcomplusbrownsfashionpunktcomärlikamedbra

memyselfandI

n
jag gillar den allafall.

måndag

det är inte roligt att vakna upp på en måndag och tänka att man ska till skolan, aldrig någosin kommer det vara kul att vakna upp till den tanken. jag känner att jag behöver ett lov eller något just nu, studiedag på torsdag men det räknas inte riktigt. tycker jag då.

det ända postiva och som får upp mig på månda morgnar är att jag slutar tidigt, allafall tidigare än jag brukar göra. på så sätt är måndagar bra!

puss

söndag

jag vet inte vad det är med mig just nu,  har ingen som helst lust att blogga. kommer inte på något som låter intressant  utan att det låter idiotiskt. det blir bara crapcrapcrap

men jag vill bara att ni ska veta att jag lever och att det kanske inte blir något mer bloggande idag. kommer nog tillbaka imorgon hoppas jag.

puss

lördagkväll

jaha, du har en 37 tummar flyttat hem till familjen - gud så vacker den är då! elller äh, ja men ni fattar väll vad jag har gjort restan av dagen typ? alltså försökt få igång den där jävla idiot tv. ibland hatar jag verkligen elektronik. men självklart fick vi igång den, efter lite hjälp av en snäll person. men tur nog fick vi ju igång den allafall. lite mer kanaler också, det gör ju mitt liv liiiite lite bättre ju.

nej känner att det bara blir flum av det här inlägget, så jag avrundar det här och nu.
puss

jak&jil

easrf

nej, tillbaka till alpint nudå.
puss

lördag

alla  älskar vi lördagar, jag är en av många. sen att familjen hedqvist ska köpa en ny(platt)tv gör ju allt mycket bättre faktiskt. jag menar, det är så snyggt med platt, hehe.. annars blir det god mat ikväll. kött, kryddsmör och en sallad på det. det gör nog min lördag kan jag tro.

nej nu ska jag faktiskt titta på lite slalom, alpint damer. heja sverige!
puss

random

ni får lite bilder istället

tyf
thy
,m.
iuop
jkjhl

brukar inte lägga upp så många privata bilder, men här senni - jag kan jag med!

1&2:jag
3:sötaste kusinen någonsin
4:bild tagen i umeå
5:bild tagen ute på havet (västkusten)

fredag

äntligen är det fredag, gud vad jag älskar fredagar. kan det inte bara få vara fredag hela veckan istället, det skulle vara perfekt ju. och helg, måste jag säga något liksom?

nejfan - allt jag försöker få ur mig låter jävligt urdåligt just nu.

så ni får ursäkta mig
puss

torsdag

http://se.limbino.com/c01/link/roln8qoovd

va med och tävla du med. och vinn fina priser -enkelt som tusan är det också ! själv valde jag en bärbar dator som pris, om jag nu vinner.


slutar inte förens tio ikväll!

så hinner inte blogga något mer
puss

önskeoutfit

drh


thihi, ett till kollage vart det.
nu: tv

lagarconne.com

late show with David letterman

fdh

ett litet oskyldigt kollage bara, med en viss ashley olsen.


källa: olsen-files

onsdag

skola till  20 över fyra. nej det låter ju inte bra alls. fast det är roliga lektioner allafall.

nej  ,

vi ses sen istället.


önskeoutfit #2

fyd



net-a-porter.com

önskeoutfit

dst



lagarconne.com+brownsfashion.com

outfit


dxg ryd
(klicka för större bild)

så där såg jag ut i helgen 


tshirt gina tricot jeans h&m

det finns så mycket jag borde men inte kommer göra, fast som jag egentligen vill göra.

etr


gratisbio

gratisbio är för dig som gillar utmaningar, som tycker det är lätt kan värva medlemar och framför allt gillar att vinna prylar. eller kanske en biobiljett! själv tycker jag ni ska prova och se om ni klarar av det, precis vad jag provar på nu.

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=65576


lördag

igår bloggade jag ju inte, som kanske någon där ute märkte, fast egentligen tog jag en liten paus från själva bloggandet - men visst, det kliade i fingrarna också. just de, jag skulle ju jobba om ni verkligen lade manken till att läsa mitt inlägg i torsdag, men synd nog kunde jag ju inte, såg faktiskt fram för att servera, 471 personer... eh. men ja, jag har jämt otur.

får se hur lördagen blir, men ska försöka att inte göra ett skit, tror ni jag lyckas? för imon ska jag plugga. lite naturkunskap och svenska gör väll vem som helst glad, typ kanske inte..  nej, nu ska jag fortsätta göra ingenting.

puss


inspiration

ert

dg

dsg

erd

källa: jak&jil

partyphotos

fdy

segt

esd

källa: thecobrasnake

torsdag

jag försöker igen. nu menar jag att skriva något vettig alltså. men det kan lika gärna visa sig inte vara någoting alls, bara något jag måste skiva för att visa er att jag inte är någon dålig bloggare. inte för ni har sagt något direkt, men jag vet nog vad ni tänker :)

fast imorgon kan jag nog inte blogga eller jag kommer säkert inte orka - för jag jobbar heldag, mellan halvnio- till någon gång på kvällen (rätt sent antar jag). har iaf sagt i förväg varför jag inte bloggar något imorgon. men enligt mig själv så vet man ju aldrig. man kan nog aldrig riktigt veta riktigt - inte när det gäller mig!

nej nu ska jag slappa framför tv, och inte göra ett skit - kul? varför inte :)

puss♥


önskeoutfit

tu
chrisopher kane och lagarconne.com

nu: äta!

onsdag

ibland finns det dagar som gör mig så himmla arg, så jag vet inte vad jag ska ta vägen. att jag sen inte kan skriva ett vettig inlägg utan att låta jävligt tråkig gör mig ju ännu argare bara.


nej nu måste jag sluta skriva innan jag har sönder datorn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ehm, vi hörs väll, typ! hoppas jag?

puss


COCOOOOOOOOO(.SE)

f

nu har cocoo kommit med nya nyheter och som inom kort kommer finnas att köpas på hemsidan.
och när julen snart är här kliar det lite extra i fingrarna också.. för alla er där ute, små som gamla - ta er en titt inne hos →www.cocoo.se nu med en gång!♥

randomrandomrandom

ftiu
dfy
dsyg
ry
ftu



källa: taylor-momsen.com, olsen-files.com

måndag

ni ska bara veta hur trött jag var imorse, det kändes verkligen att det har varit lov - det var verkligen svårt idag alltså.men tänkte, det är en lugn dag idag (slutade klockan kvart över ett) och lite shopping på det. fast hem kom jag inte med mycket, bara en tunika och en t-shirt från h&m. tar bilder någon annan gång, orkar inte riktigt nu!♥

nej nu blir det lite mer plugg, är efter med svenskan och vill inte komma efter ännu mer, föresten vet ni något om August strindberg (det är det mitt arbete handlar om)

så vi får se om det blir något mer bloggande ikväll.
puss


la carconne

fh

rag&bone eller alexander wang till (rag&bone)byxorna??

lagarconne.com

hemma

det blev en rätt så lugn kväll för mig faktiskt, kom hem för en stund sen, tyvärr vart det inga bilder. allfall inte tagna av mig! men får se vad som kommer upp senare.

allafall, temat för kvällen var svart. tog väll inte det särskilt seriöst och klädde ut mig osv, utan klädde mig helt svart istället. men jag hade det ju kul ändå. föresten så tycker jag inte om att klä ut mig heller, så min svarta outfit passade mig perfekt. annars känner jag mig bara fånig - utklädd och löjlig är nog de rätta orden..

nej nu ska jag gå och lägga mig

puss

craving

gh







källa: lundplusberg.e-butik.se

RSS 2.0