hej

då har man sommarlov, fast det känns inte riktigt som det än, det har nog inte skjunkit in än. skönt att sluta tidigt också, sov inte så mkt i natt. vi hade bara cabaré som vi kolllade på, sen "fikade" vi lite och sen åkte alla hem. 



det var en läsare som komenterade och ville veta vilka bloggar jag läser och självklart stället jag upp (nämnar inte alla) på det.
 
kenzas blogg är en av (många) bloggare jag läser, fast egenlitgen vet jag inte varför jag fortsätter läsa hennes blogg, då den på siståne har blivit lite tråkig - men den tjejen har något speciellt (för annars skulle jag sluta läsa den för länge sen)

michaela fornis blogg är också en blogg jag har följt länge, ända sedan hon bloggade hos blogg.se - finns inte så mkt att säga om den bloggen mer än att jag gillar den skarpt!

 http://linngustafsson.se är en väldigt bra och proffsig blogg, som ger mig mkt inspiriation. gillar hennes stil enormt. väldigt bra blogg helt enkelt

http://thatshot.blogg.se/ är väldigt bra blogg som man bara kan älska (det gör iaf jag) och faktiskt en av dom första bloggarna jag läste. då kunde jag inte sluta läsa hennes blogg, en väldigt bra skriven blogg med MKT inspiriation.

andra bloggar jag ofta läser är:
http://addspirit.blogg.se/
http://sigrids.se/
http://shecity.devote.se/
http://emmiklemmi.blogg.se/

där har ni några få av de bloggar jag läser - men det är just de här 8 bloggarna jag läser oftast

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0