god natt

det blir en rätt kort kväll på valborg i år - är bara så trött, så nu går jag och lägger mig tror jag.

xo

outfits I like

bvn
gj
lk
picture's:olsen-files

my inspiration today

ugh
vj
klj
jag hittade detta hos lagarconne & brownsfashion

torsdag

vad tråkiga ni är, fyfan -  kan ni inte bara skriva något? jag kräver inte mycket. aaah!


nä nej, nu ska jag inte vara arg :) inte för att jag är särskilt arg , men lite små irreterad, men det får jag väll vara?

allafall, igår var jag alltså på studieresa, och kul hade vi verkligen! vi var bland annat och såg på strutsar, grisar och fjällkossor. sen åt vi en fem rätters middag, på ett ställa som jag självklart har glömt bort vad den heter. hela kalaset gick på ca 14500(800 per person). men då ingick det vin och en maträtt innehöll äkta tryffel (det är verkligen en dyr råvara) - tyckte att vi kom rätt billigt undan ändå.

sen idag så har jag väll inte gjort så mycket, slutade vid tio så jag åkte ner på stan och hängde där en stund, köpte en glass och bara njöt. hoppas det blir sol i helgen också, då ska jag sola!

förresten vad ska ni göra på valborg (ikväll)?

x


alexander+vanessa

hj
hj

grå är en annan favorit färg som konstigt nog knappt finns i min garderob längre. allafall - här har ni två favoriter som skulle passa finfint i min garderob! jag hittade dessa hos lagarconne!

old picture's

jhk
gj
kmj

obs! gamla bilder bara!

har inget mer att säga er.
vi hörs. x

dålig dag

jag är verkligen dålig på att blogga vissa dagar, som igår - som ni säkert visste om, eller såg(?). och idag är det nog lika dant. sen är det väll så att ingen saknade mina inlägg igår men saksamma - eller hur då?

fast en sak, ni är väldigt dåliga på skriva komentarer, vet ju att ni finns där ute - men inte visar ni det? jag älskar verkligen att få fina komentarer - tro inget annat.

om ni vill får ni gärna skriva någon rad eller två och berätta vilka ni är. för visst blir jag nyfiken, vem blir inte det?

btw, imorgon åker jag på studieresa och blir borta hela dagen - jag antar att det inte blir så många inlägg imorgon heller. fast på fredag är man ju allafall ledig så då kanske det blir några fler inlägg än vanligt.

den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.. ?

x

:S

orkar inte med den här jävla skiten längre - jag som var så glad för en stund sen,  du ska ju självklart komma och förstöra hela tiden. jag ljuger förfan inte om någonting, så sluta säg det till mig.

fan vad arg jag blir!!

x

MONTAG

jag vet inte riktigt var det är men jag har ingen lust att blogga just nu - men som trogen bloggare ska jag väll ändå försöka få ihop något mer inlägg hade jag tänkt, fast ju nu får det duga med detta lilla inlägg.

idag har jag varit i skolan som vanligt, men jag hade bara en lektion (eller två om man ska vara noga, gjorde ett prov) så jag slutade vid halv tolv idag. så jag passade på att köpa hem lite god mat och åka hem och äta. annars brukar det bli en vana att jag äter på något fik på stan. kan väll säga att jag sparade lite pengar allafall!

nu hinner jag inte skriva något mer inlägg, har ett rum som måste bli klart snart (annars blir jag galen) och en läxa att plugga på tills imorgon. tror ni jag klarar det?

x


busyme

känner att jag inte har tid att blogga just nu, jag måste plugga till ett prov som jag har imorgon. känns som det är det ändå jag håller på med just nu, att plugga! - sen där i mellan ska jag hinna med att äta, se på gossip girl (bland annat) och massa, massa mer.

vi hörs imorgon istället!
x

Daria

tud

lover daria blouse   LAGARCONNE


söndag

idag kom min syster hem ifrån turkiet (hon har varit där i två veckor) och fytusan vad brun hon var, bredvid mig såg jag fan ut som en jävla blekfis. ja ni skulle ha sett henne! helt otroligt brun blev hon. kanske bäst att jag går ut och solar, lite pinsamt nästan. men bara nästan! fast tyvärr får ni ingen bild på henne, för jag vill för det första inte visa familjemedlemar överdrivet mycket på min blogg, sorry. och så tror jag inte hon vill vara med i min blogg heller, hahaha.

annars så har jag inte gjort särskilt mycket. jag har bara lagat en gryta som min mormor sen ska få - gott som tusan vart det! sen hade jag tänkt plugga och försöka städa mitt rum. det är fortfarande inte städat, alltså allt står inte på sin rätta plats. har faktiskt lite svårt att bestämma mig. snart får ni nog era bilder på mitt rum! vänta och se bara.

vad har ni själv gjort idag?


dikt

En tjej
Långt hår glittrande ögon
Solande hoppande skrattande
En flicka en kvinna en tös
Rullande skojande flörtande en pojke
Fint leende underbart skratt

minns inte riktigt var det här är för slags dikt - har för mig att det är något med haiku(vet inte alls hur det stavas), eller vet ni möjligen vad det kan vara? allafall den här dikten har jag skrivit, tror det var en uppgift i skolan. och jag blev väldigt nöjd över den bedriften. för ärligt talat så är jag ingen hejare på sådant annars. men jag försökte och skapade något vackert.

men nu vill jag höra vad ni tycker? va nu ärliga, jag kan ta kritik!

min bal innan jag gick ut nian

tu
där har ni mig och min fina balklänning. jag saknar verkligen min fina frisyr jag hade, den var hur fin som helst kan jag lova!
gvj
här har ni en bild, så vad tycks?
gfhj
här är jag (till höger) och en kompis som gick i samma klass i 7-9
fgh
och där har ni bilen, snygg va?

bilder: mina egna, fråga först om ni får för er att låna dem

mitt projektarbete

nbj
hgk
nb,
hbk

här har ni några bilder från mitt projektarbete som jag helt och hållet har glömmt att visa er.
här har ni iaf några bilder från middagen. jag hade alltså en middag med grekiskt tema till min pappa som fyllde 50 år!

har ni någon gång ätit hemmagjorda inkoka apelsiner? om inte, så rekomenderar jag er det! det är hur sött som helst & gott. (någon som vill ha recept?)

livet

efter att jag såg ett klipp från björnes magasin började jag tänka på hur mycket enklare det var när jag varliten, allt var så mycket roligare. 

nu känner jag mig inte alls som jag kände mig då. jag älskade att titta på barnprogram, det bästa jag visste var mina kompisar - allt var helt enkelt frid och fröjd. nu i tonåren har det mesta förändrast drastiskt, och jag undrar, varför? varför förändras allt, vart tog mina dåvarande kompisar vägen, vart tog glädjen vägen?

alla teatrar jag och mina kompisar gjorde, varför slutade vi med det?

det var för någon dag sedan jag läste några gamla brev från en kompis, kommer du ihåg breven heidi?
jag saknar den tiden då allt var bra. jag vet inte riktigt varför vi slutade vara vänner, gör du?

de senaste dagarna har jag börjat tänka så här. jag undrar varför allt inte skulle kunna vara som det var förut. jag var allafall lycklig då, ge mig tillbaka de där åren, snälla...

x

rachel getting married

det blev iallafall en film för mig ikväll, rachel getting married hette den - och jo den var verkligen bra på många sätt och vis. ingen jäkla skit film där allt är så där puttinuttigt utan den var mer riktig, den var helt enkelt underbar, lite annorlunda men ändå så underbar. hittar inte direkt några ord om jag ska vara ärlig. men något behövde jag ändå skriva om den - den  förtjänade lite rampljus typ.

det var allt för ikväll(idag)
x

önkseoutfit

gfj
du hittar allt hos mytheresa!

SeYa

jag lämnar er en stund för kära lilla burken, idag är det wipeout som gäller - ska väll skratta lite och sen äta och ja vad händer sen måntro, blogga? hm, måste tänka på det först. annars blir det nog en film eller två. tycker jag förtjänar det lite. vila vila vila måste jag ju få göra, eller jag måste ju det. haha annars hörs vi imorgon

x

idag

hej! vilken underbar dag det har varit idag - 20 grader i solen, knappt som man kunde hålla sig inomhus. nu sitter jag allafall här vid kära datorn, som jag har längtat efter att skirva ett inlägg - har försökt hålla mig undan datorn och bara njuta av solen strålar. jag antar att jag inte lyckades särskilt bra med just det, men vad ska man göra :)

mer har jag inte att säga, för det har egentligen inte hänt så mycket just idag. solen och jag har varit bästa vänner typ.

avslutar med sommarbilder, så jag har något att längt lite extra efter

tdfgh
gh
pappa och mamma <3 - så här ser det ut ovanför våran sommarstuga, massa berg och hur fin utsikt  över havet så långt ögat kan skåda. älskar verkligen mitt sommar ställe.
j

bilder: mina egna, så fråga först om ni får för er att låna dem!

i sommar...

bnkm

lagarconne brownsfashion net-a-porter

... bär jag vitt och svart helst - vilken färg kör du på i sommar?


my inspiration today

ftgyh
fyh
gfh

Fall 2009 Ready-to-Wear, alexander wang


:(

jag vet inte vad det är men jag har knappt kunnat göra något idag, inte ens kunna blogga - då är det verkligen illa, kan jag lugnt påstå, orkar knappt med något och hela jag mår inte alls bra. men jag kände att jag behöve uppdatera mig! 

och sen så har jag inte sovit särskilt väl de senaste dagarna heller.. alltså så här får det inte fortsätta. orkar inte vara sjuk mera.

på återseende
x

:(

känner mig inte alls bra idag, så därför har jag stannat hemma och så försöker jag vila upp mig.
jag vetinte heller vad som är fel, för ena stunden mår jag rätt okej och andra stunden inte alls bra. känner mig rätt yr i skallen och hela jag är hur varm som helst.. så egentligen har jag inte orkat med så mycket idag mer än nu då. för just nu är jag rätt okej, men det är nästan som det kommer i vågor - hoppas det inte är något allvarligt, för det var inte så länge sen jag inte kände mig frisk, en vecka sen kanske? och då var det samma symtom nästan.

imorgon ska jag allafall till skolan, hur jag än mår - SÅ DET SÅ!


ONE

fdg
one sadie jacket    NET-A-PORTER

FUCKFRIENDS

dfh
Opening reception for 'Fuck Friends'
bild:
olsen-files

fina fina männsika

kollage

 mn
har inget annat att visa, ett gamalt kollage får duga.

nu:käk!

x

lördag

idag har jag varit på stan med min mamma, pappa och kusin. på stan köpte jag bara smink och då jag hade ett presenkort vart det inte dyrt över huvudtaget. men det vart inte allt jag fick - jag fick också en sminklektion som ingick i själva presnkortet, så nu är jag jätte fin sminkad! kan lägga upp en bild på resultatet.

efter att vi hade veckohandlat mat så hälsade vi på mormor - fast vi var inte där så länge, vi skulle bara titta in och se hur hon mådde, för hon har inte mått så bra de senaste dagarna :(

och så åkte vi hem, då jag lagde mat till mig själv för att jag inte hade ätit något på hela dagen.

nu sitter jag här - fast jag vet inte om det blir så långvarit. har ett rum att fixa till, framför allt städa!
bilder får ni imorgon (?????)

vad har ni själv gjort idag?

jag jag vore...

ukh
brownsfashion lagarconne

...rik!

YEAAAAHLALALALJIPPIEJAAAAAAAAA

snart är mitt rum klart - väggarna är målade och tapetserade, mina bokhyllor/skivställ är på plats samt min nya väldigt sköna säng är bäddad och klar och jag säger bara Ä N T L I G E N! fast jag har det tråkiga kvar,  jag måste städa och ställa allt på plats. men det går nog fort... eller jag hoppas på att  det går bra!

antagligen så får ni snart se ett inlägg om mitt nya fina rum, tror ni det är något ni skulle vara nyfikna att läsa/titta på/om? men jag kommer ju självklart lägga upp  bilderna ändå, om ni inte skulle gilla ideén menar jag!

my inspiration today

fj
hkj
ghj
bilder:jaknjil

vetni

vet inte varför jag egentligen var så stressad - för vetni, jag är klar med de där frågorna jag ville ha hjälp med. haha så som jag har oroat mig och över vadå? INGENTING!

nu har jag bara ett jobb att göra färdigt : plugga på till ett prov! pjuh, säger jag bara!

vi hörs
x

stresssssssss

jag vet inte vad det är men helt plötsligt känner jag att jag måste plugga, verkligen måste sätta mig och lusläsa den där jävla boken - prov på måndag, tisdag ? hur var det nu...

blir galen alltså. måste få godkänt på fyra prov för att ens få godkänt i kursen (detta gäller hella klassen) och än så länge har jag två prov jag har klarat, och två prov som jag väntar på att se resultatet. och jag har på känn att jag inte klarade ett av de där proven! så det här provet som kommer måste jag verkligen klara! känner mig otroligt stressad över detta - jag tar ju stundenten nu i sommar och då kan jag inte få IG i någon kurs, det går fan inte, eller jag vill inte ha det så!
 
sen så har jag en till kurs som jagj inte har gjort klar, fast kursen redan är avslutad. och de uppgifterna är inte klara på långa vägar - känns det som allafall. vet inte ens hur jag ska få tag på all fakta.
kanske ni kan hjälpa mig?

så här står det:

ta reda på

1. hur stor är jordens medelhastighet?
2.vad är lokala galaxhopen
3.vad är ett Galaktiskt år och hur långt är det?
4.vad menas med ett ljusår och hur långt är ett ljusår i kilometer?
5.vad är en supernova?
6.den största asteroid vi känner till är ?
kort beskrivning av vad en asteroid är.
7.proxima centauri är en speciell stjärna. vad är det som gör denna så speciell?
8.vad betyder interstellär materia?

finns det någon där ute som vill hjälpa mig lite, alltså - finns det någon bra sida med bra fakta osv som du vill tipsa om, eller kan du svaret på någon fråga?

x

MINDAGIDAG

tfy
idag var jag på stan för att kolla efter en studentklänning och visst hittade jag en! men jag kom också hem med några saker från affären village (vad som gömmer sig i påsen får ni se någon annan dag), som passar helt perfekt till mitt rum som jag hoppas snart ska bli klart.
dfg
här har ni ett smak prov av tapeten jag har valt. (idag åker tapeten upp, önska mig lycka till!!) hur snygg som helst - tycker jag!
rgsd
här har ni tyget på min stundent klänning - men resten utav klänningen får ni inte se förens stundenten, hihi..

cobra

jn,k
gj
thecobrasnake


rösta gärna på eran favorit

vad tycker ni, ska jag ha den här designen som header

u
(klicka för större bild)

eller min gamla?

hb
(klicka förstörre bild)

sommmmmmmar

hf
bild:kristin hedqvist

my inspiration today

hi
lagarconne brownsfashion mytheresa

absoluta favoriten

sdgt


igår...

fysatan vad jag inte mådde bra igår, kändes nästan som jag var lite halv full - huvudet snurrade lite väl mycket, hela jag var varm och mitt huvud höll på att sprängas - men fast idag mår jag hur bra som helst! konstigt?-ja!!! vad är det för fel på mig...

därför bloggande jag inte alls igår, hade faktiskt svårt att sitta upp. men idag blir det andra bullar, eller mer bloggande allafall. något iaf, måste vila upp mig lite, typ, ja ni fattar varför.

ehhhh -  ska nog gå och koka lite färskpotatis - hur gott låter inte det??????????????;)

vi hörs

finafinafinamänniskadär

tfh
dripbook

GLADPÅSK


idag var det riktigt jävla skönt ute, hur har er dag varit?

bild:kristinhedqvist

jak & jil


jaknjil

lååååååååååååååååååång fredagen

jag lever, det gör jag, men ont i ryggan har jag ändå. AJ! egentligen skulle jag vilja ligga i min säng och snozzzzza lite, men tyvärr så har jag ingen säng, allafall ingen jag kan vila i! istället sitter jag parkerad framför datorn, fast jag har en gnagande känsla av att det inte blir så länge till, har för mig att jag lovade att laga mat idag?? hmmmm, ibland skulle det vara bra med ett bra minne. haha ja ni hörde rätt, mitt minne är faktiskt inte det bästa. men aja, inget jag kan göra åt. inte nu iaf, det orkar jag inte, eller så kommer jag glömma bort det om ett tag...

nej nu blire väll lite mat som moí ska laga till. hoppas på det bästa. pizza och kycklingklubbor here I come!

x

önkskeoutfit

hbj
du hittar allt hos lagarconne!

det här skulle jag gärna gå runt i nu i vår - skulle du?

todays inspiration

n
ghj
bild:dripbook

förkyld

jag säger bara blä blä och åter blä - och min hosta har heller inte blivit bättre. känns faktiskt som jag har gått runt och hostat i månader nu, och fan, det blir inte bättre! vissa dagar hostar jag nästan ingeting, och nu hostar jag hela tiden. jag orkar verkligen inte med detta. usch säger jag bara!  tänkte först att jag skulle ta det lungt och inte göra något särskilt men nu tänker jag på om jag ska ta en sväng ner på stan, får se hur det blir - för egentligen ska jag ju packa!

menmen, blir nog 'ndå en tripp ner på stan. känns som jag måste göra något.

vi hörs

x

I don´t wanna miss a thing

imorgon ska jag packa, rensa bort allt som inte hör hemma där, där inne i mitt rum. och ut ska det komma massor, allt som bara tar plats. sådant som jag inte behöver ha kvar och helt klart kan klara mig utan. jag behöver något nytt för det är nog därför jag ska måla och tapetsera om. så från och med fredag (?) är jag hemlös, ungefär. istället får jag sova någon annan stanns säger dem, inne hos min syster. kära lilla syster, tur nog är du bortrest under dagarna mitt rum görs om - undra hur det annars skulle ha gått? nej här ska det inte spekuleras för mycket istället frågor jag om er dag, hur har den varit?

x

"När du försvann föll jag ner i ett hål och därnere finns en galen värld som jag aldrig kommer att förstå."

ty
bild:kristinhedqvist

studenten 09

om jag har räknat rätt så är det endast 9 veckor kvar till studenten - herregud va tiden går fort alltså! så nu har jag börjat leta efter den perfekta student klänningen, fast jag har inte hittat något alls!! känns som jag har gått runt i alla affärer som finns och kollat och inte hittat någoting snyggt alls.

kollade runt lite på olika sidor på internet också, och njaa. jag vet inte vad jag ska säga - jag hittar verkligen ingeting! antingen är den för dyr eller så finns den inte i min storlek. så när jag tröttnade att kolla så gick jag in på net-a-porter och jisses vad mycket fint dem har där!

kollla bara inte dessa klänningar, självklart för dyra - men ändå, jag får väll drömma?

dry
fhj
fgj

vilken är eran favorit, den första andra eller tredje?

todays inspiration

ghjgyhjkjljk78

gott och blandat med mary-kate olsen - det blir inte bättre!

bilder:olsen-files

todays inspiration

 tyi
uk
hik
gk
thecobrasnake    I JUST LOVE IT.

Gareth Pugh

fh
fgj
uf

önskeoutfit

ygu

lite smått och gott från lagarconne och brownsfashion (?)

TID

jag har inte tid - tidtidtid. vafan, jag orkar inte att inte ha tid!
GAAH. jag vill kunna blogga och framför allt kika runt på andra bloggar. men vad gör man inte för skolans skull. läxor och åter läxor. hur orkar man med läxor egentligen, för hur tråkigt är det inte??????!

fan känns som klocka tickar extra fort bara för att jävlas. det här är inte bra.. fast det är inte länge kvar tills allt är över, aldrig några läxor mer, fysatan vad jag längtar!

x kristin

solen sken idag med.

har varit busy hela dagens, allafall nästan. alltså så har jag varit på ikea idag!! hem kom jag med en säng, nya lakan, ett nattduksbord, en tak och en vanlig läs lampa, hylla, en fin liten förvaringsgrej (ni får se bild sen, kan inte riktigt förklara hur den ser ut) och en mysig pläd.

jag antar att det kommer bilder senare. eller jag vet, ni får se allt när mitt rum är helt klart - alltså jag ska måla och tapetsera om, så det skulle väll passa bra att visa sånna där före och efter bilder va, vad tror ni om den idéen?

nej nu hinner jag inte sitta här och skriva mer, ska se en film jag har hyrt!

x kristin

MOÍ

hjk

solen sken så fint för någon dag sen, så jag passade på att ta några kort, här har ni ett av många kort jag tog!

IKEA

imorgon bär det av till gävle och ikea - tidigt på morgon kvisten, så egentligen borde jag väll ligga och sussa nu. fast ni vet hur det är, datorn kallade ju :)

min blogg har blivit särskilt lidande nu på sistone, iaf i torsdag och idag, vet inte riktigt varför - för visst har jag haft tid till att blogga. det har bara varit annat. idag har jag tex varit på kalas. min kusse, eller kusinbarn om vi ska vara petig - fyllde år igår så vi har väll firat henne med allt som tillhör, och lite singstar, fasen vilket roligt spel alltså! så jag kom väll hem för en timme sen (?). i torsdag hade jag inte alls tid till något, mer än kära skolan och skolans restaurang, ecole!
så jag var väll hemma vid tio snåret. och för er som vill veta, så började jag klockan elva. lång dag eller vadå??

den dagen tog nog all must ur mig, så idag har jag inte kännt mig frisk alls, hatar när det blir så!

vi hörs väll xo kristin

somjagharlängtat

fh

men nu är den här.. självklart är det våren jag talar om. allts gud va skönt det var att komma ut lite - och självklart fick kameran följa med ut. bland annat tog jag det är kortet på moí!

har våren kommit dit ni bor ? här har den defenitivt kommit!

JUSTAPICTURE

vbj

nej nu ska jag nog gå och bre mig en macka och sen glo på burken en stund.

men vi hörs xo kristin

bild:dripbook

ORKARINTE

fan vad jag hatar datorer ibland, eller kanske inte just datorn i självafallet utan min mejl - ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, jag blir galen snart! snart får jag det jäkla projektarbetet skickat - det är alltså det som krånglar, min rapport var för stor så jag har fått lov att skicka rapporten i mindre delar. och självklart får jag göra om allt igen då delen jag skickar är för stor den med! GAAAAAH!

haha, vad gör ni andra - kanske har det lite roligare än jag? :)

x

kristin

RSS 2.0