hej

jag har faktiskt tänkt lite om jag skulle ha  frågestund medans jag är borta. för jag kan tänka mig att ni inte vet så mycket om mig än, framför allt därför att min blogg inte är så stor som andra bloggares är - därför har jag inte heller lagt så mycket tid på att presentera mig.

jag är inte riktig säker på att det skulle bli så lyckat - vad tror ni? för jag kommer ju inte kunna svara på era komentarere medans jag är borta. så något vill jag ju hitta på, och så får ni svaren på frågorna när jag kommer hem.

hur tror ni det kommer sluta?? kanske inte några frågor alls ? :)

hej

just det, kanske ska meddela er att jag åker till västkusten, heestrand nu på måndag och blir borta i ca två och en halv vecka - och jag är inte inte så säker på att att jag kommer ha något internet, knappt någon dator.. det kommer bli trisst till slut. men tur nog har jag mina böcker, och förhoppningsvis solen att se fram imot!

nej nu börjar det åska igen !!

vi ses! (KOMMER SÄKERT HINNA UPDATAERA IMON)


två outfit med färg!

gh

www.net-a-porter.com

vilken föredrar du?

midsommar

nu var det dags för lite midsommar igen - hoppas att alla hittar något skoj att göra och äter gott!

själv ska jag till kusinen och ha det kul, äta gott (såklart) och ha det, ursäkta svordomen, jävligt trevligt.
haha vädret är som det ska också, regn blandat med sol och blåst - minns, faktiskt inte senaste det var varmt och sol ute en midsommar. men det gör faktiskt inget! huvudsaken man har det roligt.

kommer inte hinna blogga så mkt mer för på förmiddagen så bakade jag muffins (med glasyr) mkt gott resultat! och sen har jag fixat till mig lite och nu ska vi vara där om en timme. och jag har inte bestämt mig vad jag ska ha på mig!!!


MEN NI FÅR HA DET BRA NU IKVÄLL!

torsdag

torsdagar, inte för att dom är speciella på något sätt och vis längre - men ändå, torsdagar är torsdagar. förut var det den dagen familigen åt pankakor. fast det var väll innan vi började äta nyttigt. själv skulle jag börja med GI metoden, så mamma och pappa började väll med det också! då var det slut med pankaka torsdagar. annars har torsdagar varit något som familijen satte sig ner och åt. visst gör vi det nu också, men inte som förut.

ibland kan jag komma på mig själv med att tänka "tänk om allt vore som förr".

jag kan nog säga att jag var helt en annan person när jag var liten. konstigt nog var jag gladare, utåtriktad - men nu kan jag väll säga att jag är lika som då. kanske postivt i säg, alla förändras - visst gör vi det va? men inte riktigt på det sätt jag har gjort. 


fast egentligen är jag väll glad över den jag är nu. men ibland är det skönt att tänka tillbaka..


nej idag har det inte hänt mycket. brukar inte bli så mkt gjort för mig heller - det är ju iaf sommarlov!
då brukar jag mest göra ingenting. kul liv jag har ibland va? :)



topshop aw08

vb

hittade verkligen massa fint från topshop aw08. finns verkligen mycket snyggt - snyggare än vanligt faktiskt, och just det här (bild ovan) gillade jag lite extra.

vad tycker du själv om topshop aw08 ?

i höst

fdrhyj

STOR- mysfaktor från see by chloé. passar perfekt i höst, ett par tights till och det är fulländat - fast vi får inte glöma skorna, gärna högklackat. det funkar alltid!

onsdag

har faktiskt varit i väg med mamma på en oplanerad tripp till lager 157, fick med mig ett par as söta sandaler/ballerina 150 kr, en partytop 150 kr, t-shirt med tryck 90 kr och ett linne 30 kr. visst kom jag undan rätt billigt va? bilderna får ni senare!  just nu orkar jag faktiskt inte lägga upp något alls, känner mig rätt trött - utmattad. fast egentligen sov jag väll lite fööör länge idag. vaknade väll klockan tolv!

men hörrni, vad ska ni ha på er på midsommar då? själv har jag redan bestämt mig. min nya partytop, leggins och mina höga och mkt obekväma skor (tur att dom är snygga, annars skulle jag aldrig sätta på mig dom igen). och allt, går i svart!

en sista sak, har ni någragoda midsommar recept som jag möjligvis kan använda?? två dagar kvar nu bara...


bilder

kj

hio


taget från pappas systemkamera.

- nu vill jag höra, vad ni tycker ?

outfit

jk

det bästa med forever21 är väll att man kan hitta prisvärda saker och mycket snyggt till vardags och till fest!
allt du behöver är en enkel klänning (helst i någon färgglad färg) med matchande väska. sen kan man matcha klänningen och väskan med härliga accessoarer.

som bilden ovan visar är precis vad jag skulle kunna gå runt i, hoppas ni gillar det med!

hej

jag är långt ifrån världens bästa bloggare, inte för att jag har påstått det heller. men ibland finner jag ingen tid att använda - den tiden gör jag annat, kanske inte lika roliga saker som att blogga, men något hinner jag alltid med. igår satte jag mig ner och tittade film, inte världens bästa jag har sett. man kan kalla det en tidsfördrivare. tidsfördrivare, ja låt oss kalla de det.

vi säger så här, ibland är musiken det bästa som finns. bättre finns inte, det finns där när ingen annan gör det. den,det kommer alltid finnas. john mayer sjunger fina verser just nu, gary jules är fin han med. vackra ord kommer ut, jag vill bara sjunga med. mima, låssas att jag är någon annan. vara någon annan för en stund.

ibland vill jag bara springa, så långt det går - utan att stanna. jag vill vara någon annan för en stund, känna att jag är annorlunda, speciell - att någon får för sig att älska mig. skulle inte det vara vackert? vara älskad. försvinna och bara va. skratta. aldrig sluta skratta aldrig sluta le. aldrig gråta - utan bara vara lycklig. fast, det där kommer aldrig hända. jag kommer aldrig skratta, le dagarna långa. jag lever inte i sån värld. jag är inte lycklig låttad med något sånt vardagslyx!


ville väll bara dela med mig lite, mina tankar och så. om ni undrar menar jag!

hejsan

en av mina läsare ville att jag skulle berätta lite mer om mig själv. visst, tänkte jag. det ska jag väll kunna fixa, kanske inte värsta texten med hela min barndom och första kärlek etc.

jag heter kristin ellinor hedqvist och är 18 år gamal. just nu har jag sommarlov men annars spenderar jag mina dagar i skolan på hotell och restaurang programet (sista året för mig, med start i höst). så i höst har jag valt inriktningen påbyggnad, jag vill alltså bli kock! det, har jag nog viljat sen jag var liten, har faktiskt aldrig tänkt tanken på något annat yrke.

annars så tycker jag det är roligt att vara med mina kompisar (mina kompisar är en viktig del utav mitt liv, utom dom är jag ingenting!), shoppa, läsa (det är en stor del av mitt liv också, då jag jämt har gillat att läsa). film är en stor del av mitt liv med, då slappnar jag av, och behöver inte tänka på något särskilt. jag tycker helt enkelt att det är skönt att få slappna av framför en bra film.
 
det där var ungefär vad jag gillar att göra, ja vi kan kalla dom intressen. 

när jag blir äldre kommer jag säkert att jobba på någon restaurang som kock, helst i en annan stad än i den lilla by jag bor i. jag vill helt enkelt komma bort från det livet. från småstad känslan iaf. kanske flyttar till stockholm eller någon annan stad.

sen vill jag också ut och resa runt om i världen, göra något allafall. inte sitta still!
london, paris och många till skulle vara något att se. det är en dröm som skulle vara rolig att uppfylla.


där har ni en liiiten del av mitt liv. nu vet ni iaf något om mig, så hoppas ni upfattar mig på ett bra sätt av det ni läst - kanske återkommer med en historia eller två senare!

hej

nu kanske det är dags att fråga er, vad tycker ni om min blogg, vad vill ni har mer av, och mindre av?

kom igen nu, var ärliga!


asos

jyf

man hittar alltid något snyggt inne på asos. om jag ändå vore liiiite rikare den här månaden, skulle jag nog köpa mig den där vita klänningen (bild ovan). eller, de där skorna!  

skärp(ning)

tyfgc

http://www.rokit.co.uk

här finns det snygga skärp ska ni veta. kolla bara in dom är fyra!

hej

ville väll mest bara säga hej, så ni vet att jag lever och så, annars vet jag inte vad jag ska skriva - något måste jag iaf skriva

så det fick bli ett sånt här meningslöst inlägg

kul va? :)

önskeoutfit

vbjhygu
h
du hittar allt på forever21

GOD NATT

faktiskt rätt trött av mig idag som ni vet, därför ska jag gå och lägga mig nu :)
men vi ses väll imon då.

later dudes

rokit

guy
http://www.rokit.co.uk

vackert! det här skulle jag gärna vilja ha helt enkelt.

hej igen

haha, otur som jag har så har det börjat åska - och jag som har så mkt att säga er! får se hur länge jag får sitta här innan grannen vill stänga av internet (ja vi delar med grannen). får försöka knåpaihop ngra inlägg så fort som möjligt.

ville bara få det här sagt, så ni varför jag inte bloggar. om jag nu måste stänga av datan!

hej

har inte alls haft tid att sitta vid datorn, har nämligen varit på skolavlslutning, min syster gick ut nian (hon fyller också år idag) . sen efter det fick det bli en kort sväng inne på stan (massa studenter var det), köpte faktiskt med mig jordgubbar!

ikväll kommer det väll inte hända så mkt heller. är rätt slut, fick lov att gå upp sex!! för att gratta min syster. så jag är inte så pigg idag direkt. istället blir det väll lite mys framför någon film, alltid lika skönt det!

kanske hinner blogga lite mer sen, har annat jag måste hinna med först - sen så är jag er, kära bloggare!

hej

jaha, då har min pappa skaffat sig en systemkamera - jag är inte avendsjuk, inte alls...

acne jeans

jioju

tjejer, och killar, de här är grejer det ni. acne vet vad dom gör, fy tusan vad snyggt något så enkelt kan vara - skorna är ju inte direkt fula dom heller. passar bra tillsammans med fägen blå ju!

alexander wang

yhgu

här har ni en till skönhet från wang, enkel och snygg helt enkelt! snygg färg detsutom, passar pefekt i sommar för den delen.

fast fattig som jag är (tillfälligt, inte för att jag är rik.) så är £405.00 lite för dyrt för min plånbok just nu..

nicole richie

ghv

nicole är alltd lika snygg, här i en färgglad klänningen med snyggaste glasögonen (än så länge). och hennes hår skulle jag kunna döda för! allvarligt talat, titta på det bara!

hej

då har man sommarlov, fast det känns inte riktigt som det än, det har nog inte skjunkit in än. skönt att sluta tidigt också, sov inte så mkt i natt. vi hade bara cabaré som vi kolllade på, sen "fikade" vi lite och sen åkte alla hem. 



det var en läsare som komenterade och ville veta vilka bloggar jag läser och självklart stället jag upp (nämnar inte alla) på det.
 
kenzas blogg är en av (många) bloggare jag läser, fast egenlitgen vet jag inte varför jag fortsätter läsa hennes blogg, då den på siståne har blivit lite tråkig - men den tjejen har något speciellt (för annars skulle jag sluta läsa den för länge sen)

michaela fornis blogg är också en blogg jag har följt länge, ända sedan hon bloggade hos blogg.se - finns inte så mkt att säga om den bloggen mer än att jag gillar den skarpt!

 http://linngustafsson.se är en väldigt bra och proffsig blogg, som ger mig mkt inspiriation. gillar hennes stil enormt. väldigt bra blogg helt enkelt

http://thatshot.blogg.se/ är väldigt bra blogg som man bara kan älska (det gör iaf jag) och faktiskt en av dom första bloggarna jag läste. då kunde jag inte sluta läsa hennes blogg, en väldigt bra skriven blogg med MKT inspiriation.

andra bloggar jag ofta läser är:
http://addspirit.blogg.se/
http://sigrids.se/
http://shecity.devote.se/
http://emmiklemmi.blogg.se/

där har ni några få av de bloggar jag läser - men det är just de här 8 bloggarna jag läser oftast

tygväskor

m nhj

jag älskar verkligen tygväskor, just de här tre skulle få flytta hem till mig - om jag vore lite rikare, tråkigt nog är jag inte det. fast kolla och yra om hur mkt jag älskar dom går väll bra det med? tycker det låter hur bra som helst, sen är det ju bra att väskorna har något slags buskap, ja som just de här tre! eller budskap, och budskap - det blir så mkt mer roligare om det är något tryck på väskan, det blir mer personligare än vad andra väskor har tedens att vara (opersonlig)

önskeoutfit

vb

allt utom klännigen hittar du på forever 21 (klännigen hittar du på www.net-a-porter.com)

Burberry

gh

den här skon skulle jag inte säga nej till, det är säkert! kolla bara på den, det är precis vad en tjej vill ha! eller har jag fel där (tror inte det, men måste ju fråga)?

ashley olsen

xgc

fina ashley på premiären av SACT filmen. själv gillar jag hennes outfit, hon ser så vuxen ut helt enkelt, och kuvertväskan vill jag gärna ha i min garderob i sommar.

hej

onsdag eftermiddag, jag har ingeting vettigt för mig, datan krånglar mer än vanligt och jag får sommarlov imorgon !

ja vad har jag att säga egentligen, kanske dags att köpa en ny dator? det skulle vara väldigt uppskattat faktiskt.
annars vill jag väll bara blogga, blogga och blogga. ibland kan det verkligen vara kul att bara blogga - nästan så att man slösar bort sin tid, när det finns annat (vitiga saker som måste göras) att göra. men ändå, sätter jag ändan framför datorn och skriver- jag älskar ju er !

snart är det midsommar och allt, att det ska gå så fort är rätt svårt att förstå faktiskt, snart har det väll gått 10 år (undra vad jag har för mig då, bloggar jag då med?) haha, eller ja ni fattar vad jag menar. ska iaf bli kul med lite midsommar, brukar ha en liten "fest" då, med släkt och vänner typ.

jag vill ha tipos, ge mig era bästa tips på mat - vad ska jag äta på midsommar? eller vad brukar ni äta på midsommar, blir det någon jordgubbe kanske?

jag

jh

jaha, där har ni mig, typisk kristin kort kan man säga. kanske lite ego, men va fan - min första ego bild på bloggen faktiskt :)

tisdag

kan inte först och främst säga att det var lite (läs mkt) smått ondöigt att åka till skolan idag, var där en halvtimme (vi skulle lämna tillbaka böcker och få våra betyg, själv fick jag vg) och sen slutade vi. så jag har varit hemma sen halv elva, och inte har det hänt så mycket då heller. jag är någon slags exper på att inte göra ett skit..

nej nu ska jag bänka mig framför tv en stund!

later dudes


väst

bv

västen, det kan vi väll fastslå att det är en trend va ? men skulle du vilja ha en väst i din garderob, skulle du följa den trenden?

bild: www.people.com

balfrisyr

som sagt så har min syster varit på bal och nu har jag orkat lägga in bilderna jag tog. så jag tänkte att jag skulle visa min syster mycket snygga frisyr här på bloggen, lite smått inspirerande för er nog :)

b vn

där har ni min kära syster! (närbild på frisyren dock) vad tycker ni ?  

hej

jaq kan väll inte påstå att jag är någon bra bloggerska för jämnan. som igår, han jag inte riktigt sittta vid datorn alls! men inte grinar jag över det, en dag utan data det går så bra så :)

hände väll inte så mkt igår heller, ingenting av värde. ledig var jag, inge skola här!

sommarlov får jag på torsdag, fan vad det ska bli skönt med lov !!! och snart åker jag till västkusten också!!!:)
ska bli så jävla skönt!

komentarer

Varför frågar du vad dina läsare ska göra, när du aldrig får svar?   

-
ja varför gör jag det, som en läsare så snällt har påpekat, inte för det gör något att ni inte svarar på mina frågor. det gör ingeting! men när jag får en sån där komentar undrar jag förstårs varför? är det för att ni inte har något att säga, eller orkar ni inte?

och för er som vill veta, jag skriver ju dessa frågor för jag gärna vill veta vad ni har för er!

haha, egentligen kanske jag inte borde skriva det här inlägget med risk att jag inte får några svar nu heller!
jag måste vara den ändå blogg med läsare som inte har något särskilt att säga mig, allvarligt alltså! jag måste vara den ända bloggen!

alexander wang

fdg

det är så vackert, så galet vackert - jag vet inte vad jag ska ta vägen, det är ju helt sjukt hur en designer kan skapa dessa skönheter bara så där, det är en talang, en stor fucking talang!!

wang is number one !

www.brownsfashion.co

inspiriation

c

bild: www.brownsfashion.com

lördag

jaha, konstigt nog glömde jag helt bort att blogga igår, vet faktiskt inte varför - eller jo, jag kände mig inte så kry, öroninflamation typ! men nu mår jag iaf bättre, hoppas det håller i sig hela dagen. orkar inte vara sjuk mer + att jag hostar mer är någonsin, rethosta!

men vad ska ni göra en dag som denna då - sola, bada ? ne få höra nu!


torsdag

http://www.youtube.com/watch?v=KE2orthS3TQ

lite musik är aldrig fel, inte när man är ensam hemma (och förskyld) - duffy är precis den musik som får mig att dansa, hon gör de bästa musiken just nu. lalalalalala.... mercy...........

idag var det ju som sagt bal för systra mii, och snacka om fin hon vart min syster. kanske lägger upp ett kort eller två så ni får se tjejen - min så kallade syster. men först ska jag faktiskt fråga henne om det går bra. fråga alltid först!

är ju ensam hemma för tillfället, syster är kvar (dansar säkert) på balen, och mamma och pappa är hos några vänner, själv kände jag mig lite krasslig, lite sjuk och så. så jag stannade hemma, och vilar mig lite. passar perfekt för mig, då jag kan sitta här och skriva massa saker. om vad jag har gjort idag tex ; ja, vad ska man säga, tog mig upp ur sängen vid nio (galet tidigt för mig), satte på tv , åkte in till stan en sväng, köpte present till syster som fyller 16 fredag den 13 (hon går ut nian samma dag också) sen köpte jag lite böcker inför sommaren, fick med mig lit jordgubbar och mat också.. sen kom jag hem och ja, åkte på bal och sen har det inte blivit så mkt mer.

mitt halsband

frd

vet inte var halsbandet kommer ifrån då jag har fått det här halsbandet någon jul för några år sedan - ha inte använt det alls nästan, men nu på sistone har jag börjat användt det.

ville bara visa er det !

dagens outfit

sdy

skjorta gina tricot tunika lager 157 tights lager 157


Marc Jacobs Resort Collection

tu

vad tycker ni om marc jacobs kollektion ??

asos.com

xd

vacker klänning va, med det där skärpet på blir det ju ännu vackrare. eller vad tycker du?

blä

jag hatar verkligen att vara förskyld, det finns inget värre, särskilt pigg känner jag mig inte heller. jag som har ärenden på stan idag + en bal att gå på ( dock inte jag som ska gå på bal, det är min syster) ska väll dit och ta massa fina kort. och nu glömde jag nästan att jag har ett skolarbete jag måste få klart idag - och jag som inte ens har börjat!

nej, får se över om jag orkar ta mig in på stan, kommer iaf inte hinna vara där så länge, då jag har annat för mig!

vi får se!

Photoshoot

huijku

bilder: www.mary-kateandashleyimages.com

Michael Kors Resort Collection

fggvbnm

just nu är klänningen som far runt i min skall, och när jag tittade igenom Michael Kors kollektion hittade jag dessa två klänningar (bild ovan) och föll pladask för dom både. två favorit färger gör det hela ännu bättre, speciellt den blåa (snacka om vacker färg) och smyckena skulle inte sitta helt fel att ha heller.

bilderna hittar du på www.wwd.com

halsont

nej nu har jag haft ont i halsen hela dagen, snart blir jag ju galen! och när mucoangin inte funkar så  bra blir inte min dag så särskilt bra heller. lång dag i skolan var det också, fast jag får tänka på att jag är ledig tills tisdag nu!:) sikken tur man har va ?

har inte så mkt att framföra för tillfället

kanske skriver nått mer senare!

förhandsvisning

yt

jag gillar cocoo's smycken rätt mycket ska jag säga er, det är allt som behövs för att få en på fall,det får iaf mig på fall!

ta er en titt på hemsidan också ; www.cocoo.se

hej

fint väder idag igen, inget man klagar över direkt. det är bara skönt när solen tittar fram, när tempraturen snuddar vid 30 sträcket, man hör fåglarna kvittra, man kan sitta utomhus och äta, man kan göra så mycket när solen vill titta fram.

nej nu ska jag äta lite mat, vi ses!


asos

fg

vackra saker det här. 

asos vet vad dom gör, deras skor är verkligen vackert för ögat, deras kläder är inte fyskam heller! kolla bara in dessa tre bilder!

alexander wang

tyh rt

det där är snyggt, det kan inte bli bättre - den där wang, vet verkligen vad han gör! många applåder till honom!

sjp

ccdf

ett ord räcker ; snyggt!

RSS 2.0