net-a-porter.com

h
tröja stella mccartney tröja(lila) stella mccartney sko chloé

så här skulle jag gärna gå runt i höst, gärna de där underbaringarna från chloé. annars skulle en långärmad tröja inte sitta helt fel heller ju, lila är alltid snyggt - sååå, vad mer finns det där ute som man kan spana lite extra efter?

torsda

http://video.msn.com/?mkt=sv-se&vid=3c312d08-248b-4a30-bd80-cd6bb2d1b5ae&from=SVSE_msnvideo&tab=s1208515066831

där har ni en trailer till den nya harry potter filmen för er som är intresserad!

alltså, det här med harry potter, det kanske ni inte visste (elr jag vet att ni inte vet) att jag är ett stort fan helt enkelt. jag har alla sju böckerna, några har jag t o m hunnit med att läsa flera ggr. alla filmer har jag gått på bio (har som traditon att gå med pappa) med pappa. och nu när den sjätte harry potter filmen kommer ut i november (tror den kommer ut den 21) så ska jag självklart se den och av vad jag har sett utav trailern kan jag lova att det kommer bli en mkt bra film!

onsdag

ja ibland blir det ju så här att jag inte bloggar förens på kvällen, en sån dag vart det idag. har haft för mig så mkt kul, eller ja kul och kul, jag har gjort annat! och nyss såg jag jag trailern till den nya harry potter filmen. usch vad jag längtar tills den kommer upp på bio (nu menar jag ju såklart den näst sista, harry potter och halvblods prinsen), tror det kommer ut i höst - förhoppningsvis!
annars så ska jag väll titta på tv ikväll, för jag har inga särskilda planer. det kan ju vara roligt med tv ibland faktiskt - ska se, pcd och projekt runway!

hej så länge!

rubrik

jag är en ängel med gloria. mina ögon kan tindra och min uppgift är att le.
med djävulens horn växer ut, och en svans under mina vingar. elakt fin och sockersöt lever jag livet. älska mig, hata mig, jag bryr mig inte. jag behandlar dig ändå så som du behandlar mig!





acne jeans

k

tuy

übersnyggtfintcoolt - från acne!

nytt från forever21

jftg

härligt härligt det där med forever21, den buktiken har verkligen allt - finns massa snyggt också och jag vet inte vad jag ska ta mig till. kolla bara in de där (kolla bild) ringarna!! och den dr klännigen skulle passa perfekt i det varma vädret just nu, perfekt till någon sommarfest eller liknade.

måndag

det är lika varmt idag också, 30 grader i solen! kanske ska ta mig ett dopp i dammen som jag tur nog bor granne med. ibland har väll jag också tur.

men, annars ska jag väll försöka vara ute så mycket som möjligt - säkert med en bok kan jag tänka mig. måste ju passa på nu när solen är framme. väldigt frestande att gå just nu. men jag kan inte lämna er just nu, men snart så.

later dudes

önskeoutfit

fth

tröja see by chloé shorts matthew williamson sko jil sander


enkelt och snyggt - precis vad jag vill ha!

söndag

alltså herregud va varmt det ska vara då!! kan knappt vara inne i mitt eget rum och det är  hemsk på morgonen när jag nyss har vaknat - det är nästan som man har vaknat upp i en bastu, självklart har jag ingen fläkt heller. typiskt mig! men det är något jag får stå ut med. för egentligen (längst inne) så älskar jag nog den här värmen. men som ni har märkt blir det mkt gnäll på just denna värme. fast det får ni nog stå ut med nu när jag tänker efter, hihih!

later dudes

lördag

lördag,lördag ja vad kan man hitta på en lördag? än så länge har detinte blivt så mkt - kanske drar och badar en sväng, för det är verkligen varmt ute nu. säkert  30 grader i solen iaf! haha, där hade jag rejält fel. 43 grader i solen vare!

egentligen
borde jag väll vara glad över det vackra vädret som har varit de senaste dagarna, men istället klagar jag på det extrema värmen! haha typiskt mig (och många andra är jag nästan säker på), fast när snön är här klagar man på det kalla vädret och bara väntar tills solen tittar fram och ja tvärtom. vad är det för fel på oss?! och mig?

nej nu måste jag ut i solen medans den tittar fram, har för mig att det sk bli lite åska på eftermiddagen också!
hej så länge!

fredag

jahaja då var det fredag igen då, vad ska ni hitta på en dag som denna då? - själv har jag inga planer än, vi får hoppas att det blir något kul iaf. men jag nöjer mig med en film och lite popcorn, ja det funkar alltid! hehe

nej, men ibland kan jag faktiskt tycka att det är roligare hemma än att flänga runt på stan. det kommer och går helt enkelt!

det var väll allt för tillfället, vi ses!
puss

kate moss

yjh

finafinafina moss - vacker som få helt enkelt!

juste, har visst glömt att skriva vad jag har hittat den här bilden och bilderna på peaches geldof, mary-kate olsen
allafall du hittar dom bland andra bilder av just kändisar (såklart) : www.posh24.se

hej!

iblad blir jag så jävla galan på den här datorn så att jag helst skulle vilja slänga den i väggen och trampa på den. en sån dag är idag, alltså den är så seg och man får lov att stänga av den för att den ens ska funka sen igen. vad kan jag göra. rensa hårdisken eller vadå? nej som ni märker är jag inget datageni så kom gärna med någon idé.
eller så kanske det är dags att köpa en ny hårdisk bara? hmm, måste göra något snart innan jag blir galen!

nää, den här dagen blev visst inte så bra som jag trode den skulle bli - är mkt mer irreterad (jag skyller självklart på dator, vem annars?!) än vanligt. äääh, bättre dagar kommer, får vi ju hoppas på, bara det inte händer något hemskt så är jag nöjd.

nej nu ska slita mig från dator innan jag blir galen, tyvärr kan jag nog bli det om jag stannar här i värmen.

hej så länge!


höstjacka

fdgh

snart börjar min jakt efter den perfekta jackan helst skulle den väll införhandlas på www.net-a-porter.com men tyvärr tycker inte min plånbok det samma, de här tre skulle jag kunna tänka mig (du hittar dom på net-a-porter) 

vill du tipsa mig efter någon bra, helst inte för dyr affär - så är det bara att säga till!

torsdag

hej!

än så länge har det här varit en lugn dag, rätt så okej faktiskt - och det uppskattas det gör det verkligen. men det finns alltid något att göra känns det som. fast som jag skrev igår, i helgen ska jag verkligen bara ta det lugnt helt enkelt!
kanske skulle visa er min fina väska som jag köpte förra fredagen, men då måste jag fota den och det har jag ingen som helst ork med just nu. när värmen är här vill jag mest bara ligga ner med någon iskall dryck, helst någon stanns där det blåser kalla vindar på en! haha önska kan man ju alltid, tillbaka till verkligheten kristin!

later dudes

mary-kate olsen

nm
uijo
okö

snygg som vanligt helt enkelt

onsdag

hej!

samma visa idag också, fattar inte riktigt vad tiden har tagit vägen, känns som man nyss gick upp - därför kan ni säkert förstå varför det nu förtiden är tyst under förmiddag fram till nu ungefär. nej nu ska jag sluta klaga, ni vet varför redan, varför ta upp det om och om igen??! ibland blir jag faktiskt lite galen på mig själv!

men i helgen ska jag försöka ta det så lugnt som möjligt, verkligen bara slappa och ta hand om mig själv. kanske en riktigt filmkväll med god mat med en kompis.

later dudes

peaches geldof

uyyi

tisdag

hej på er! har varit upptagen med något hela dagens känns det som, god mat vart det också - köttfärssås och spaghetti (MUMS). så nu har jag väll lite tid över innan friidrotten börjar, måste bara se det då chistian olsson ska vara med och hoppa tresteg!

nu på sommaren och ja lovet tycker jag det händer så mkt mer, känns som det finns något att göra varje dag. fast det inte vart något sommarjobb så jobbade jag ju självklart också. jag har skrubbat, målat och oljat. (fan vad jag fick ont i mina knän efter den dagen) jag är inte alls någon latmask och kommer helldre aldrig bli en! 

nej, nu ska jag väll se till att njuta varje dag av det som är kvar av sommarlovet. för den 19 augusti 10.30 ska jag tillbaka till skolan (skönt nog är det mitt sista år).  då ska jag verkligen försöka se till att få så bra betyg som möjligt, ska iaf försöka plugga lite mer - vi kan kalla det ett löfte.

hej så länge

dagens outfit

heeey kolla här en dagens!!!

gh

snygga snygga (blåa) koftan hittas på gina tricot och byxorna hittar du också där för ynka 50 kr - där har du två av mina många (kanske inte direkt många, men några köp vart det ju) köp från i fredags  och linnet finns på h&m (inte köpt i fredags)

juste här har ni skorna också (från din sko)

th

sikka snygga skor jag fick tag på va??:)

...

det måste vara något fel på dig, vad har jag gjort dig egentligen??


snyygt

hfg

snygg grejer det hära:)



http://stockholmstreetstyle.feber.se

hej

jag tror jag har varit upptgen hela dagen eller så har datorn varit upptagen - därför har jag inte haft någontid alls vid datorn och bloggandet. ibland kan jag tycka att att jag försummar bloggen, eller det kanske ni också tycker ibland?

nej, ville väll mest bara skriva och säga att jag lever egentligen. känner att jag måste, hmm - har jag gått och blivit förtjust i er läsare?? eller förtjust kanske inte är riktigt det ord jag söker, men jag gillar ju er. de flesta är faktiskt jätte snälla och det uppskattar jag verkligen! det är nog mest därför jag bloggar och för att jag vill få ut mina tankar någonstanns. då finns det väll inget bättre ställe än här? internet har sina positva sidor ibland faktiskt :)

mary-kate

ftu

kolla den outfiten..

www.mary-kateandashleyimages.com

hej

vetni - jag går nog inte riktigt att lita på just nu. lovade ju igår att lägga in bilder av det jag köpte igår. men vetni? jag har inte ens tänkt tanken och ta kort på fynden. har väll inte haft min bästa dag riktigt. kanske kommer upp en annan dag, okej? kanske som en outfit :) mer säger jag inte!

hej så länge

hej

hej, ville väll mest bara säga hej och ja säga att jag har haft en underbar dag med shopping och bio (med vänn) - så imorgon kommer jag väll visa er mina fynd jag gjorde på stan idag. som sagt mer om det imon

nu måste jag rusa, ska titta på en film och gå och lägga mig!

godnatt!

mina svar


Vilken är din favoritaffär?

vi kan väll säga att jag är en rätt enkel tjej med enkel smak, så jag shoppar gärna på kedjor som gina tricot, h&m och vera moda. har ingen direkt favoritaffär, med affärer.

Vilket klädesmärke använder du helst?

som sagt, det spelar inte sån stor roll vad jag sätter på mig, utan vad jag gillar och då kollar jag inte på märket utan hur snyggt plagget till fråga är. fast det skulle ju inte vara helt fel med något plagg från alexander wang (favorit desingers för er som vill veta)

Hur sminkar du dig och vilka produkter använder du?

till vardags sminkar jag mig faktiskt inte alls utom i skolan dock då lite mascara kan åka på. samma till fest, jag är väll rätt enkel av mig och sminkar mig inte särkilt mkt. det är heller inte min smak (mkt smink).

när någon ögonskugga åker på drar jag mig till de mörka, svart och blått är alltid snyggt eller något ljust som knappt syns att man har på sig.

ärligt talat så är jag nog ingen som använder särskilda produkter och vet vad de heter och så. smink är inte något jag lägger ner pengar på. lägger helldre ner pengar på en bra mascara och fondeschen (fan hur stavas det).

om ni vill veta något mer är det bara att fråga



 


hej

imorgon hade jag tänkt kolla runt bland alla reavaror efter ett fynd eller två. men nu kommer frågan, vad behöver jag verkligen? inte massa onödigt allafall.

en väska behövs alltid, eller jag tycker att jag behöver en. en ny till skolan och så - det tycker jag att jag förtjänar. mitt sista år innan jag tar studenten och allt.

kanske ett par sköna skor skulle passa perfekt nu till hösten, då jag verkligen tycker jag behöver ett par. nu när det är rea och allt tycker jagska hålla ögonen öppna efter ett par eller två.

sen skullle det inte sitta fel att inhandla ett klädesplagg eller två. mest inför hösten och det kalla vädret. kanske kan säga att det är just det jag har som "uppdrag" med mitt shoppande imorgon. köpa saker inför hösten.
eller, man vet aldrig med mig, kanske det blir något sommarplagg. för än ska det ju vara sommar är det sagt? såå jag säger aldrig, aldrig!

kanske borde skriva en lista så jag kan hålla reda på vad jag egentligen behöver ??

vad tror ni om det?


massa inspiriation

xgh

jag älskar verkligen lookbook.nu - där finns det så mkt inspiration så jag vettefan, alltså det finns ingen bättre sida (annars är det fritt att tipsa om bättre sida) jag får helt enkelt inte nog. är det någon mer där ute som diggar denna sida?

musik

  • john mayer
  • gary jules
  • jason mraz


det är musik det, helt enkelt.

nu vet ni vad jag lyssnar på allafall.


tre bilder.

drh

ty

ftju

vi fiskade krabbor

jag lovade er mer bilder, och här har ni tre till!

tre outfits

uyoi

tre outfits, tre par skor - stor lycka.

ni märker väll att svart passar nästan till allt va? inte minst till skor.

www.net-a-porter.com hittar du alla godbitar av dessa tre outfits!

lookbook.nu

ygoi
u


massamassamassa outfits. jag tror jag blir lite smått galen - massa inspiriation för den delen.

nej men nu måste jag rusa. medans jag kollar tv kan ni ju ta er en titt inne på www.lookbook.nu !

acne jeans

fd

jag hjärta acne jeans

MKA

fd

inte bästa bilden jag någonsin har sett men kolla in mary-kate och ashleys outfits. rätt snyggt va?

bild: www.mary-kateandashleyimages.com

fransar

fg

själv tycker jag det är snyggt med fransar och just på en väska gör det ännu mer snyggare , men nu vill jag höra vad du tycker om denna trend?

mytheresa.com

m ,

sea new. york ralph lauren. prada.

jag behöver väll bara säga - snyggt!!

brownsfashion.com

jg

det där skulle nog vara skit snyggt i höst någon gång - iaf de där skorna!!

net-a-porter.com

l.

så där skulle jag gärna vilja ha på mig nu i sommar - allt hitta du på net-a-porter

bilder


eftersom jag inte har kunna lagt in något eller ja blogga över huvudtaget så får ni lite bilder här och nu :

fgh
midsommar. höll på att elda upp huset nästan - men tur nog blev det ingen eldsvåda

ik+

blomma. fick ju bara lov.

ytju

västkusten, heestrand - fin utsikt va?

kanske kommer lite mer bilder senare


hej

vill väll bara meddela att jag är hemma, tre långa veckor på västkusten är över och jag är rätt glad över det ska jag säga er. fast egenlitgen kom jag hem igår, fast då hade jag inget internet!!! men nu är jag här igen.

har inte så mkt mer att säga för tillfället. återkommer väll med kort och dylikt.

hej så länge


RSS 2.0