dripbook

jlohjlk
jk

bild: dripbook

Alice in Wonderland

gh

det ska bli så roligt när alice i underlandet kommer ut på bio - fast det dröjer ett tag innan den kommer ut, ca 1 år om jag minns rätt. den ska nog jag gå på då. har alltid gillat den tecknade filmen så det ska absolut bli kul att se hur den här filmen blir. det är tim burton som resigerar filmen, så det blir säkert bara bra därför :)

kommer ni kolla på filmen när den kommer ut på bio?

bild:alice in wonderland

MYINSPIRATIONTODAY

där ljög jag. kunde inte motså att göra ett kollage - så istället för kära burken, så blev det ännu ett till kollage:

jg

allt hittar du här&här

900 inlägg

helt sjukt - det här inlägget blir mitt 900!  900???! alltså nu förtiden går det så fort så. för 900 det är rätt mycket, visst äre?
men tusen låter ju förstårs bättre, men kom igen, 900?!

hahaha, undra varför jag blir så uppspelt. jag är nog inte den ända som har så många inlägg. jag är inte den ända. fast liiiite knäpp får jag väll bli?:) btw. hur många inlägg har ni skrivit hitillst? man blir ju lite nyfiken och så..

jaja. kom hem lite tidigare än jag trott idag faktiskt. så jag han äta toast innan jag satta mig för att blogga, och så har jag min PA-rapport att skriva klart.

men nu orkar jag inte, får ta det liiiiiiiite senare bara.

nu:tv!

ses!


måndag

idag hade jag mitt nationela i svenska och visst gick det bra men jag pratade i hela 6 minuter - vet inte hur vår lärare dömmer det. för vad jag minns så skulle man helst inte prata mer än 5 minuter! äh, hoppas på det bästa bara.

har inte så mycket att skriva mer. jag antar att jag bloggar mer sen när jag kommer hem, har en lektion kvar. så jag är nog hemma vid halv fem antar jag.

x

kristin


M-K.O

vghbj
kl
yih

olsen-files

BALMAINSTUDJACKET

gyhjk
yi


mrsh


BALMAINCRYSTALBANDJACKET

ch
mrsh

hejhopp

jag som inte trodde jag skulle hinna blogga någoting alls idag. och här sitter jag, vid datorn, klickandes på dessa tangenter. det trodde jag aldrig igår faktiskt.

alltså anledningen var att skolan krockade med läxor och hela köret - ja ni fattar? och jag visste inte om jag skulle hinna att skriva någoting här - eller överhuvdtaget vara social på bloggen.

för mellan halv tolv och fyra var jag hos min farmor och farfar. min farfar fyller nämligen hela 80 år idag! GRATTIS TILL HONOM! så vi var väll där och käkade smörgåstårta, och pratade och hade det allmänt trevligt.

efter vi kom hem så har jag suttit och skrivit ett pm som måste vara klart tills på måndag, än är jag inte klar - så typiskt mig!

så ungefär nu tyckte jag ändå jag förtjänade en lite paus. det är ju ändå lördag idag! och robinson!

aja, kanske ska återgå till pluggandet??

x

kristin


my inspiration today

tfu
ry

bild: jak&jil blog

TGIF

skönt med fredag eller hur? - fast ikväll måste jag plugga, hatar verkligen att plugga. och på en fredag. NEJ JAG VILL INTE! men jag måste. ligger efter med pluggandet rätt så mycket och imorgon hinner jag inte med att plugga. ska vara hos min farmor och farfar hela dagen (????????) - rätt sent allafall! sen på söndag måste jag skriva klart ett PM, för på måndag har jag NP i svenska. ORKAR FAN INTE MED DETTA!!!!!

egentligen hinner jag inte alls sitta här, men kände att jag måste updatera. skrev ju aldrig igår så.

som ni märker så är det mycket i skolan nu så jag vet inte hur mycket jag hinner blogga i helgen. det visar sig väll.

x

kristin

PRESENTER

ty


här har ni sakerna jag fick när jag fyllde år (allt utom muggarna med blåa fjärilar). kolla bara in den söta lilla kastrullen, hur söt är inte den?!!

kläderna jag fick eller jaja, topparna, får ni sen en annan dag. har inte orkat tagit kort än - men det kommer, någon dag så.

THISISFASHION

t7u

visst är skorna fina?

jak&jil blog

NYTT

rd
uho

som jag har skrev igår, så fick jag ett presenkort på butiken village. så idag efter skolan tog jag mig dit - och visst hittade jag grejer, en fin hjärtskål, en ram och två vaser (lykorna fick jag när jag fyllde år).

jag köpte de här sakerna mest för att jag snart ska tapetsera och måla om. för just nu passar inte sakerna in i resten utav mitt rum (ja, blåa väggar!!!!!!!!!!).

och gissa vad det hela gick på??! endast 400 kr!

shopgarde-robe

yiu
ytiu
ghj
hjlk

alltså kolla bara in den här sidan! helt underbara grejer där, bilderna ovan är  alltså mina favoriter därifrån. det finns också en blogg som jag tycker ni ska checka in!

GRATTIS TILL MIG SJÄLV

jaha, då har man gått och fyllt 19 då. tiden går alltid lika fort, nästan liiite för fort, kändes som nyss jag fyllde 18. eller nja, men ja... tiden går fort ändå!

än så länge har jag fått två presenkort, ett från make up store och ett från en butik som heter village, två tröjor och två "ljus" (som man har utomhus, det heter inte ljus, men kommer inte på vad det heter bara),

får se om jag får något mer, farmor och farfar kommer på besök senare idag allafall!

bilder på allt kan ni få vid ett senare tillfälle.

x

kristin

twitter

jaha då har jag också skaffat mig en twitter (eller vad man nu säger) för er som vill kolla in den, eller vill följa mig(????), heter jag kh90 - kort och slätt. inga konstigheter direkt!

och vad är det för dag imorgon???:)

x

kristin

dagen innan

jag fattar inte hur allt kan bli så stressigt på ett ögonblick. bara på en dag har jag religion,naturkunskap och ett PM att skriva, och allt ska vara klart denna vecka! - ja för mig är det mycket, kan väll säga att jag inte riktigt är van med så mycket plugg, för restaurang och hotell programet är rätt slappt. men det tar vi igen med mycke tungt arbete.

allafall måste jag nog börja med mitt pm nu. annars ligger jag nog illa till.
fast imorgon tar jag det nog lungt, inget pluggande iaf. för jag fyller nämligen år imorgon

x

kristin 

önskeoutfit

gj

brownsfashion

24mars

g

det är nämligen så att jag fyller är nu på tisdag (24 mars) och självklart finns det en hel del jag vill ha.  så mamma, papppa, plzzzzzzzz - de där skorna eller trosan?? haha, drömma kan jag. man kan inte få allt...

du hittar allt hos net-a-porter!

mitt sommar ställe

mitt projektarbete gick väldigt bra - därför han jag inte blogga igår, tiden han inte riktigt med. rätt lustigt egentligen, att tiden går så otroligt fort. känns inte som det är söndag idag, utan mer som en lördag. jag klagar inte, men varför går tiden fortare när man blir äldre? när jag var mindre kunde jag tycka att en dag gick väldigt sakta, och när vi hade semester och bode i vår sommarstuga några veckor tyckte jag att dagarna aldrig tog slut - det gick så sakta att jag tillslut inte kunde njuta av ledigheten. nu är det nog tvärtom, jag älskar att vara i sommarstugen, på smögen, fjällbacka och grebbestad och havet, åh, havet. det finns inget bättre!
gj
när vädret är fint brukar vi åkta ut med våran båt. oftast brukar vi hammla på en ö med namnet dannemark - verkligen en mysig men framförallt vacker ö. där brukar vi mest sola och bada och skratta. vi brukar också ta en hel del kort. och den här bilden (bilden ovan) beskriver verkligen dannemark i sina bästa dagar. alla båtar som åker förbi, ja, det är lite svårt att beskriva - men tusan vad vackert det är!

gyi
sen så har vi stranden (havet) nära där vi bor. när jag var mindre brukade jag fiska krabbor där, hud va roligt jag hade då. vilka minnen alltså. självklart vart det en hel del badande och de senaste åren brukar jag följa med min pappa och fiska. den här bilden (bilden ovan) tog min pappa då, när vi var och fiskade en gång.

nu är jag lite nyfiken över vad ni gör om sommrarna - har ni kanske också en sommarstuga, skriv på, är bara roligt att läsa vad ni skriver♥

foto: mina egna. fråga först om ni vill låna!

x

kristin


Scott Schuman

tfu
tfu
tru
tfu

bilderna hittar du här!

TGIF

äntligen är det fredag igen, och tusan vad skönt det ska bli med helg faktiskt - bara att sova, känns som jag inte har gjort det på flera dagar. jag menar, verkligen S-O-V-A!

idag har jag varit i skolan som vanligt. har varit i köket hela dagen och lagat mat, eller ja, vi hade skolans restaurang Ecole öppet på lunchen. jag och en annan ur klassen hade hand om deserterna (stavning?). och vet ni, jag åt faktiskt inte en ändå bit (nästan), smaka måste man! 

efter att skolan slutade åkte jag, mamma och pappa och handlade. för imorgon ska jag nämligen ha mitt projektarbete, som jag har förberett under några månader nu. jag ska alltså göra en middag, för pappa ( han har fyllt 50 år).  
så vi kan säga att jag kom hem alldels nyss, runt halv sju tror jag - lång dag !!!

tråkigt nog kunde jag inte gå på en fest som några i min klass hade ikväll. men det tar vi igen någon annan dag, visst då? för ikväll ska jag baka bröd bland annat. men jag hoppas på en paus någon gång. för just nu orkar jag inte så mycket mer än min blogg.

x

kristin

ERINWASSON

fcy

älskar verkligen vad hon har gjort - och i det är "kollaget" har jag valt ut fyra plagg jag föll för lite extra. riktigt snygga, visst?

du hittar dessa godingar hos lagarconne!

onsdag

för tillfället har jag lektion, men jag har smitit ut på en liten "rast" för att skicka iväg ett mail. nu när tillfället är här så hinner jag självklart med att blogga. kanske inte mitt mest intressantaste inlägg men jaja, det får bli så här!

måste nog återgå till min lektion snart, har konditori, borde nog hjälpa till med städningen så vi får sluta

x

kristin


jak&jil

tfu
hoi
ghy
hjo

när tiden och orken inte riktigt finns hos mig - langar jag istället några favoritbilder från jak&jil blog.
låt er inspireras!

skitmåndag

ibland känns det verkligen som jag har tusan saker att göra,  fast jag inte har det. sen blir det heller inte bättre när jag inte känner mig särskilt frisk. hostan är fortfarande kvar, men annars är det finnimang (stavning?) med mig!

ska försöka, istället för att stressa upp mig, sätta mig framför tv och ett avsnitt av projekt runway - för det kan jag ju allafall inte missa!

som sagt, min dag idag har varit allt annat än lugn. fast jag verkligen behövde det. nej usch, jag måste skärpa mig!
skola imorgon!

x

kristin

notmyday

herregud det här går ju inte, jag hostar fan ihjäl!! note to myself: KÖP HOSTMEDICIN!

det här var inte någon bra start på veckan, inte alls. bara jag får min hostmedicin så mår jag bra!! någon som har tid att köpa lite hostmedicin åt mig, plzzzzzzzzzzzz..


nej nu får det vara nog. 
skriver mer när jag kommer hem igen. (måste skaffa hostmedicin!!!!)

x

kristin

THELOCALFIRM

ghvjdy
hgik

foto:thelocalfirm

"se på mig"

så jäkla vackert

mer behöver jag inte skriva.


TGIS

jaha, vad har ni för er denna lördag, händer det något roligt måntro - eller sitter ni bara vid datorn som jag och bloggar? inte för att blogga är mindre roligare. jag tänkte mer på någon aktivitet av något slag! till exempel, vad gör ni ikväll?

själv ska jag nog se på melodifestival, nu när det är final och allt, men mest för att se vem som vinner bara. för jag har ingen favorit. fast jag har en som jag absolut inte vill ska vinna - vem tror ni det är då? en ledtråd : HOHO (fattar ni?)
det kommer säkert att avslöjas om den låten går bra ikväll, för antagligen kommer jag skriva något om det i bloggen, idag eller imorgon. men gissa kan ni ju allafall.

men det är ju inte så säkert att ni ens tittar på melodifestivalen, vet ni ens vilka som är med i finalen - vet knappt själv? mer än de "stora" artisterna dock.

annars så har den här dagen flytat på som den ska, utan några som helst förhinder eller liknande. jag har faktiskt suttit framför kära datorn större delen av dagen. men det går lika bra det. för det finns inte så mycket att göra heller, inte just nu allafall.

nej nu ska jag gå och ta mig lite mat. börjar bli lite smått hungrig!

vi hörs eller ses senare!
x
kristin

inspiration

tfguj
hgk
hlk

foto:jak&jil

TGIF

gcbnh

en helt onödig bild till en helt onödig text..
i alla fall, vill väll mest visa att jag lever - ni som läser min blogg regelbundet vet nog vad jag håller hus på torsdagar?

x

kristin

ÅNGEST

när inspirationen tryter langar jag bilder istället - om jag har några bilder att visa vill säga. men när det finns, dåni, då kommer de fort som satan. de tar slut lika fort och sen sitter jag här i skiten utan några bilder att visa er. ibland är det  jäkligt svårt... hmm. som nu, har jag en bild jag kan visa er. hur ska jag göra, visa eller inte - vänta en dag eller två? vilka problem, jag får fan ångest - eller nej jag blir galen på mig själv, ingen ångest här heller.. eller jo, ibland kommer den krypande. det är så här att jag inte har hittat någon APU plats än, APU:N börjar vecka 19. aja, nästa vecka måste jag ju göra något, ELR HUR?

NEE. nu ska jag sluta innan jag får ångest på riktigt!

STUDENT09

u
ui
fgu

har lovat att visa min studenmössa, och ja.. här har ni den!

hej

sitter i skolan för tillfället - har en lektion kvar och sen bär det av hem. min pappa fyller nämligen 50 år idag. GRATTIS PAPPA, HOPPAS DU FÅR EN BRA DAG IDAG!

mer har jag inte att säga.

x

kristin

nytt från net-a-porter

ftgu

det är alltid lika kul att plöja igenom sida efter sida letandes efter kläder,skor, accessoarer. och just idag har jag snokat runt på net-a-porter. shit vad vackra grejer man kan hitta där och om min plånbok ändå vore tjockare - då skulle detta få flytta hem till moí!

marykateolsen.loveherbag


ryu
vbn

foto:olsen-files

idagärjagego

h
fgj
tu

foto:jag!!!

random

gjh
först vill jag bara visa min nya vårjacka, för bara 298 enkronor - ett kap, eller vadå?
fdh
sen han jag med lite shopping på stan. kom hem med en hudcreme, försvaretshudsalva (inte med på bild), 4-pack tandborstar och tre par trosor (som jag inte kommer visa för er ♥).

och sist men inte minst köpte jag hem kiwi - har ingen bild dock.

x

kristin

inte idag

idag har jag inte haft lust att blogga. därför har det inte blivit några inlägg förens nu och jag tror nog rätt säkert  på att det inte blir flera heller - mest för att lusten inte finns där!

återkommer imorgon istället.

x

kristin

VAFAN

vad tänker svenska folket med, vem fan röstar vidare uggla, den låten är ju så K A S S! hoppas nu att hon inte går vidare till final.

ja, jag kollar på melodifestivalen.

NINARICCIFALL09, READY-TO-WEAR

dstg

bild:style

cravings

ty
det här skulle passa min garderob perfekt - de där söta ballerinas skulle jag gärna strosa runt i sommar.
allt hittat du här&här&här!

feeling good

TGIF! ikväll blir det hemmamys, med kiwi och en loka - det blir inte bättre... allafall, är ändå så trött idag, känns som jag har varit upptagen hela dagen - inte särskilt stressfritt! inte för jag klagar, men det ibland blir det bara för mycket.

igår han jag ju inte blogga som ni såg. orkade helt enkelt inte blogga när jag kom hem igår- visst klockan var endast halv tio. men tänk att jag har varit igång sen halv ett och inte fått så många pauser. 
fast idag är jag tillbaka, för några till inlägg ska det väll bli. förresten har jag en del saker att visa er. en ny fin vårjacka tillexempel. men det kommer, jag lovar. kanske inte idag dock!


vill du har flera besökare på din blogg. klicka då på den här länken och läs vidare, lätt som en plätt : http://www.viraltrafik.se/?kristin90

x

kristin

långdagjagorkarintemer

det här har varit en lång dag - ingen dag jag vill uppleva igen. en gång räcker.

men imorgon tar jag nya tag, som vanligt och får se vad det leder mig. mer om det tar vi väll imorgon antar jag, om jag hinner vill säga. slutar någon gång vid nio. får se om jag orkar.

annars hörs vi på fredag!

x

kristin

Urban Outfitters

drfhy

ville väll mest dela med mig av dessa godingar 

BLACK

hgfg
ni har kanske vid det här laget redan gissat att en av mina favoritfärger är svart va? (det vill säga om ni har följt min blogg)

här hittar ni allt.

lustigt

jag måste ju säga att vissa komentarer är rent utsagt patetiska och det är endast dom som är anonyma - börjar se ett mönster där. ännu mer patetisk blir det ju när de är anonyma. STÅR NI INTE FÖR DET NI SÄGER?

jag har skrivit det förut jag skriver det igen. här med utamanar jag ALLA att inte vara anonyma. det är faktiskt inte svårt alls! så får jag se vad ni kläcker ut er då. (har ni igen blogg, skriv med din mejl istället. så kan vi prata vidare så)

måndag

inte för att det har varit så stressigt idag, utan nästan tvärtom. men istället blir ju bloggen lidande lite - för fram till nu har jag varit upptagen med annat. och med det menar jag tv (och häng på stan). kan inte rå för att det är så mycket bra på tv på måndagar (av alla dagar), för om några minuter sitter jag åter bänkad framför tv - resten av kvällen faktiskt också.

men jag får ta igen bloggandet en annan dag istället. kanske några bilder, bland annat på min väldigt snygga studentmössa!!!!!!

får se hur det blir, slutar allafall tidigare imorgon. så det ska väll gå

x

kristin

jaha

då har studentmössorna kommit...

but love is not a victory march

egentligen har jag inget särskilt att skriva - men ändå sitter jag och tänker, till ljudet av tangenter och familjemedlemar. vet att sånna här inlägg är rätt onödiga, kan tänka mig att några tycker så. fast jag kan inte rå för det, det är nog något där inne som säger åt att skriva något, kankse vackert eller ja, bara meningslösa texter. men jag bryr mig inte, låt er tycka det då.

äh. nu ska jag inte säga för mycket. det är ett fritt land, eller hur? kanske.

jag avslutar det här innan jag leder in er i mitt mummlande som ingen (?) förstår.

x

kristin


söndag

på söndagar tycker jag att klockan går lite extra fort, för kom igen den kan inte redan vara 14.38 - har jag missat något eller??????????? haha

mer har jag faktiskt inte att skriva. för jag hade tänkt ta tag i pluggandet nu. annars kommer jag väll aldrig igång

istället tycker jag att ni kan berätta om eran dag, vad händer idag?

x

kristin

nice evening

jag har allafall haft en mysig kväll, framför tv den här gången - med två filmer! high school musical 3 och patrik 1,5.

så nu är jag rätt trött och vill mest sova. sista lediga dagen imorgon, sen bär det åter tillbaka till skolan. kära gamla haraladsbo... nej, imorgon ska jag se till att inte göra ett dugg. fan vad skönt egenltigen. eller jag slänger nog in några minuter pluggande också , tyvärr :(

men mer om det. nu vill jag veta hur eran kväll har varit?

x

kristin

RSS 2.0