torsdag

det här började ju inte bra alls, nu har jag skaffat mig ont i halsen - inte något jag vill ha just nu. imorgon ska vi ju och bowla. bara jag mår hyfsat imorgon, ska jag dit!! men det är väll inte så kul för mig själv om jag åker och bowlar och inte mår bra heller. så jag får se! jag lyckas alltid bli sjuk när vi ska göra något med klassen, seriöt alltså! i 9:an så fick jag feber och kunde inte följa med på klassresan till idré, och nu (hoppas på annat, men jag känner att det inte kommer bli så bra imon ) skulle vi j och bowla. får se till att bli frisk tills på måndag, då allt börjar på "riktigt".

juste, och jag som ska ner på stan imorgon, ärenden och så. kanske ska till kusinen i imorgon också (får se om han ringer idag och bestämmer), så då kanske jag måpste pallra mig till stan iaf. 

nä just nu känner jag att allt inte funkar över huvudtaget. varför just jag?! 

later dudes

dagens outfit

 n

tshirt indiska byxa gina tricot armband lånad av min syster

önskeoutfit

jh

klänning och sko hittar du på mytheresa.com och strumpbyxorna hittar du på lindex.com

onsdag

vilken dag liksom, lika trött idag som jag var igår. imon blir väll inte bättre heller. fast på fredag ska alla 3:or bowla och spela minigolf, det kommer säkert bli kul, ja det får jag ju hoppas på! sen nästa vecka blir allt som vanligt igen kan man säga, lektioner och så menar jag. första lektion blir naturkunskap (tror jag det var), sen svenska i två timmar eller liknande och sen så slutar jag för dagen. 

minns inte om jag har skrivit det här på bloggen (mitt minne är nog inte det bästa, haha) allafall, 2-26 september ska jag nämligen vara kattvakt hemma hos min kusin (han åker till thailand). alltså så ska jag bo ensam, snacka om det ska bli skönt just nu!

hej så länge.

19 augusti

jaha, första dagen avklarad då - usch så trött man får bli då!! nej ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt. betyg fick jag ju, inte alls nöjd :

projekt och företagande - VG
engelska A - G
estetisk verksamhet -VG
hotell A - MVG
idrott och hälsa - G
massage/LK - G
livsmedel A - VG
livsmedelhygien - VG
matematik A - G
kallkök - VG
restaurang - G
storkök - VG
varmkök - VG
diet och dietmatlagning - G
näringslära - VG
ansvarsfull alkholhantering - VG
servering A - VG
servering B - VG
samhällskunskap - G
svenska A - G

(betyg för två år)

får se till att skaffa bättre nu i år istället, tror ni att jag klarar av det?

mina skodrömmar ser ungeför ut så här

 och om jag vore rik som ett troll skulle bland annat detta finnas i min garderob

hg

du hittar dom på brownsfashion.com

önskeoutfit

yh

tröjan och skorna hittar du på net-a-porter och byxorna och väskan hittar du på forever21

söndag

nu äntligen har jag kunnat sätta mig ner vid datorn utan att känna mig stressad på någotvis. för ibland finns det såmycket att göra att tiden inte räcker till. den tid som blir över sätter jag mig självklart här. jag kan helt enkelt inte låta bli, eller ja, jag vill inte låta bli.

varje gång man loggar in och man har fått en snäll kommentar så blir man så glad inombords, det stärker en verkligen. den känslan slår nästan allt. men vetni, dom där mindre roliga kommentarerna som poppar upp lite då och då - dom bryr jag mig inte särkilt om. bara dom inte kommer i massor vill säga. livet får vidare - eller hur?


som ni säkert vet vid det här laget så är det här mitt sista år på gymnasiet, och nu tänker jag verkligen se till att få så bra betyg som möjligt. för jag tänker inte sitta där, och skita i det. det är ju inte mening att sluta skolan med kassa betyg heller. kanske mina betyg i tvåan inte är dom bästa plus att jag vet att jag kan göra bättre ifrån mig, då känns inte det där G särskilt lyckat ellt det där vg som jag vet skulle kunna bli ett mvg, bara jag kämpade.
det måste ju bli någon slags ändring nu va? bättre betyg är allt bra att ha.


ja, det var allt för tillfället

vi ses! 

erin wasson

hg
hgk
yg
fh
thg

www.theselby.com

alexander wang

hj
uhjik
jk
ujhk
ihu

www.theselby.com

klockor!

hkj

jag tycker faktiskt att ni ska er en titt på cocoo om du vill hitta en snygg klocka - kolla bara på de här tre, visst är dom snygga??!:) precis en sån där ska jag önska mig i julklapp faktiskt, just den här modellen (bild ovan) är ju så snygg!

gratisbio

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=65576

gör som jag och bli medlem på gratisbio. själv tycker jag det är en bra sida där man kan få finfina priser om man är med och tävlar i deras tävlingar. fast det är ju inte bara tävlingspriserna som lockar utan också deras andra erbjudande man kan få om man lyckas sammla på sig nog med poäng. jag tycker det bara är roligt, och något som jag tycker ni också ska göra. det är faktiskt inte svårt alls. prova och se vetja! gå in på länkan (ovan) och bli medlem!

just nu får man 50 poäng när man blir medlem.

tankar

seriöst varför måste dagarna gå så fort, skolan börjar liksompå tisdag - och vad har jag egentligen gjort?? vad har jag gjort i sommar som är värt att nämna, okej kanske en sak då. men annnars finns det ju ingeting. jag får dagarna att gå, det gör jag. men sen då? ska man inte liksom hitta på något när man ändå har tid att hitta på något, utan att tänka att skolan och läxorna väntar?

och vad kommer hända med mitt liv efter skolan är slut, det här året är mitt sista, någonsin? att suta skolan skrämmar mig faktiskt lite, hur ska lilla kristin klara sig, kommer det bli något vettigt av mig?

många frågor det där, dom har har inga riktiga svar än. men vetni, jag ska ta reda på det här sista året så bra som jag kan, okej? jag ska leva, utan att tänka att det aldrig blir någe mer skola. hemsk tanke, och konstigt nog kommer jag nog sakna skolan lite faktiskt. men jag ska göra det, jag gör det här på mitt vis och inte på ert vis, lovar ni mig det?


oh baby,baby it´s a wild world


style.com

dfg
ryhg

asos.com

fh

finafina byxor "in style of kate moss".

önskeoutfit

hbg

forever21 outfit - aldrig fel det heller! rätt avslappnad outfit, perfekt en dag på stan! eller vad tycker ni?

tisdag

kanske inte är så konstigt att jag inte bloggar så mkt då den här j*vla datorn inte funkar som den ska. det går inte som det ska över huvdtaget! men än ger jag inte upp, ska försöka stå ut - förhoppningsvis kommer jag att göra det också, men iaf.

haha, nu kom jag att tänka på att det är precis en vecka kvar tills skolan börjar igen -  just nu har jag ingen som helst lust att överhuvudtaget vistas på skolan eller ens tänka på alla tidiga morgornar framöver.. jag vill inte bara! suck.
men som den postiva jag är (host) måste jag ju säga till mig själv att det är mitt sista år. sen ingen mer skola!! snacka om det ska bli skönt alltså. men det är ett år, ett helt jävlarns år. nej positiv skulle jag ju vara, sluta nu kristin!

ikväll ska jag mest slappa, ska nog äta lite god yoghurtglass (hemmagjord, gjord av moí) och titta på filmen never been kissed. 

later dudes 


snyggve

tfy

jodu, här har ni en riktig snygging serru, ja nu syftar jag ju på klännigen, precis vad man behöver i sommar. snyggt mönster är det ju också..  ska man slå till?

du hittar den på forever21 

lördag

min näst sista lördag innan skolan börjar igen och just nu känner jag mig bara deppig, eller uttråkad. vet inte riktigt vad jag är idag. massa musik har det ju blivit, den där buckley vet ju vad han gör iaf, mayer med.

ikväll blir det god mat med kusin och faster, en mini fest kan vi vackert kalla det - själv ska jag göra efterätten, yoghurtsglass, hallonsmak. alltså jag ska göra glassen. btw, eftesom ingen var snäll och föreslog vad jag skulle göra så blev det det lättaste och förhoppningsvis det godaste. tji fick ni! ingen glass till er! haha.

nej,

later dudes

net-a-porter.com

hftgu

lite färg här, ni måste bli chockade! haha, nej - seriöst, jag föll pladask för denna underbaringen (anna sui). och blått, älskar den färgen helt enkelt. myströjan nummer ett hittar ni hos chloé, passar perfekt när höten tittar fram och de där skorna kan man ju inte riktigt säga nej till heller ju, med det där mönstret menar jag! (pedro garcia)

sssnyggingar i sikte

i
ret

dolce&gabbana - urfin bh och trosa, vad mer behöver en tjej i sin garderob egentligen!

hej

att det alltid ska vara några problem, som igår tex så kom jag inte in på bloggen på hela dagen! väääldigt störande ska jag säga, mest för att det redan har varit problem med mitt internet också! men nu så, tillbaka igen!

ah, juste - jag har faktiskt en fråga jag vill ställa er :
vad låter godast jordgubbsparfait eller yoghurtsglass? ska nämligen få besök nu imorgon. så skyndaskynda, för jag har lite problem att bestämma mig!

önskeoutfit

hg
www.brownsfashion.com

uschsåååfint det kan bli!

inspiration

ry

bild : www.brownsfashion.com

massamassa inspiration

svartsvartisvart

hgh

svart det är det ända rätta i höst, iaf i min garderob. juste själv hade jag tänkt skaffa mig ett par skor nu till höst/vintern. då skulle ju de där skorna inte sitte helt fel - eller hur!!

du hittar desa godbitar (och många andra) på net.-a.porter.com och brownsfashion.com!

hej

jaha då kanske ni vill veta varför jag inte har bloggat på ett tag, det är så enkelt som att datorn inte har funkat särskilt bra. ibland är jag och dator inte bästa vänner direkt! men tur nog vart vi vänner igen nu när dator funkar som den ska. 
egentligen har det inte hänt så mycket att jag kan berätta här på bloggen. det har helt enkelt varit en lugn helg. fast i helgen kanske det blirlite grillpartyyyyy :) men annars har jag ingenting att säga.

ville väll mest bara säga till att jag lever och så..
hej så länge

RSS 2.0