jag orkar inte

jag vet inte vad det är som händer, men jag orkar verkligen inte få ihop ett vettigt inlägg just nu. känner mig allmänt trött och seg i hela kroppen, ont i huvudet har jag också. fast jag ska försöka ta mig samman och hitta på något roligt att blogga om. fast det får vi ta en annan dag (kanske imorgon istället?), för just nu har jag ingen som helt ork. men det kanske kommer senare allafall, man vet aldrig med mig - allvarligt, jag kan skriva något negativt ena stunden och tycka att det är det bästa som finns andra sekunden. ja vad säger man egentligen! I AM WEIRD!

puss

GODNATT

det blev inte så många mer inlägg idag (igår) än jag trodde det skulle bli. och vad beror det på egentligen, inte en jäkla aning. men en sak som är säker, fytusan vad trött jag är just nu. kan knappt hålla upp ögonen, blir lätt så efter en hård vecka i skolan (trots sovmorgon och allt).

nej, nya tag imorgon istället. här med säger jag;

GOD NATT!


HEY

tillbaka till kära lilla bloggen igen - var så trött igår kväll så jag orkade verkligen inte skriva något, därför vart det ju inga inlägg igår. men nu är jag allafall tillbaka. fast jag kom hem rätt sent idag också, det har egentligen inte funnits nog om tid.

och just nu lyssnar jag på musik, det behövs verkligen på fredagar efter en hård vecka i skolan. BEYONCE funkar alltid, MISS LI också.  vad lyssnar ni på för musik förresten?

puss

22:06

imorgon börjar jag inte förens halv ett, så sovmorgon kommer jag allt få. men det är ju lite surt att jag bor 2 mil från skolan därför får jag åka tidigare än alla andra - snacka om surt!

som ni ser så vart det ett till inlägg, men jag orkar inte med mer än ett vanligt "hej jag vill bara visa att jag lever" - inlägg. mer än inget allafall! fast i morgon blir det nog tomt på inlägg. ville mest bara förvarna. för imogon kväll kommer iaf en tjej vara trött - troligtvis är det jag!

nej nu går jag och lägger mig. skönhetssömn hörrni, det är GREJEN!

puss

SCHOOL

sitter i skolan för tillfället och har nyss ätit lunch. och nästa lektion börjar inte förens om två timmar, så nu vet jag inte riktigt vad jag ska syssla med innan lektionen börjar. känns ju lite väl onödigt att ha rast i två timmar när man kan ha börja tidigre och sluta någorlunda tidigt. för när jag har sånna här raster slutar jag vid halv fem! inget jag vill fortsätta ha.
vem vill det egentligen?

får väll se när jag kommer hem sen, kanske inte blir så mycket mer bloggande - får se hur myckegt jag orkar. för imorgon blir det en hel dag i skolan, vet faktiskt inte när jag kommer hem. för vi ska visst ha en middag för alla tvåor på hotell och restaurang programet - och den börjar klockan fem! men skönt nog börjar vi klockan halv ett så det ska säkert gå bra.
fast självklart ska vi till skolan nästa dag. och då börjar vi som vanligt,alltså vid halv nio!

men jag ska inte klaga för det är inte så jobbigt som det kan verka vara. det är faktiskt rätt roligt, man får laga mat och det är aldrig fel.

puss


JUSTMEONTHEPHOTO

v

kanske ha blvit lite mycket kort på just mig på sistone, men jag har inga finare bilder så..

bild: jag

fashionweek

jag är nog den sista människan i (mode)världen som inte har tänkt så mycket på fashionweek (vet inte riktigt vad jag ska kalla det heller), visst jag tittar på bilder och så och skriver någon komentar då och då vad jag tycker.

det brukar inte bli några bilder heller. men det kanske kommer någon annan dag, ibland är jag bara så sjukt efter när det gäller sånt! så förvänta er inte för mycket på min blogg om just fashionweek -  eller är det något ni vill ska finnas i den här bloggen?

busybusybusy

u
gk

hinner inte blogga så mycket mer ikväll. har nämligen ett viktigt läxförhör att plugga in - som enligt vissa ska vara sjukt svår! hjälp sökes - alla som kan något om etik och moral (har religion).

som ni ser får ni nöja er med två vackra bilder både från jak&jil!

puss

SUCK

jag har nog aldrig riktigt varit ett fan av måndagar, har inte heller några roliga lektioner direkt - och så är jag jämt så trött på måndagar efter att inte ha kunnat sovit något på natten. 

ni fattar väll, alla har väll en dag man inte riktigt gillar - förut hatade jag torsdagar av någon anledning.. vilken dag gillar ni minst, eller rent utsagt, har ni någon överhuvudtaget?

annars så har den här dagen varit helt okej. min kusins barn kom på besök så vi har spelat lite data spel. modig var hon också, för när hon skulle hit gick hon alldeles själv - tänk på att hon bara är sex år! och snacka om stolt unge när hon kom fram. samma sak när hon skulle hem igen, då ville hon gå hem själv fast hon kunde få åka bil. den ungen ni, hon är speciell!

puss

GENIUS

ujhiukokö

genialiskt av just linascheynius

IAMBORED

fdgh

bild:jag

JALOUSE DEC/JAN 2009

hgj

bild:olsen-files

godmorgon

har inte vaknat förens nu ungefär, och jag ska säga er en sak - de där extra timmarna behövde jag verkligen! och det är ju ändå bara söndag, då tycker jag man ska få slappa lite extra. sån är min filosofi.

allafall så kommer den här dagen vara rent utsagt bara en slapp dag. men jag har en läxa att göra och ett rum som behöver städas - får se hur jag lägger upp det. fast annars ska jag se till att inte göra så mycket. mina söndagar ska det inte göras särskilt mycket. vad brukar ni göra på söndagar?

vi ses sen - nu : tv!

puss


IJUSTLOVEIT

ydr

LOOKBOOK.NU

önskeoutfit

tfu
tröjan och byxan hittar du hos brownsfashion, skon hos net-a-porter och västen kommer jag inte riktigt ihåg ( det är en väst från balmains kollektion)

justme

hnb

bild: jag

listen to youre heart

ny dag nya andetag och allt blir bättre? jag vet inget om det, för så har jag nog aldrig upplevt en ny dag. utan mer som en dag att ta sig igenom. jag har nog inte den bästa inställningen det vet jag så väl. fast jag kan inte heller rå för vem jag är. kan man verkligen ändra sig, finns det något inom en som gör det åt en - eller är det helt enkelt upp till var och en?

för jag har provat så många gånger, våga det och det och det. men icke sa nicke. inga nyheter där!

nej jag tänker för mycket, musiken gör mig annorlunda - jag skriver annorlunda och jag det blir sånna här inlägg. men det är väll bara att inse att det är något postivt. man måste ju få tänka och skriva ner sådant som man undrar över.
men jag vet aldrig vad ni tycker. så lätta gärna hjärtat om vad ni tycker om sånna här texter på min blogg!


FRIETAG

det har alltid varit något speciellt med fredagar. det är nog den där känslan, ni vet, gud va skönt äntligen är det helg - känslan? haha, ja men så är det nog. har alltid gillat fredagar, lördagar också för den delen.

och det är riktigt skönt att bara vara hemma och mysa framför tv. precis vad jag ska göra ikväll. därför blir det här ett kort inlägg. måste rusa och hyra en film innan dom stänger. dom stänger klockan 22:00 (är rätt seg av mig)

men vi hörs!

xoxo

kollage

fdy

va lite sugen på att göra ett kollage och så här blev den! bilderna kommer från jak&jil och dripbook.

finallyitsfriday - oh boy!

kan inte säga att jag stannade kvar i skolan särskilt länge, jag hade det där utvecklingssamtalet och sen så slutade jag. så jag var hemma vid halv tolv någon gång. det känns verkligen som fredag också. miss li's underbara sång oh boy gör det tusen gånger bättre också! faktiskt rätt skönt att sluta så tidigt som jag gjorde för då har jag hela dagen på mig att göra något roligt. några tips någon?

gotta leave my troubles behind - miss li, helt enkelt underbar!


PRADA MEN'S FALL '09

fdh

"rebel with a cause"

kör på det här grabbar, riktigt snyggt - enligt mig!

bild:thefashionspot

blackistheshit

fgighi
gjfgj

alexander wangs pre-fall 2009 collection

bild:style.com

noor

tfyu
est
ftu

jag älskar verkligen den här sidan. det är ju bara så vackert

twopairofshoes

fgj
tyu

dom här två har jag gärna på mig i sommar.

du hittar dom här!

Oh boy

det där med korta dagar är verkligen uppskattat. då hinner man till och med äta lunch på stan! fast saken är att jag skulle kunna vara hemma ännu tidigare som alla andra om jag ändå hade varit med på den första lektionen på ARL. men nuså är allt fixat och klart. inga mer uppgifter för mig. YEAH.

och imorgon blir min dag ännu kortare, har nämligen bara utvecklingssamtal klockan 09:00 och efter det slutar jag. lite jobbigt att åka till skolan för ett utvecklingssamtal men jag antar att det är viktigt att jag är där. ska prata med min lärare om mitt projektarbete. men jag kommer ju sluta rätt tidigt - skönt det på ett sätt.

hur har eran dag varit då?

god morgon

nästan lite för tidigt för mig att blogga nu. men som äkta bloggnörd gör jag det ändå. börjar senare än vanligt därför hinner jag blogga idag, annars brukar jag inte göra det på morgonen - som ni säkert har märkt.

 jag vet inte säkert när jag hinner blogga mer idag. vet inte ens när jag slutar skolan heller så. vet bara att vi ska ha ARL och sen vet jag inget.

puss


twopicture

setg
dfh

bild:dripbook

------

äntligen så är den här dagen över. var verkligen trött när jag kom hem ( kom hem lite tidigare än jag trodde) och somnade i soffan när jag kom hem. så nu är jag väll lite halvpigg. var till och med för trött för att blogga så det fick bli nu istället. topmodel har hunnits med att kolla på också, nu börjar det verkligen bli bra. fast jag har ingen solklar favorit än - har ni någon kanske?

ska väll försöka blogga om något mer. det vill säga om jag kommer på något eller om jag hittar något jag vill visa.
äh det löser sig!

puss


hihihi

nu har jag allafall tid till mina kära lilla blogg, sitter i skolan men börjar inte förens vid halv två. kan inte heller påstå att jag uppskattar dessa långa raster, mest för att jag slutar så sent då. jag kommer inte vara hemma förens vid sex någon gång! aaah, just nu är det inget jag orkar med - men man får väll stå ut och göra det man ska.

nej jag känner inte för att skriva mer, jag tycker bara det låter idiotiskt det jag skriver.

skriver mer när jag kommer hem istället

puss


BEAUTIFUL

tdfyu

bild:dripbook

jagärintebrapårubriker

en sak som är säker; jag är kass! på! att! skriva! rubriker! det mesta låter ju bara tråkigt... men nog om det, det låter ju brara tråkigt och ja inte särskilt intressant att skriva om. det får mig att framstå som tråkig. haha så där kan jag fortsätta i evigheter, måste stoppa det när jag kan. annars kan ni få ett sånt där inlägg som låter lite idiotiskt.

nog om det nu va! fast nu när jag tänker på det så finns det ju inte så mycket mer jag kan skriva om. mer än att jag har varit i skolan idag, jiipie!! öh, det här vart ju inte direkt något inlägg att skryta över.

men det får duga. mer kommer väll soon hoppas jag!

puss


nu är det måndag igen - och fan vad trött man får bli. orkar ingeting just nu, ja ett inlägg dör jag väll aldrig av. fast nästan.

set

bild:jag

LOVEIT

jag hinner inte riktigt med något kollage eller liknande - ville mest visa er två favoriter jag har just nu, här har ni dom!

du hittar dessa hos lagarconne!

fgu ry

söndag

 jag hinner inte riktigt skriva något just nu. tiden räcker helt enkelt inte tilll - ibland vill jag bara att det fanns lite mer tid över till min blogg. men när det finns annat att göra och tv-program som lockar kan jag inte riktigt bara sätta mig ner och blogga. är det kanske något jag måste ändra - vad vet jag...

nej nu ska jag väll försöka sätta mig ner och inte tänka på någoting annat än vad som behövs. jag behöver det.

vi ses någon annan dag.

alicemccall

vgj

www.alicemccall.com / FW09

autumn

yu
gu

det är alltid fint med höst

bild: kristin hedqvist (jag) 

önskeoutfit

drfyr
brownsfashion

jag som aldrig brukar ha färg i mina outfits. blått blir alltid bra lika rosa, eller vad tror ni om det?

thoughts

från och med nu ska jag försöka ta en dag i taget. för jag fixar inte att gruva över allt som kan hända, det blir lite för mycket för mig. det känns verkligen som jag behöver ha det sagt, ner skrivet någonstanns så att jag blir påmind om vad jag behöver. men (det finns alltid ett "men") jag lyckas inte riktigt med det jag tänker jag behöver, så har det nog alltid varit.

jag kan skriva något liknade som den här texten och något annat en annan dag. fast jag vet att det inte alltid blir som jag hade tänkt. och allvarligt, det gör mig så ledsen. ibland är jag verkligen min värsta fiende och det gör mig så rädd - för så ska det ju inte vara!

där har ni några av mina tankar

puss

REDREDISALOVELYCOLOUR

röd blir nog sommarens färg - allafall min färg. kolla bara in dessa skönheter :

ty

du hittar dessa hos net-a-porter


fashion

fdyg

det är rackarns vackert att kolla på det här- särskilt badräkten, i sommar blir du (önskedröm) min.

allt hittar du hos net-a-porter!

VICTORIA BECKHAM IN ARMANI ADS

goi

thefashionspot

jobbiga dagar

jag har haft två dagar som inte alls har funkat och jag vet allvarligt talat inte vad jag ska göra åt det längre. jag har kommit in i någonslags period där inget är roligt och jag vill mest bara vara hemma och inte tänka över huvudtaget. det är inget jag önskar men heller inget jag kan göra åt. så känns det allafall just nu!

men vet ni, jag ser till att blogga ändå. det måste jag väll få kredd för - eller? hm, någoting allafall.

äh, nej men vi tar det här någon annan dag. jag blir bara deppig.

puss

somepicture

uo
hgk
bild: www.dripbook.com  

OMG THIS IS SO BEAUTIFUL: THIS IS INSPIRATION

gfugfju
ftu

bild: www.dripbook.com

tisdag

den här dagen har inte varit rolig överhuvud taget. alltid är det något som ska hända! är mest därför jag inte har bloggat förens nu, jag har inget särskilt att säga heller. och sen börjar det bli lite jobbigt för mig, jag vet inte vad det är men jag är trött hela tiden och det börjar ta på mina krafter. men det här är något jag måste jobba på, jag kan inte fortsätta som jag gör.

vi ses

godnatt

nu är det dags för mig att sussa innan jag somnar här vid datorn, allvarligt alltså - fan vad trött jag är!

puss

gissa designern

dry

bilder:brownsfashion

måndag

det är helt enkelt inte mänskligt att sova 4 timmar och sen gå upp för att gå till skolan. så på bussen hem hade jag svårt att hålla upp ögonen, tur nog kom jag av vid rätt hållplats!

annars så har den här dagen varit helt okej. första lektionen hade vi religion (ny kurs) och sen var vi och lyssnade på någon som pratade om selma lagerlöf (visste ni att hon bodde i falun?). sen hade vi svenska och sist datakunskap. så jag kom hem förvånansvärt tidigt. brukar annars bli senare dagar.

läxa har jag också fått som är tills imorgon!! så om jag vore smart skulle jag väll istället för att blogga läsa mig igenom de där sidorna vi skulle läsa.

puss

balenciaga spring 2009 ready-to-wear

tfu

bild: style.com

fashion for men

ftu

jag har fått förfrågan att börja blogga om just killmode. och jag börjar lite smått med den här bilden från balenciaga's spring 2009-ready-to-wear kollektion. nu är jag desto mer nyfiknare över vad ni vill ska vara med under denna kategori. kom gärna med förslag på vad ni vill ha med.

bild:style.com

RITA

y

jag tycker om att rita,skissa,måla (kalla det vad ni vill). rita något som inte förestället något är extra roligt och att rita fulsnygga bilder har blivit min pasion (stavning?). den har kommit mer och mer på sistone och det beror nog på när jag fick bild&form som indiuvella (stavning?) val. där kunde jag verkligen sätta mig ner och bara ritasuddaochbörjaom. men tråkigt nog tog det slut för fort (det var bara en 50 poängskurs). efter det så vart det inte så mycket  av min nyfunna pasion. någon månad senare i början av januari (för någon dag sen) har det kommit tillbaka. så vi får se vad som händer i framtiden helt enkelt. håll tummarna för mig är ni snälla!♥

the golden age

dry


forever21

rebel cry

gyhi

allt utom byxorna hittar du hos forever21, (byxorna kommer jag inte ihåg vad jag hittade dom).

myday

än så länge har jag inte gjort något särskilt. sov till klockan ett (?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) och har slö tittar på tv och så. nu sitter jag här och lyssnar på john mayer och sjunger med typ, inte. sen att det är lördag och helg har jag inte tänkt på alls. låt det bara bli sommar och ingen mer skola - då blir allafall jag glad!

ska försöka få till några till inlägg, men vi får se.

puss

beauty icon

gj
fufg

debbie harry.

bild:style.com

olsensister

j
ghik

J DAUPHIN

rdy

vanligtvis är jag inte så förtjust i ormar, men som ringar eller armband funkar dom fint. eller vad tycker ni?

sadgirl

det känns som allt jag gör inte räcker till, och det känns som jag inte får något tillbaka - att allt är mitt fel.

kanske inget man vanligvis vill skriva i sin blogg, men jag är en person som vill skriva av mig när något har hänt. vissa tar det som anklagelser. och det är inget jag försöker göra. se det bara som något jag behöver göra för att kunna fortsätta, glömma, komma tillbaka - jag önskar allt var som förr bara. ni som inte gör mig ledsen.

tillsommarentack!

hg

jag tittade runt på olika sidor efter klänningar - och visst hittade jag några, kolla in dom här bara!

net-a-porter brownsfashion mrs h


nej nu ska jag kila. orkar inte med helt enkelt.

puss

THISISNOTAGOODDAY

jag måste vara förföljd av otur, alltid är det något som ska hända och det gör mig inte bra. hoppas nu att allt löser sig och det (du) blir bra nu - på en gång helst. fast det är väll bara önsketänkande.

det blir inte bättre heller med allt som händer runt omkring. jag är inte mer än en människa, med känslor och allt!

puss


oldpics

ghkgh
vet inte varför men jag älskar den här bilden!
hi
i sommras var jag verkligen ute ofta och fotade
ygi
älskar verkligen den här bilden. bilden är tagen vid havet nära min familjs sommarstuga

fransfransfrans...

fut

när jag först tittade på den visste jag inte riktigt vad jag skulle tycka. framför allt hur och när? det är allafall inget man kan bada i, kanske det inte heller är - utan en body helt enkelt?

hur skulle ni matcha den här (bild) fransbodyn?

dagenföre

jag har en dag kvar att ta vara på innan skolan börjar med allt som hör till. jag har nog inte riktigt fattat att mitt lov är över snart. men det kommer nog imorgon bitti när jag vaknar av mobilalarmet istället, det gör det alltid efter ett lov.
men jag ska försöka så gått det går, för 2009 ska bli mitt år - vi hoppas på det!

sen är det där med träning och äta nyttigt, jag har sagt det så många gånger med det blir liksom inte av. jag har bara massvis med undanflykter. det brukar låta "jag börjar träna när skolan börjar igen" eller "jag börjar äta nyttigare efter att ha pratat med mamma och pappa om saken". men nu är det slutsnackat, jag måste ta tag i mitt liv någon gång. 
så jag skriver det här, då kan jag väll inte komma undan det eller hur, att från och med måndag börjar mitt nya liv. så om ni inte får ett inlägg om hur det har gått är det bara att säga till mig. för jag kan ha ändrat mig tills dess och behöver kanske bara lite motivation. ÄR NI MED?


önskeoutfit

tfu

brownsfashion mrsh

så här ser jag gärna ut 2009!

så här tänker jag 2009 kommer att bli

yui

brownsfashion mrsh dr. martens official USA store

lottie1460Wbianca

jnol

the official Dr. martens USA store

kanske den stora blomtrenden flyttar till skorna måntro?


tisdag

jaha, två dagar kvar av lovet nu då, kan inte säga att jag längtar tills skolan börjar direkt. fast jag går bara två dagar sen är det helg igen! så på det sättet är det väll bra.

annars så har jag varit på stan (alldeles ensam). det märks verkligen att det har varit rea, finns nästan ingenting jag vill ha i affärerna just så därför vart det bara en kort sväng.

konstigt nog har jag inget mer att skriva, återkommer senare istället!

puss


önskeoutfit

uik

 + ett par tights - sen festa natten lång.


brownsfashion net-a-porter
 

MYBLOG

kunde inte hålla mig från bloggen länge kan jag ju säga på direkten. men saken är enkel - jag satt och läste sofismode och fick ett sådant sug att blogga att jag blir lite rädd för mig själv. för istället för att se på kära burken och alla beroende framkallande tv-serier, sitter jag ju här, försöker få ihop ett inlägg och tittar runt på olika sidor för inspiration.

får se hur detta sug för bloggandet fortsätter, det går nämligen upp och ner. fast nu på sistone har jag varit duktig (tycker allafall jag) och bloggat (nästan) varje dag. bloggen har ju också fått en ny header - som jag förtillfället verkligen är fäst vid. så det här bloggåret har börjat jätte bra (än så länge).

kanske knaprar jag ihop ett till inlägg. den som väntar efter något gott, väntar aldrig för länge!

puss

hello

nu måste jag rusa till tv, ska se ett gamalt avsnitt av vänner - som börjar  typ nu!! sen blir det lite mer häng framför kära burken med lite godis och sofismode!

ses någon annan dag istället!
puss

vanessa bruno

yu

det är vackert - riktigt fint att titta på!

ILOVEMARNI

tfgj

jag har nog alltid tyckt om marnis (kan man skriva så?) skor en hel del. om jag ändå var rik skulle de här finnas i min ägo. har ni någon favorit designer för just skor?

de här tre paren hittade jag på brownsfashion.com

IHAVEACRUSHATFRANS

fju

titta vad snyggt det är med fransar, och just den där västen! de här tre hittade på på forever21

SERIOUS

att vara ledig så här länge gör mig inte bra, för tillsist  tycker jag det är helt okej att inte behöva gå upp så där tidigt, inte behöva tänka på skolan över huvudtaget. det inte inte bra för mig helt enkelt. för när jag börjar med något har jag svårt att bryta den trenden. jag säger alltid att det ska bli förändringar, men så slinkar jag tillbaka till det där gamla. vad ska man egentligen behöva göra för att komma upp på både bena och stå där stolt och säga "det här klarar jag".

nej nu avslutar jag de där tankarna här och påbörjar något nytt istället. får se hur det går - men jag ska vara positiv.


MYINSPIRATIONSOURCE

ytu
ytuh
dry

mary-kate for nylon magazine

hittade en sida med henne (och andra kändisar) och kunde inte låta bli att lägga upp de här tre bilder på bloggen. för sånt här är verkligen så vackert och inspirerande, eller hur?

CLU

tu

måste ju visa er vad mitt absoluta älsklingsplagg är, och här har ni det,  och de här tre kandidater som skulle passa perfekt i min garderob. älskar när det är slappt och enkelt, inga färgchocker här heller. mina kläder går ändå nästan i svart grått och vitt. (du hittar dom på lagarconne.com)

vad är erat älsklingsplagg?

jak & jil blog

fj
uhj

a boring saturday

det här året verkar inte få en sån bra start som jag trode - mer vill jag inte säga. men jag känner på mig att allt inte är som det ska.

annars så vet jag inte riktigt hur den här dagen kommer bli, den har inte alls börjat bra.

nu när jag tänker efter så hra jag inte så mycket jag vill säga, eller jag vill inte säga allt heller - jag vet, jag pratar i gåtor. men det får ni ta.


SOMEPICTURE

try
byxa:kappahl t-shirt(grå) MQ t-shirt(vit) gina tricot

ujo
tu
där har ni min plånbok som jag fick i julklapp och ringen som jag köpte idag
iuo
och här har ni min nya mobil, en väldigt bra mobil måste jag säga!

SOMETHING BEAUTIFUL

dyt
gfhj
fgh

misstaylormomsen

gj

HIHIHIHIHI

att det är fredag idag har jag inte ens tänkt på, det känns som det skulle kunna vara vilken dag i veckan som helst. man blir nog dagvild att vara hemma hela dagarna, det känns som man har varit ledig i evigheter.

allafall, idag tog jag mig en sväng in på stan - fick väll tag på lite av det som fanns kvar av på rean. 300 kr för tre plagg, det är att fynda va? sen fick jag med mig en ring och två böcker. bilder får ni någon annan dag istället. och den här gången ska ni få de där bilderna också! jag vet att jag kan vara lite seg där.

vad har ni haft för er idag då?


ONEYEARSOON

2008-01-05 @ 17:34:31 skrev jag mitt första inlägg på den här bloggen - så snart har jag bloggat på publishme/blogg.se i ett helt år!

AOLSENSISTER

fgh

and happy 2009!

bild:olsen-files.com

dött

det är verkligen dött i bloggvärlden idag - och jag tros veta anledning. men allafall, jag vill höra vad ni har haft för er. jag var ju hemma på nyår så nu vill jag veta vad som har hänt där ute.. jag antar att ni har haft det roligare än jag.
kan ju inte säga att det hände något speciellt igår. jag drack champagne och kollade på raketer på tv - orkade inte ens gå ut och kolla på alla raketer utomhus. vad säger det om mig?

än så länge har den här dagen varit tråkig och jag vet inte vad jag ska göra av den. bloggvärlden är så död som den kan vara för tillfället och inspirationen är inte på topp.

vi ses en annan dag istället ♥


förstajanuaritvåtusennio

jag börjar alltid det nya året med att tänka "det kommer bli ett mycket bättre år än det innan" - men jag vet inte om det alltid blir så. som alltid hoppas jag att allt ska bli mycket bättre. men vi får väll se, det kanske avspeglas i min blogg.
en sak som är postiv är att jag tar studenten!! helt otroligt att jag bara har en termin kvar i skolan. känns nästan som nyss jag började ettan (på gymnasiet).

förra året hade jag som nyårs löfte att börja träna mer. men jag tog inte riktigt tag i det så det rann ut i sanden. fast jag tog tag i det  någon månad senare och gjorde riktigt bra ifrån mig. jag antar att frestelserna var förstora så jag gick tillbaka till mina gamla vanor. men i år hade jag verkligen tänkt köra från början - ja börja träna och äta nyttig menar jag nu och inte slinka tillbaka till det andra. vad tycker ni om att jag ska börja blogga om mitt nya nyttigare liv med någon slags dagbok där jag skriver hur det går, skulle det vara något ni skulla läsa?

nu hoppas vi på det bästa - 2009 here I come

RSS 2.0