mischa barton

image149
fick bara lov att visa er den här bilden på snygga mischa - såg faktikst inte först att det var henne nu när hon har återgått till det blonda. annars var outfiten snygg, skulle passa mig och min garerob perfekt.

eller vad tycker du om mischas blonda hårsvall?

hit eller miss?

image148
vad tycker du om mary-kates outfit ??

kanske inte den bästa bilden, skulle väll synas bättre om hon stod upp - men som jag ser det nu verkar det vara en hit, eller, vad tycker du?

acne jeans

image147
ni vet hur jag har tjatat om "enkelt är snyggast osv"? tycker att just acne (minimarket måste nämnas också) har "det", det enkla - som gör allt så j*vla snyggt.

där
måste ni hålla med mig om !

s n y g g a

image146
där har ni de där "sjukt snygga skorna" jag nämde i första inlägget (för dagen). och visst har jag världens snyggast strumpor också då? haha..

visst är dom snygga ??!

outfit

image145
top  h&m, tights lager 157 halsband h&m


går dagens outfit
kanske inte den bästa bilden och inte det snyggaste rummet i historian direkt - men jag tager det jag haver :)

dagens outfit

image144
jackan vet jag inte var den kommer från, tunikan vera moda, tights lager 157, halsband h&m. sen hade jag också ett par sjukt snygga skor på mig köpte på wedins förra året.

har en till outfit att lägga upp också..


hej alla bloggare

vart ju inget bloggande för mig igår, det beror nog mest för att jag hade ingen som helst insperation alls - ja ni vet hur det är - blir nog inte så mycket idag heller (jag som hade lovat att blogga lite mera) ska nämligen laga mat och plugga (?) resten av kvällen, blir väll lite tv tittande också..

haha, nu har jag iaf tagit mig tid att sätta batteriet till min kamera på laddning så förhoppningsvis kommer bilder + outfit's till bloggen snarast. för jag har verkligen var kass på att fota och lägga in outfits, men nu är jag på G.
fast egentligen är det väll inget ni hurrar över, eller bryr er om. nej nu ska jag sluta klaga och istället ta mig tid att titta på ett gamalt top model avsnitt innan det vankas matlagning

later.

oscar de la renta

image140
s n y g g t - vad mer behövs säga?

hej sportlov

är det någon mer än jag som har sportlov nu nästa vecka? - snacka om att det ska bli skönt med lite ledighet, få sova ut och ja bara ta det lugnt helt enkelt.

fast lite ledighet har man ju haft, då syftar jag på helgen - det finns det väll inte mkt att säga om helgen, jag har bara varit hemma och slappat och inte gjort ett dugg.

får se hur mkt bloggandet det blir den här veckan, gissar på en hel del då jag inte har planerat något på lovet, så får se vad kommer upp här på bloggen i veckan.

det får bli allt för ikväll

hejdå

brownfashion.com

image139
svart väska yves saint laurent, lila väska zagliani och den sista balenciaga



jag gillar helt enkelt vad jag ser, gör inte du det?

3.1 phillip lim

image137

det här är verkligen vackert - så stiligt så enkelt, så mig!

phillip lim kan verkligen!

(önske)outfit

image136
allt kommer från topshop


det här skulle passa perfekt nu till våren, bara solen tiitar fram och så då.

eller hur?

mytheresa.com

image135
klänning stella mccartney, kortkort klänning miu miu och väskan lanvin


om jag ändå hade råd, då skulle de här få flytta in i min garderob, lätt!

nyheter från cocoo.se

image134
jag tycker att ni ska ta er en titt inne på www.cocoo.se - bara för att den sajten har grymt snyggta grejer.
kolla bara in dessa nya klockor som har hittat dit.

och jag som fyller år om en månad ca skulle gäääärna ha någon av dessa klockor i min ägo :)

jeans jacka någon?

image133
just nu vill jag ha en jeans jacka, vad tycker du om den tanken, ska jag slå till?? - de här två jackorna hittar du på topshop, så klart <3

sommar, sommr och sol

image132
jag längtar verkligen till sommaren just nu, är så  trött på all snö och slask och vi behöver nog inte ens gå in på kylan - nej tack säger jag bara! det behövs lite sommar för att göra mig glad just nu.

du hittar allt på topshop

hejsan

har inte alls blivit mkt bloggande för mig i helgen och inte nu i veckan heller, har helt enklet haft annat för mig. lite läxor och så då. . men nu ska jag förska ta igen det, om jag hinner vill säga. kommer hem rätt sent idag, runt halv sex tror jag - hatar verkligen sånna här långa dagar, hata hata hata !

har inte mer att skriva

hejdå

hejhej

undra hur länge jag är i skolan idag.. hoppas bara inte jag slutar halv fem eller nått, seriöst det orkar jag inte med - för trött helt enkelt. sov typ tre och en halv timme, så man kan lungt säga att jag är trött!!! men i skolan är man, det är ju iaf lov nästa vecka för min del, så ska jag verkligen sova och bara ta det lungt.

igår, snacka om jag var trött - var nog därför jag inte skrev igår, hade en svenska läxa att skriva klart också. så det får bli nu, när jag har tid.
fast egentligen vet jag inte ska skriva


hejdå

dress by Marios Schwab

image131
vet inte vad jag ska tycka om den är klänningen, den är speciell helt enkelt, snygg överdel - men neder delen vet jag inte vad jag ska tycka om. inte särskilt snygg färg, elller nej jag vet inte..

vad tycker du? 

hej

tänk vad skön den här dagen har varit egentligen, jag har inte gjort ett dugg, bara tagit det lugnt och tittat på tv halva dagen.

fanfanfan, vet inte vad jag ska skriva - och jag blir bara mer irreterad, alltså HERREGUD!!!!!!!!!!!!!!
där ser ni, mitt tålamod räcker inte så långt just nu

så.....

vi ses

rosa dröm

image130
jag hittade skönheten på topshop bland allt annat snyggt - jag tycker helt enkelt ni ska ta er en titt, men egna ögon och se..

jag förälskad

image128
jag är förälskad, allvarlig jag är nog det - kolla in dessa plagg, så förstår ni nog läget..

sommar och sol

image127
blå klänning, röd sko och solglasögon topshop, grön top anna sui, top acne jeans och jacka h&m


pastellfärger, sommar, sol, bada, glass - jag längtar helt enkelt till sommaren kommer, då ni, ska kristin ha det kul!

acnejeans

image126
vad mer kan man säga än att det här är vackert, det är enkelt, lätt att bära och så hothothot.

eller hur?

hej alla bloggare

har inget särskilt att skriva, men jag tar mig tid att komma på något rätt meninglöst att läsa istället ( nu tänker jag på er läsare) - då får någon nåt att skratta åt iaf, jag är en sån någon skrattar åt inte med...

men vad gör man?? haha ja, något kan man väll göra, men jag låter det fortsätta, det är jag skit bra (faktiskt) på att göra, tro det eller ej - men så är det.

ojoj, här var jag rätt fram, fram med det personliga . eller personlingt och personligt är väll att ta i, jag skriver ner några tankar här när jag har tid över och framför allt har lust, kanske inte har så stor lust att skriva just idag, det kommer och går.. men jag får det att funka, för skriver det gör jag varje dag - för det mesta, när jag inte är upptagen vill säga - som jag inte är just nu då.

snart är ju helg och allt, något att se fram imot, fast ändå inte, ska jobba lite. eller jobba och jobba gör jag väll inte, jag gör det gratis för att sammla in pengar till trean då vi förmodligen ska åka på klassresa - hurray! lockade...

jamen det var allt

hejdå så länge

var annars?

image125
allt kommer från topshop


jag kan helt enkelt inte låta bli att kika in på topshop var och varann dag. ibland hittar man något man gillar och ibland inte (sådan händer inte så ofta)

och som idag då, hittde jag dessa vackra ting från älsklings stället topshop
för ni måste hålla med om att det är vackert, det är så enkelt - det skriker kristin kan man säga :)

stella mccartney

image124
stella mccartney - usch vad snygg det är och just de här tre plaggen föll jag för.
 
och hennes underkläds kollektion måste väll ingen ha missat, för den du - är verkligen en snygg kollektion. jag skulle gärna vilja ha ett par snygga undisar eller liknade, ska jag slå till?

mönster,blommor - ssssssnyggt!

image123
klänning matthew williamson och kjolen dries van noten


mönster, blommor - ja ni fattar, väldigt inne nu i vår/sommar

och de här två plaggen är ursnygga, eller hur?

skärp från topshop

image122
skärp topshop


hittade två skönheter till på topshop, det är ju så skärpen ska se ut och självklart hänger jag på trenden, blått och grönt är ju också två snygga färger - så nu skulle det inte sitta helt fel att klicka hem någon av dessa skönheter. vac tycker du, vilken ska jag välja?

alexander wang spring 2008 ready-to-wear

image121
han står högt upp bland mina favorit designers, det är precis sånt här jag skulle kunna sätta på mig - det är enklet på något sätt, det är inte överdrivet utom lagomt. snygga färger för den delen - gillar vitt, svart, grått (andra färger också) så det här passar ju mig perfekt.

rosa drömmar

image120
väska lelya, sko K. Jacques St. Tropez, top lainey Keogh och en kofta från missoni



jag har nog alltid varit lite små förälskad i rosa, det är så sött och passar perfekt nu i vår. därför kikade jag runt lite på internet för att hitta några skönheter, och visst gjorde jag det - kolla bara in dom!

enkelt och snyggt

image119
blus och kjol miu miu


jag gillar när det är enkelt, som just dessa klädesplagg är 
vackert passar perfekt för de här plaggen, de passar perfekt ihop och skapar en kvinnlig look som verkligen är inne nu i vår.

nyheter från topshop

image118
det har tittat in lite nya grejer på topshop igen och självklart är jag där och kikar - och visst hittade jag något ; det ni ser nu, visst är det vackert?

hej

snacka om man hade tur idag, slutade klockan 20 i tolv när jag vanligtvis slutar ca halv fem så då är man vääääldigt tur. så den här dagen som började så dåligt slutade väll bra fast egentligen inte så där super bra för kan ni tänka mig jag glömde mitt kollegeblock i skolan fast svenska boken va med hem.. så nu kan jag inte göra någon svenska alls... typiskt mig alltså.

fick lov att skriva av mig lite, nu har jag tröttnat på det så

LATER.

jag längtar - snart blir jag väll galen och allt

image117
jag längtar till våren och sommaren - när solen tittar fram och man kan sticka ner till stranden och ta sig ett dopp, då tänker jag tunt tyg, pastell färger (svarta kavjen får vara med bara för att den är snygg) och volang.

jag gillar det en hel del ja.

jag och mitt minne - snygga kläder ioaf

image116
måste bara få visa det här - jäkla vacker är det!

men glömsk som jag är kommer jag inte på vad sidan heter jag hittade dessa bilder (men det är säkert någon där ute som vet vilken sida detta finns) så skriv gärna det en komentar så alla andra hittar dit.

jag och mitt minne - just nu är vi inte vänner.

hallå

måste bara meddela och jag från och med nu finns, på bloggportalen och bloggtoppen - äntligen kan man lugnt säga

rachel+zac

image115
 rachel bilson. tre snygga outfits (tre olika bilder) och kolla bara in hennes snygga zac posen väska som hon har på sin axel.

cocoo.se

image114
än så länge är den här min favorit bland allt annat snyggt - framför allt för att jag gillar blått och just det här armbandet är så jäkla snyggt.. gå in själv och hitta den favorit ; www.cocoo.se

hoppfulla kandidater - det är dom!

image113
kavajer topshop


det är alltid snyggt med en kavaj att sätta på axlarna, letade faktiskt efter en på lager 157 igår, tyvärr hittade jag ingen snygg - hoppas det inte dröjer så länge innan jag hittat den "rätte".
dessa kavajar är iaf tre hoppfulla kandidater

vilken tycker du mest om?

gi-cheesecakemuffins med nötter och choklad

jag måste bara få dela med mig, trodde dom skulle bli mysslyckad men så var inte fallet - gottigott

12 st

1½ dl hack mandel eller hasselnötter (själv använde jag hasselnötter)
4 tsk sockerersättning (till fyllning) jag använde fruktsocker
1 msk smält smör
1 ägg
½ dl sockerersättning (till degen)
225 g philiadelphiaost (eller liknade) jag använde 300, tillsätta mer vaniljsocker och fruktsocker
1 tsk vaniljsocker
2 msk krossad mörk choklad

sätt ugnen på 175 grader. lägg nötter, sockerersättning och smör (smält) i en liten skål och blanda väl. placera 12 muffinsformar på en bakplåt och fördela nötblandningen i dessa. häll ägg, sockerersättning, ost och vaniljsocker i ett matberderae eller mixer och kör det till en jämn smet. vänd ned den krossade chokladen. fördela blandningen jämt i den 12 muffinsformarna. grädda i ugnen i ca 5 minter (jag gräddade dom i tio). låt stå i kylskåpet minst en timme innan servering (ett måste tycker jag)

nettokolhydrater 2,3 GB 0,5

sötsötaresötast!

image112
jag fassna helt enkelt för den här bilder, för kolla bara på dom - så söta tillsammans ju!

i sommar blir du min

image111
det här paret skulle passa perfekt nu till sommaren - den är inte så där superkort som inte är så särskilt snyggt (inte på mig iaf) och rätt färg. ljusa färger, ja ni vet vad jag snackar kommer inte på något bättre ord för tillfället. men här har ni hetingarna, som hittas (självklat) på topshop.

min vanliga otur

japp, självklart ladda min kamera ur, nu när jag hade tänkt foto och lägga upp mina köp här. får bli en annan dag helt enkelt.

kan iaf berätta vad jag hittade ; en fillipa k top 150 kr, en tunika 69 (eller liknade kommer inte ihåg) kr, klänning 30 kr och två par leggins 100 kr. allt som allt ca 350 gick det lilla kalaset på. där ser ni, kristin kan också fynda!

som sagt bilderna kommer så smånig om.

hej alla

idag är det dagen D, så kan man ju alltid uttrycka sig. jag ska snart iväg en tripp till lager 157, där jag förhoppningsvis ska shoppa som en galning- väntar bara på skjussen dit.
hoppas bara jag hittar något - för då (om jag orkar) lägger jag in allt jag har shoppat här, så ni får se mina fynd - fynd kan man verkligen hitta där, för det mesta. förra gången köpte jag en jacka, ett par skor och två luv tröjor för en billig peng. under 1000 lappen iaf.

sådär ja, nu ska jag dra vidare på roliga äventyr
later.


rutigt - ja, tack!

image110
skjortor ellos


dom här skjortorna skulle jag verkligen vilja ha, för ännu (konstigt nog) har jag ingen rutig skjorta.. men det ska det bli ändrig på, ska bara hitta en. dessa två är två starka kandidater, verkligen. kolla bara på dom! fast helt skulle jag vilja att dom var lääängre, så som det ska vara.

skärp(ning)

image109
skärp topshop


faktiskt så har jag inte varit ett så stort fan av skärp, men nu på siståne har jag börjat gillat skärp, och de här två skulle passa perfekt i min garderob.

komentera,komentera - jag vill ju höra vad ni tycker!

minimarket, såklart!

image108
jag avslutar mode veckan med bilder från minimarket, kolla bara in bilderna så förstår ni nog - minimarket, vet verkligen vad dom gör!

RSS 2.0